Milani Stay Put Brow Color Poids



Milani Stay Put Brow Color Poids 
Baltic Beauty izstādes laikā iegādājos Milani uzacu gēlu/ pomādi. Ķobītī ir 2,6 g un komplektā līdzi nāk otiņa, vienā galā uzacu ķemmīte, otrā-otiņa produkta uzklāšanai uz ādas. Tika piedāvāta salīdzinoši plaša sešu toņu krāsu izvēle, sākot no gaišākiem, beidzot ar tumšākiem toņiem.  Es izvēlējos pirmspēdējo tumšāko toni, 04 Brunette, tagad domāju, ka vajadzēja tomēr ņemt vienu gaišāku toņa pomādi, jo šis sit cauri mazliet oranžu krāsu, ko tikai lietošanas laikā novēroju.
Produkts kolosāls, cena superīga, noturība ideāla, pigmentācija laba, pieejamo krāsu daudzums plašs un pomādes tilpums liels. ...Tomēr tas man sagādāja nelielu vilšanos. Attaisot produktu no apvalka, kurā tas bija iepakots un skrūvējot vaļā vāciņu, sapratu, ka tas nebija līdz galam aizskrūvēts un bija vaļā, kas ļāva iekļūt gaisam pomādē un izsausināt to. Šobrīd produkta uzklāšanai uz otiņas ir jāpielieto zināms spēks, bet nav ko skumt.  Šādiem gadījusies esmu nodrošinājusies ar INGLOT duraline, kas pomādei dos otro dzīvību. (Attēlā zemāk var redzēt, ka pomāde ir mazliet cieta un pažuvusi, otiņa burtiski noskrāpē nevis viegli uzklājas uz otiņas).

Līdzi pievienotā otiņa ir vairāk kā vien laba. Tieši šādu otiņu medīju jau labu laiku. Ārkārtīgi smalka, asa un precīza ota ar sintētiskajiem sariem. Ar šādu smailu otiņu var iezīmēt un imitēt pat vissmalkāko matiņu. Jāsaka, ka par otiņu esmu lielākā sajūsmā ne kā par pašu pomādi! 

Kopumā ņemot, produkts patiesi labs, prieks, ka līdzi nāk arī otiņa, piedevām tāda otiņa, kas ir noderīga un kvalitatīva.

Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 9/10

Otiņa- 10/10


Ar ko tev ir iepaticies iezīmēt savas uzacis? Kas ir tavs "must have" produkts uzacīm? :) 


Saulaini sveicieni,
Santa
 







19 comments

  1. Lietoju gan tikai pāris dienas, bet nu jau varu viennozīmīgi teikt, ka mans must-have ir Inglot AMC pomāde :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā ar toni? Trāpīji 10niekā? :)

      Dzēst
    2. Ja ar ļoti vieglu roku un daļu noņemtu no otas uz rokas tad jā! Bet var arī nu ļooooti intensīvu toni uztaisīt :D

      Dzēst
  2. Man, savukārt, Caylin pomāde - ļoti noturīga, ērti lietojama un tonis perfekts. Domāju kā reiz drīzumā atrādīt uzacu favorītus. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bija laineris no Caylin- patika, bet dikti ātri izžuva. :/

      Dzēst
  3. Es pašlaik spēlējos ar NYX uzacu tušas un zīmuļa kombināciju - pagaidām iespaidi vispozitīvākie!
    Vienmēr ir gribējies pamēģināt kādu no uzacu pomādēm, bet bail, ka rezultāts būs pārāk intensīvs. Šī visai dabīgi izskatās! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uzacu želeja man arī dikti aktuāla, šobrīd lietoju Maybelline BrowDrama
      Paldies, produkts lietots mērenā daudzumā un pareizā tehnikā. :)

      Dzēst
  4. Manā somā ir Caylin un Make Up For Ever uzacu pastas un gēli. Pašai ļoti patīk Inglot. Esmu mēģinājusi Anastasia Beverlly Hils, bet kaut kā līdz galam neuzrunā :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Saki, ka pārlieku liels "brēciens" izveidojies par Anastasia Beverlly Hils uzacu pastām?! :)

      Dzēst
  5. Es pašlaik esmu starā no Kiko flomāstera :) Bet ilggadējos favorītos ir TheBodyShop uzacu zīmulis, jo tam nav sarkanā apakštoņas (es lieotju 03 Dark Brown).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zīmuļi uzacu iezīmēšanai man vienmēr paliek kā pēdējais variants. Parast ir uzacu ēnas vai flomasteri, šobrīd dikti patīk arī iezīmēt ar šo Milani pomādi. :)

      Dzēst
  6. Mans top of the top ir Anastasia Beverly Hills Brow Wiz zīmulis, lietoju Ebony toni. Iet jau kāds vismaz 5 zīmulis. Neko labāku neesmu vēl atradusi, kam nav sarkanās pieskaņas un kas tik viegli un precīzi varētu uzzīmēt matiņus. Pomādes esmu mēģinājusi no NYX un MUFE, neesmu atradusi tumšbrūnu toni, kam nav sarkanā piesitiena.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O jāa, skatos, ka daudzas Youtube.com make up zvaigznes izmanto Anastasia Beverly Hills Brow Wiz un prot to likt lietā dikti veiksmīgi. :)

      Dzēst
  7. Izskatās uz uzacīm patiešām labi, tikai žēl, ka izstādē var nopirkt tik pažuvušu pastu.. :( Personīgi es šobrīd lietoju H&M uzacu zīmulīti jau no septembra sākuma, kad H&M dekoratīvās kosmētika parādījās veikalos :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu vai tā ir problēma visām šīm uzacu pastām no Milani, bet man noteikti trāpījās pažuvusi. :/

      Dzēst
  8. Es izmantoju uzacu ēnas, kurām klāt jau pievienoti gatavi trafareti- ļoti ērti un ātri!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu par ērtumu un ātrumu, taču es personīgi priekš savas uzacu formas nevaru atrast nevienu piemērotu trafaretu.
      Esmu mēģinājusi Essence un Christian uzacu ēnu trafaretus- neviens neder.

      Dzēst
  9. Pārsvarā lietoju Inglot un Anastasia Beverly Hills uzacu pomādes... par Milani neesmu sajūsmā, jo noturīgums ir nekāds! Gadījās izzmērēt uzaci pa pieri...:)) labi, ka uzreiz pamanīju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām? Mani gan šobrīd pilnībā apmierina noturība.:)
      Tiesa gan nevaru salīdzināt ar Anastasia Beverly Hills uzacu produktiem, jo neesmu tos mēģinājusi. Taču pieņemu, ja šos produktus salīdzinātu varētu arī būt, ka Milani uzacu pastai nemaz nav tik laba noturība.

      Dzēst

Blog Archive