STENDERS Wild Rose sērija |Skin care

 Tā pamatīgi ķēros klāt STENDERS "Wild Rose" pāris šīs sērijas produktu testēšanai.

Šī sērija smaržo  pēc neitrāla rožu dārza. Aromāts nav ļoti uzbāzīgs, nomācošs un degunā cērtošs. Aromāts noteikti ir daudz maigāks un patīkamāks nekā ierastajiem, asajiem un spēcīgajiem bulgārijas rožūdeņiem, pie kuriem savu degunu nevaru īsti pieradināt.
Līnijas iepakojums, manuprāt, ļoti veiksmīgs, trauslā, veci rozā krāsā ar pelēcīgi sudrabotiem akcentiem. 
Gentle facial Exfoliater
Ārkārtīgi maigs sejas skrubis, es pat teiktu, ka drīzāk līdzinās vienkārši attīrošai želejai, kas stāvējusi klāt skrubim. Abrazīvās pērlītes ir ļoti smalkas, praktiski nejūtamas uz ādas. Īpašu efektu nesajutu lietojot šo produktu, ne no pirmās, nedz 10 lietošanas reizes. Pieļauju, ka šis varētu būt labs produkts jutīgākas ādas īpašniecēm, kuras meklē šo vieglo un ļoti maigo attīrīšanu ar skubi. Personīgi es skrubī meklēju kaut ko kripatiņu agresīvāku un efektīgāku.

Vērtējums 5/10
Iepakojums 9/10
Micellar Water
Ja lasu, ka uz iepakojuma priekšpuses rakstīs Micellrais ūdens, tad saprotu un gaidu, kad ar to varēs attīrīt ne tikai ādu, bet arī acis, taču ar šo acis tīrīt nevar. Tās tiks kairinātas un radīs ārkārtīgi nepatīkamas sajūtas. Iesaku īpaši izvairīties no zonas ap acīm lietojot šo micelāro ūdeni. (Wilda Rose līnijā ir atsevišķs produkts acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai).
 Šis micelārais ūdens ir diezgan taukains un aiz sevis tas atstāj taukainu sajūtu, kas man nav pieņemami, jo gribu, lai šāda veida toniki atstātu attīrītu, mitrinātu un tonizētu ādu, bez jebkādas taukainas vai lipīgas sajūtas.
Ideja par iepakojumu- pumpīti, ir kolosāla, taču tam vienmēr jāatrodas vertikālā stāvoklī, paņemt līdzi to nekur nevarēsi, jo sagāžot pudelīti uz sāniem no tās tek ārā viss labums. Ideja par pumpīti kā jau teicu ir laba, taču kaut kas tur īsti labi nav nostrādāts tās izpildījumā.

Vērtējums- 5/10
Iepakojums- 5/10
Hydrating facial gel
Hydrating facial gēls ir vieglas tekstūras, ādā iesūcas momentā, aromāts ir, taču ārkārtīgi juteklisks un maigs. Šī želeja bija mans favorīts tieši vasaras perioda, āda jutās svaiga un mitrināta visas dienas garumā. Pietiek ar viena dozatora spiedienu, lai ar gēlu noklātu visu seju. Šis ir produktu, kuru noteikti iesaku izmēģināt no Wild Rose sērijas.
Arī iepakojums ir elegants,  mehānisks strādā, nekas netek ārā, ir ļoti higiēnisks un parocīgs.

Vērtējums- 8/10
Iepakojums- 10/10 
Day Cream SPF 15
Priecājos, ka šim dienas krēmam ir SPF 15 filtrs, jo ikdienā nemēdzu klāt papildus spf aizsardzību. Ja kādam tonālajam vai dienas krēmam ir šis te spf filtrs, tad labi, ja nav- tad palieku bez papildu aizsardzības savai ādai. Zinu, ka tas nav ar ko lepoties, taču vēl līdz šai dienai neesmu sevi pieradinājusi pie šī papildus soļa savā ikdienas ādas kopšanas rutīnā.
Krēma sastāvā ir savvaļas rožu ziedu un sakņu ekstrakts, šī sviests un hidrolizēts kolagēns. Āda papildus mitrināta un pasargāta no saules stariem. Galvenais nepārspīlēt ar krēma uzklāšanu uz sejas, pretējā gadījumā tas neiesūksies ādā, atstājot treknu un lipīgu kārtu.

Vērtējums- 7/10
Iepakojums- 9/10
No kreisās puses redzams Gentle facial Exfoliater skrubis, Hydrating facial gēls un Day Cream SPF 15.  Šeit arī labi redzama katra produkta īpašības. Skrubis, kurš vairāk līdzinās želejai. Hydrating facial gēls, ar caurspīdīgu, ļoti mitrinošu un vieglu konsistenci. Dienas krēms ar biezāku, smagnējāku konsistenci. 


Vai tu esi mēģinājusi kādu produktu no šīs sērijas? Kādas ir tavas domas par  šiem produktiem? :)




Bučas
Santa
 

6 komentāri

  1. Anonīms30/11/15

    Man nav jūtīga āda,bet "skrubis" ļoti patika.Es gan viņu nelietoju kā skubi,bet gan kā ik vakara attīrīšanu pēc micelārā ūdens (jo piekrītu,tekstūra ir ļoti maiga),lai kārtīgi noņemtu atlikušo kosmētiku (tonālo,pūderi) kā arī tajās dienās,kad atnāku no balles un ātri gribu attīrīt seju netērējot super daudz laika.Tā tas strādā lieliski.Iemasēju kārtīgi un tad noskaloju ar ūdeni.Man patika.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šo skrubi sava maiguma dēļ var lietot arī ik vakaru vai rītu. Taču tā kā iepakojumā ir salīdzinoši maz produkta, lietojot skrubi katru dienu var gadīties, ka divu nedēļu laikā tas arī beigsies. :)

      Dzēst
  2. Pagaidām neko neesmu mēģinājusi, bet kaut kad gribu nopirkt to želeju. Vasarai, droši vien, der kā patstāvīgs produkts, bet ziemā, domāju, zem krēma būtu labi - papildus mitrināšanai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Papildus mitrināšana nekad nenāk par sliktu, it īpaši ja āda ir dehidrēta kā tas ir manā gadījumā. :)

      Dzēst
  3. Micelārais ūdens ir patiesi labs, iesaku :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive