Pirmā vilšanās Kiehl's produktā



KĀDAS KRĀSAS, KĀDA KOMPOZĪCIJA UN IZTĒLE! 
Tieši ar šādiem vārdiem gribas raksturot Peter Max darbus. Šogad arī mums ir iespēja baudīt daļu viņa mākslas Kiehl's stendā. Šāda svētku, limitētās kolekcijas kastīte, būs lielisks akcents zem Ziemassvētku egles, ar brīnišķīgām un noderīgām dāvanām tajā.

Manā Kiehl's Peter Max limitētās kolekcijas kastītē atradās Vetiver & Black tea ķermeņa "attīrītājs" jeb dušas želeja. Jāsaka, ka aromāts liekas mazliet vīrišķīgs, taču ne atbaidošs priekš sievietes, lieliska "unisex" dāvana kā viņai, tā arī viņam. Dušas želeju esmu praktiski jau izlietojusi. Puto labi, āda jūtas tīra, nav kairināta vai sausa pēc noslacīšanās. Taču papildus mitrināšanu vai maigumu nesajutu.

Vērtējums- 8/10 


 Otrs produkts ir Vetiver & Black tea ķermeņa losjons. Pēc konsistences viegls un vidēji šķidrs, balts pieniņ veida losjons. Jāsaka, ka šī ir pirmā lieta, kas no Kiehl's produktiem tā īsti nav iepatikusies. Šim losjonam ir mazliet atšķirīgās aromāts kā dušas želejai, tas liekas asāks, specifiskāks un spēcīgāks. Es esmu liela saldumu mīle un vienmēr priekšroku došu saldākiem vai svaigākiem, nevis asākam aromātiem, tāpēc šis manam degunam bija mazliet par īpatnēju. Īsti neiepatikās arī uzsūkšanās spējas, āda ļoti ilgu laiku paliek lipīga, kas man rada diskomfortu.
Mana āda nav prasīga, tai nav nepieciešami īpaši maigi vai saudzīgi ādas kopšanas līdzekļi, taču šoreiz pēc krēma lietošanas uz maniem augšstilbiem sametās pumpiņas, kas ādu padarīja nelīdzenu un grubuļainu. Nesapratu, kur īsti bija vaina, apēdu kaut ko, kas izraisīja šo problēmu vai tomēr jaunā losjona mēģinājums?!

Vērtējums- 4.5/10

Varbūt esi mēģinājusi šo losjonu un tev ir cits viedoklis? Padalies ar to komentāru sadaļā. :) 
Attēls


Sūtot siltus sveicienu,
Santa


2 komentāri

  1. O, paldies! Ļoti ieinteresēja dušas želeja! Man ļoti patika lietot viņu Cross Terrain, kas paredzēts vispār vīriešiem, bet aromāts tik lielisks, ka atturēties nemaz nevarēju ;) Tagad vismaz varēšu pamēģināt šo, jo vertivērs un melnā tēja izklausās pēc lieliska dueta ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, visnotaļ interesants aromāts, līdz šim nebiju vēl šādu aromātu sastapusi. :)

      Dzēst

Blog Archive