ATSAUKSME: Aussie Repair miracle šampūns un kondicionieris

Internets burtiski mudž no labām atsauksmēm par "Aussie" matu kopšanas produktiem, tāpēc priecājos, ka beidzot ir pienācis lieks arī mums pie tiem tikt un izmēģināt tos.

Šampūns un kondicionieris sastāv no Austrālijā augošo makadāmijas riekstu, Jojobas sēklu un avokādo eļļām. Ārkārtīgi vērtīgām vielām bagāts sastāvs, kas matus burtiski padara ja ne 10 reizes, tad 2 reizes patīkamākus, vijīgākus, koptākus un paklausīgākus, nekā tie bija pirms tam. Ja ar citiem šampūniem/ kondicionieriem matus izmazgā un nejūti nekādu atšķirību, tad pēc šo produktu lietošanas mati jūtas pilnīgi savādāk. Nemeloju, ka saku- rezultāts ir jūtams jau pēc pirmās mazgāšanas reizes.   
Noteikti izbaudīju matu mazgāšanas procesu. Aromāts abiem produktiem ir ļoti salds un patīkams, man tas atgādina saldās košļājamās gumijas no Orbit. (Pēc aromāta liekas, ka šampūns paredzēts bērniem, nevis pieaugušajiem). Šampūns labi puto, viegli skalojas, nerada niezi un neizraisa citas problēmas. Tā kā šampūns galvenokārt paredzēts nepaklausīgiem matiem, tad sajutu īpaši zīdainu un gludu matu sajūtu, tie viegli slīd cauri ķemmei un pirkstiem nekur neaizķeroties. 

Vērtējums- 8/10


Kondicionieris ir diezgan šķidras konsistences, gribētos, lai tas būtu mazliet biezāks un varbūt pat blīvāks, jo īpašu atšķirību konsistences ziņā starp šampūnu un kondicionieri nesajutu. Lai gan no otras puses skatoties labi vien ir, ka tas ir vieglāks un nosacīti "plānāks", jo tad tas nenoslogo matus, nepadara tos smagnējus. Es ar visām četrām pievienošos to cilvēku pulciņam, kuri šos produktus atzīst par vienreizējiem. Noteikti iesaku pamēģināt un dot iespēju šiem produktiem pierādīt sevi.

Vērtējums- 8/10


Ar citiem "Aussie" matu kopšanas līdzekļiem vari iepazīties- ŠEIT.
"Aussie" produkti ir nopērkami veikalos Drogas, ja nemaldos, tad tiem šobrīd ir arī akcijas cenas! 


Pēc kādiem kritērijiem Tu vadies, izvēloties šampūnu un kondicionieri?


Sveicieni,
Santa

11 comments

  1. Kāāāā man patīk Aussie šampūni! Es kā uzkāpu uz Mega Instant šampūna tā nemaz negribas nevienu citu mēģināt un vienmēr atgriežos pie tā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs man jāpamēģina kāda cita sērija no Aussie. Šī ir patiesi laba, bet laikam ne īsti priekš manis, jo mani mati jau tā ir paklausīgi un viegli kopjami. Gribētos kaut ko vairāk apjomam. :)

      Dzēst
  2. Ja šiem vērtējumu dod 8, tad kuriem Tu dotu 10? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāsaka godīgi, ka neesmu vēl atradusi nevienu šampūnu/ kondicionieri, kuram varētu ielikt 10. Vēl joprojām meklēju tādu komplektu, kas matus pēc iespējas ilgāk saglabātu tīrus un apjomīgus. Ja kādu dienu atradīšu šos izcilos produktus, tad noteikti dalīšos informācijā. :)

      Dzēst
  3. Man patīk
    aussie! Konkrēti šie, jo man ir sausāki mati un rezultāts burvigs! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiešām labi produkti, par salīdzinoši pieņemamu cenu :)

      Dzēst
  4. Man arī šie produkti ir favorīti! ļoti patīkami, un tiešām jūtams efekts pēc lietošanas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu tik dzirdējusi vienu sliktāku atsauksmi no draudzenes, bet lielākajai daļai šie šampūni patiesi patīk. :)

      Dzēst
  5. Kur šos šampūnus var nopirkt? Ir arī kāds šīs sērijas serums?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Veikalos Drogas. ;) Diemžēl neesmu manījusi serumus no Aussie

      Dzēst
  6. Tā, vakar nopirku! pārāk daudz slavinošu atsauksmju.

    AtbildētDzēst

Blog Archive