Lietota DUO mākslīgo skropstu līme?

Uz doto brīdi esmu kritusi uz "nude" lūpu toņiem. Ieejot NYX veikaliņā uzreiz zināju, ka gribu matētu, brūnu/ miesas krāsas lūpu produktu. Izvēle krita uz Soft matte Lip Cream. Tonis kolosāls, manuprāt, tas man arī ļoti piestāv un ir ideāls ikdienas vajadzībām. (Tonis- SMLC19 Cannes).

Pie viena iegādājos arī DUO mākslīgo skropstu līmi melnā krāsā. Izņemot mājās to no iepakojuma un skrūvējot vaļā korķīti, pilnīgi satrūkos, jo līmes vītne un iepakojuma galiņš bija netīrs, izskatījās, ka kāds jau šo līmi būtu lietojis. Vēl līdz šai dienai īsti nesaprotu vai tā bija lietota vai arī vienkārši gadījusies kāda ķibele ar neveiksmīgu iepakojumu. Un vēl nožēloju, ka izvēlējos melno, nevis nevis caurspīdīgo mākslīgo skropstu līmi. Tā iemesla dēļ, ka jau pāris reizes esmu sabojājusi savu acu ēnojumu, netīšām ar līmi pieskārusies pie plakstiņa, atstājot melnus punktus uz tā.

Sally Hansen Hard as Nails. Palīdz novērst nagu šķelšanos un plaisu rašanos. Sola stiprākus, skaistākus nagu ar ilgnoturīgāku aizsardzību. Šo paķēru tikai tāpēc, ka pavisam drīz būšu izlietojusi TRIND nagu lakas stiprinātāju. (Mēģināšu atrast tam aizstāvēju).
Vai kāda no Jums ir lietojusi šo Sally Hansen Hard as Nails nagu stiprinātāju? Kādas ir tavas domas par to? 


Sirsnīgi un mīļi sveicieni Valentīna dienā!
Santa

18 comments

  1. Dievinu NYX matējošos lūpu produktus :)
    Nagu stiprinošo līdzekli esmu lietojusi, nebija priekš manis.
    *Dace

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Apdomāju iegādāties vairākas krāsas. :) Arī man tas ir iepaticies.

      Dzēst
  2. Ja pirki tajā pašā lovemakeup veikalā, tad es absolūti nebrīnos, ka līme ir bijusi lietota! Es duo no ebay pasūtīju, atnāca laikam ļevā. Sūdīgāka līme par tām, kas nāk skropstās līdzi...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sajūsmā par līmi neesmu, taču nevaru teikt, ka tā ir sliktāka par tām, kas nāk līdzi skropstām.:)

      Dzēst
  3. Priecājies, ka acis neizdedzinaja, ka Viņu konturēšanas palete man - visi plakstiņi vel lēnām dzist un jutigi.. un nedomāju ka te ir NYX vaina, jo to pašu paleti no NYX pasūtiju no ārzemju veikala.. ar trīcošam rokam liku uz sejas un ari plakstiņa - neko nededzinaja.. tapec nu secinājumi jāizdara pasiem..
    Caurspīdīgā Nyx līme man patī, bet tiešām orgināla, arī uk veikala pirkta - viss ideali ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu nopietni? :o Man ir diezgan daudz produktu no "Lovemakeup veikala", taču šis ir tāds pirmais neveiksmīgais gadījums ar produktu. Nekas cits manu ādu nav "traumējis".

      Dzēst
  4. Kopš uzzināju, ka tas NYX "veikaliņš" nav oficiālais pārstāvis un sāku dzirdēt arī līdzīgas atsauksmes kā Ilzes minēto, tā tam veikalam metu līkumu.
    Pati mēģinu lietot gaišo Duo līmi, baigais fans nav. Labprāt izmēģinātu kādu citu, lai saprastu vai pie vainas līme, vai man vienkārši no jebkuras līmes nav forša sajūta acīm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gan vēl šad, tad tur iegriežos, jo neesmu saskārusies vēl ar augsta līmeņa šausmu stāstiem.
      Esmu dzirdējusi, ka pāris Youtube.com blogeres jūsmo par Rimmel eyelash glue. ;)

      Dzēst
  5. Man bija tumšā Duo līme, manām jutīgajām acīm nepatika, es domāju, ka tāpēc, ka tur ir latekss. Cik esmu mēģinājusi līmes, parasti lateksu saturošās kairina manas acis. Make Up For Ever ir forša jaunā līme, bez lateksa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti daudzi ir jutīgi tieši pret līmēm, kas satur lateksu. Man tādu problēmu nav, tāpēc vienīgais, kas traucē šinī līmē ir tas, ka to ir grūti dabūt nost no skropstām un plakstiņa. (Esmu mēģinājusi no tās pilnībā atbrīvoties ar divfāžu dek. kosmētikas noņēmēju, micelāro ūdeni un eļļiņu, taču tāpat ir krikumi, kuri cieši turas pie virsmas un ir grūti no tie tikt vaļā).

      Dzēst
  6. Šo līmi pirku Kreolyn veikalā. Kalpo ideāli. Uz citām nemaz neskatos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau iepriekš minēju, sajūsmā par viņu neesmu, bet savu darbu tā dara labi. :)
      Mums jau te Lv, plaša skropstu līmju izvēle nav nemaz pieejama. :D

      Dzēst
  7. Ou! Tev neveicas ar tiem produktiem. Atceros, ka bija pustukšs L'occitane krēma iepakojums :)
    NYX matēties krēmi man rosina nostaļģiju. Pirmais bloga ieraksts bija tieši par tiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hahh, pareizi. Man tik ātri tas pustukšais iepakojums izlietojās, ka par šo gadījumu pat piemirsu.

      Dzēst
  8. Kad pirku savu pirmo Dou līmi uz vietas Amerikā, biju par to sajūsmā, taču pēc tam, pasūtot papildinājumus no eBay, atnāca pavisam savādākas konsistences līme nekā to atceros, tāpēc nebrīnos, ka arī Lovemakeup veikalā tirgo brāķus. Vispār viss kas no līmēm ir mēģināts, bet šobrīd vislabāk patīk Esqido līme, ko ir daudz vieglāk uzklāt un kas tik tiešām turās visas dienas garumā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Padalies informācijā, kur var iegādāties Esqido mākslīgo skropstu līni?! :)

      Dzēst
  9. Es šo līmi pasūtīju pa taisno no viņu mājas lapas kādu laiciņu atpakaļ. Tad vēl kā reize darbojās kaut kāds atlaižu kods, un piegāde līdz ar to sanāca tikpat kā par brīvu :)

    AtbildētDzēst
  10. Man arī ar Duo līmi nav laba pieredze, pasūtīju Ebay, tieši tāpat kā Tev - pustukša.. Es gan to norakstīju uz ebay, un, ka droši vien nav orģinālā..

    AtbildētDzēst

Blog Archive