Oriflame Giordani Gold make- up koptēls


Šodienas make- up'ā izmantoju divus Oriflame Giordani GOLD dekoratīvās kosmētikas produktus, lai izveidotu šo mazliet sekīgo un nevīžīgo make- up koptēlu.


Lai ādai piešķirtu veselīgāku toni izmantoju Giordani GOLD Natural Bronze pērlīšu tipa bronzeri, vaigu iekritumu un deniņu zonās. Nekad neesmu bijusi lielā starā par pērlīšu tipa produktiem. Vienmēr ir licies, ka tie nevienmērīgi klājas un ir neērti ikdienas lietošanai. Arī par šo bronzeri neesmu lielā sajūsmā, tonis mazliet par tumšu priekš manas ādas, tāpēc tas ļoti krīt acīs un var redzēt kraso kontrastu starp dabīgi bālo ādu un tumšo bronzeri. Iepakojums patīk, jo ir vienkāršs un gaumīgs, bet skrūvējamais vācis liekas nepraktisks, steigā ir slinkums to skrūvēt ciet, tāpēc tas bieži vien  paliek vaļā.  Šis produkts ir pieejams četros toņos-  Natural Radiance, Natural Bronze Natural Peach un Dark Bronze

Vērtējums- 6/10
Cena- 16,90 Euro
Iegādāties vari ŠEIT.

Lai acu skatu padarītu izteiksmīgāku vairākās kārtās klāju Giordani GOLD Incredible Length pagarinošo skropstu tušu. Diemžēl pagarinošo efektu nepamanīju, tā vietā tiku pie smagnējām, tumšām un mazliet saķepušām skropstām, kas šinī make- up'ā pat labi iederējās. Ja var ticēt ražotāja teiktajam : "Tušas formula bagātināta arī ar izsmalcinātu sastāvdaļu kombināciju, lai koptu un kondicionētu skropstas,"  tad neskatoties uz saķepušajām skropstām, es tušu varētu lietot, lai redzēt rezultātu vai tā patiesi kopj un kondicionētu skropstas.

Vērtējums- 7/10
Cena (ar atlaidi)- 7, 49 Euro
Iegādāties vari ŠEIT.


Sveicieni ceturtdienā!
Santa

9 komentāri

  1. Anonīms18/2/16

    Godīgi, izskatās nevisai vienmērīgs ādas tonis.
    Fonā atspoguļojas stirnas vai suņa siluets?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu. Šobrīd izmēģinu jaunu produktu un esmu vienās domās ar tevi par nelīdzeno krājumu.

      Dzēst
  2. man atkal ļoti, ļoti patīk pērlīšu produkti -laikam patīk tīri vizuāli kā izskatās un patīk ar otiņu iebraukt tajās pērlītēs :) Ilgus gadus lietoju tikai šos produktus vaigiem, bet tagad sāk prasīties pēc kaut kā kas ilgāk turas uz ādas.
    Kādu laiku sapņoju nomainīt uz Guerlain meteorītiem, bet pēc neviennozīmīgajām atsauksmēm tomēr pazuda vēlme.
    Vai esi atradusi kādu sārtumu, kas labi turas uz vaigiem ?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai esi mēģinājusi NYX sārtumus? No izmēģinātajiem, budžetam draudīgajiem, sārtumiem šis patīk vislabāk. (Tonis- Peach) :) Piedāvāti kolosāli toņi, laba noturība un pigmentācija.

      Dzēst
  3. Pērlīšu produkti galīgi nav man, no Guerlain kastītes daudzas pērlītes aizgājušas savu ceļu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O jāa, vēl viens mīnus- lecošās pērlītes... tracinoši. :/

      Dzēst
  4. Pērlīšu produkti arī nav īsti mana lieta,bet varbūt vienkārši nav sanācis saskarties ar patiešām labu šāda tipa produktu.

    Fonā suncītim lielā interese par to,kas notiek :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani nekad nav pievilinājuši šāda tipa produkti, tāpēc arī nemeklēju labāko šī produkta izpildījuma variantu. :) Nezinu kāpēc, bet tieši šie pērlīšu tipa produkti (īpaši bronzeri) asociējas ar AVON un Oriflame katalogiem. :D

      Hahh, sunci iztraucēju no miega. Taču interese par visu tam ir liela. :)

      Dzēst
  5. tuša tiešām liekas pavisam nepagarinoša :( koptēls izskatās skaisti, bet prasās garākas skropstas!

    AtbildētDzēst

Blog Archive