ATSAUKSME- Christian Faye uzacu ēnas

Christian Faye, tonī- Dark Brown
Ar šīm uzacu ēnām esmu pazīstama jau kādu laiku, lai gan nekad neesmu bijusi pārliecināta vai tās ir vērtas ~30.00 Euro!
Iepakojums ir aptuveni plaukstas lielumā, atverot to, iekšā atrodas viena ēna, trīs trafareti un otiņa ar divām galviņām- vienā galā atrodas slīpi šķelta, otrā- mēlītes tipa otiņa. Pirmais, ko par iepakojumu nodomāju- kāda izšķērdība, taču pēc tam atradu šim lielajam iepakojumam veiksmīgu pielietojumu. Tajā lieliski ietilpst standarta izmēra pincete, uzacu ķemmīte, kas noteikti šim komplektam pietrūkst, un kāds dekoratīvās kosmētikas kociņš, ja gadās misēklis.

Tā kā matiņi man ir diezgan tumši un man ir izveidojusies sava unikālā uzacu forma, tad trafareti manā gadījumā ir lieki, jo neviens no viņiem neatbilst manai uzacu formai. Taču tie būs piemēroti meitenēm, kurām uzacu matiņi ir ļoti plāni, gaiši vai to praktiski nav. Trafareti būs lielisks  palīgs un laika taupītājs ikdienas make- up uzklāšanas rutīnā.
Ēna ir ārkārtīgi labi pigmentēta, tā nebirst, kad tiek iezīmētas uzacis un tā turas visas dienas garumā. Ir pieejama ļoti plaša astoņu toņu izvēle, starp kuriem ikviens var atrast savu ideālo.
 Uzacu ēna ir labas kvalitātes, taču joprojām nezinu vai tā ir vērta 30,00 Euro. ... ja manā gadījumā netiek neizmantots neviens no trafaretiem, kā arī otiņa. (Mēlītes tipa otiņa paredzēta, lai iekrāsotu uzacis ar trafaretiem un slīpā otiņa ir par biezu, lai iezīmētu smalkus uzacu matiņus). 30,00 Euro par vienu ēnu man laikam liekas daudz par daudz.

Vērtējums- 9/10
Cena- ~30,00 Euro
Iegādāties vai- ŠEIT

Kā jums liekas, cena  ir adekvāta, vai tomēr nē?
Ko tu visbiežāk izmanto savu uzacu iezīmēšanai? Zīmuli, ēnas, gēla pomādes?


Neaizmirstamu nedēļas nogali vēlot,
Santa

15 comments

  1. Es ar šīm uzacu ēnām nostrādāju 2 gadus kā konsultants. Viņas ir semi permanent- tas nozīmē arī ūdensnoturīgas. Ļoti parocīgas tām kurām ir tetovētas, lai atgūtu toņa intensitāti. Tām kurām forma nav perfekta kā Tev trafareti ir izcils palīgs. Plus- trafareti der visiem, ja tos izmanto kā pamatu. Ja kaut kas par garu, notīra, ja par īsu -piezīmē, toties pamata skelets un izliekums ir klasisks, kurš piestāv visām. Ok, es te gari varētu rakstīt. Uzskatu, ka produkts ekonomē laiku, nervus, enerģiju. Un ir izcils. Protams, ka produkts varētu būt nedaudz zemāks.. Latos maksāja 17,50, bet toties vismaz gadam tas pietiks 100% pārbaudīts, plus neskaitāmu klienšu apstiprināts. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ooo, par ēnas kvalitāti nav runas- tā patiesi ir izcila. :))

      Dzēst
  2. Pēc Lauras ieteikuma sāku lietot un nu jau būs divi gadi, esmu sajūsmā par krāsu, noturību un cik viegli uzzīmēt. Kā arī izskatās, ka pietiks vēl noteikti gadam, līdz ar to man viens iepakojums kalpo 3 gadus, kas to nemaz vairs neapadara par dārgu produktu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Te man tev jāpiekrīt, ja ēna +/- tiek lietota 3 gadu garumā- lielisks ieguldījums, kas atmaksājas. :) Bet tā kā es savā make- up eju cauri uzacu "fāzēm", un man patīk pamainīt produktus, tad šis Christian Faye liekas padārgi. ...Taču atkal, ja paskatās no citas puses- Anastasia Beverly Hills viens zīmulītis maksā ap 20.00 Euro, (kurš iztērējas super ārti), tad viena šāda Christian Faye uzacu ēna, salīdzinājumā pret Anastasia Beverly Hills ir lielisks pirkums, kurš kalpos stipri ilgākam laikam. :)

      Dzēst
  3. Anonīms13/3/16

    Lietoju ilgu laiku, man ļoti patika. Vienā reizē varbūt arī negribas izgrūst tādu summu par šķietami nelielu produkta daudzumu, bet lietot to var ļoti, ļoti ilgi, vairākus gadus. No tāda viedokļa - nemaz tik traki nav.

    Pati gan nesen iegādājos Anastasia Dipbrow Pomade, šķiet, ka būs jauns favorīts :))

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Padalies pēc tam ar savu atsauksmi par Anastasia Dipbrow Pomade. :)

      Dzēst
  4. Izskatās labs produkts, bet vai tas ir ikdienai super nepieciešams pa 30 euro, grūti spriest, protams, viss atkarīgs no tā, vai ir vienas vai vismaz piecas uzacu ēnas.
    Mans WOW ir no Hi Impact Brows Eye And Brow Perfecting Palette,/ http://sieviskiba.blogspot.com/2016/02/lookfantastic-lfloves.html / ko saņēmu LF beauty boxaa , tās ir sapnis, tāds pigments, nebirst, skaisti klājās 4toni, vienu no tiem izmantoju arī sejas konturēšanai, atzīšos ka tik labu produktu vel nebiju mēģinājusi..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis produkts noteikti būs vispiemērotākais tām sievietēm, kurām katru rītu nākas burtiski cīnīties ar uzacu iezīmēšanu. Tā kā man ar to nav problēmu, tad šis nav mans pirmās nepieciešamības produkts. :) Taču tas ir ārkārtīgi labs un iesaku noprovēt, ja trāpa uz akcijas cenu.

      Dzēst
  5. Šis ir viens no maniem mīļākajiem uzacu produktiem, nekad nepieviļ. Liekas, ka manā īpašumā jau divus gadus, bet nekas daudz nav izlietots. Es gan periodiski pamaainu uzacu produktus, piemēram, patīk Catrice un Kiko uzacu zīmuļi. Bet šā vai tā atgriežos pie Christian Faye, jo noturība ir super.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vēlreiz secinām, ka produkts būs labs ieguldījums ~3 gadu garumā, kas produktam neliek izskatīties vairs tik dārgam. :)
      Mani šī brīža "go to" uzacu produkti ir Milani uzacu pomāde( tonī- brunette) un L'oreal PARIS Brow Artist Plumper.

      Dzēst
  6. Anonīms14/3/16

    Man ļoti patika Maybelline uzacu tuša, savukārt pašlaik esmu atgriezusies pie uzacu zīmuļiem.
    Uzacu ēnas gan nekad neesmu lietojusi... Varbūt kādreiz!
    Lai vai kā, tev ir ļoti skaista uzacu forma un ietonējums izskatās dabīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk kādu efektu dot uzacu iezīmēšana ar zīmuli, (lai gan pati ar to uzacis iezīmēju reti, tā iemesla pēc, ka šis proces man aizņem visilgāko laiku).

      Paldies. :) Uzacu zīmēšanai neizmantoju trafaretus, ar otiņas un ēnas palīdzību piekoriģēju formu un aizpildīju "tukšās vietas" uzacīs.

      Dzēst
  7. zīmuļi rullē:)! man ar šīm ēnām Douglasā kādreiz sen krāsoja uzacis, izskatījās forši, bet par 30 eiro nepirktu. ar zīmuļa noturību man problēmu nav, tāpēc tas, ka ēnas ir ūdensnoturīgas, man nav nedz pluss, nedz mīnuss.

    AtbildētDzēst
  8. Anonīms16/3/16

    Man šīm uzavu ēnām vairāk ir pretenzija nevis pret cenu, bet iepakojumu, kurš ir neadekvāti liels tai vienai ēnai un neparocīgs līdzi nēsāšanai un ne maz ne lux līmeņa pēc dizaina un noformējuma par lux līmeņa cenu. Nesen beidzās šis produkts, un neatkārtošu tikai iepakojuma dēļ. Pasūtīju Anastasia Beverlyhills jauno slīpo zīmulīti.

    AtbildētDzēst
  9. Sveikas meitenes! Es piederu pie tām, kuras nav sajūsmā. Tas nav par zīmolu, nedz kvalitāti, bet rezultātu -manu izskatu. Man pašai ir ļoti tumšas uzacis, bet mati gaiši, uzacu matiņi- diezgan biezi. Personīgi,vispār nepatīk uzacis, kad tās izskatās kā uzzīmētas. Un es nekā savādāk nemācēju tās uzklāt, sanāca ļoti dramatiski. Zīmuļa efekts labāk patīk. Tomēr tas tik individuāli :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive