AVON Ultra Glazewear lūpu spīdumi



Izvēlējos toņus, kuri vairāk vai mazāk ir no rozā krāsu paletes. Divi no tiem ir parasti spīdumi( perfect nude un mulbery), viens (pink) ar pavisam nelieliem, smalkiem sudraba mirdzumiem, kas uz lūpām veido trauslu perlamutra efektu.  Spīdumi nav biezi un pārlieku ķepīgi, tie arī nav izteikti sedzoši un pigmentēti. Tos var lietot vienus pašus vai kopā ar līdzīga toņa lūpu krāsu. Ja izvēlēsies šo spīdumu savai diena, tad tas noteikti būs  jānēsā līdzi un jāatjauno ik pēc ~1 h, jo noturība tiem ir praktiski nekāda. Personīgi man šos spīdumus patīk lietot kopā ar lūpu zīmuli. Pavisam viegli iezīmēju lūpu formu un pārējo laukumu aizpildu ar spīdumu.
Patīk vienkāršais produktu iepakojums. Lūpu spīdums tiek labi dozēts, kas ir liels plus no manis, jo ir viegli uzturēt tīru vītni. Arī aplikatoram nav ne vainas, varbūt lielāku un biezāku lūpu īpašniecēm tas varētu likties par mazu, taču manām "standarta izmēra" lūpām aplikatora izmērs bija tieši laikā. Vienīgais mīnus aplikatoram ir tāds, ka tas ir ciets un nav fleksibls.

Manu mīļākie toņi no šiem trim ir Mulbery un Perfect Nude! Ļoti labi izskatās pie vienkārša un gaiša dienas make- up, tāpat kā pie tumša un izteiksmīga vakara make- up.

Vērtējums- 6/10
Iepakojums- 9/10 


No kreisās puses redzams Mulbery; Perfect nude un Pink Watermelon.
^
Pink Watermelon
^
Mulbery 
^
Perfect Nude


Vai tu esi izmēģinājusi  kādu no Avon Ultra Glazewear lūpu spīdumiem? Kādas ir tavas domas par tiem?



Saulainu dienu vēlot,
Santa



12 comments

  1. zemais vērtējums dēļ sliktās noturības?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā. :) Kā arī cietā aplikatora un zināma ķepīguma dēļ, kas pēc tam apgrūtina atkārtotu uzklāšanu. Liekas, ka spīdums sāk velties kunkuļos.

      Dzēst
  2. Perfect nude izskatās ļoti labs :)

    AtbildētDzēst
  3. Anonīms30/3/16

    Toņi tik smuki...Nezinu, varbūt man neveicas, bet man visi spīdumi turas 1 stundu, pēcāk paliek tikai ieeļļotas lūpas bez toņa, ļoti gribētu atrast spīdumu kurš turētos vismaz 3 stundas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamēģini apakšā palikt kādu lūpu zīmuli un tad pa virsu klāt spīdumu. Tam vajadzētu palīdzēt lūpām saglabāt toni ilgāk. :)

      Dzēst
  4. Tev ļoti piestāv Pink Watermelon!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Lai gan man pašai šis tonis no visiem vismazāk iepatikās.

      Dzēst
  5. Neesmu ļoti, ļoti liela spīdumu cienītāja - dodu priekšroku matētajām vai krēmīgajām lūpu krāsām, bet vasarai tuvojoties arī gribas nedaudz spīdumiņu :)
    Tonis Perfect Nude uz Tevis ļoti labi izskatās!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī es priekšroku dodu matētiem, krēmveidīgiem produktiem nevis spīdumiem. Taču ik pa laikam ir feini kaut ko pamainīt.
      Paldies, Maddie. <3

      Dzēst
  6. neesmu mēģinājusi, šie toņi mani neuzrunā. man patīk spīdumi no Lumene un MaxFactor, jo tie nav lipīgi, īpaši MF.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs man beidzot kaut kasno tās "Lumene" jāizmēģina, kaut ka vienmēr sanāk noiet garām stendam. :D

      Dzēst

Blog Archive