DiorSkin Forever Teint Haute Perfection tonālais krēms

Dior Forever Teint Haute Perfection tonālais krēms
Nekad neesmu bijusi apsēsta ar ekskluzīvās kosmētikas produktiem. Jā, esmu ar tiem pazīstama (uz roku pirkstiem varu saskaitīt, cik maz man to ir he), kā arī vienu brīdi man bija vienreizīga iespēja ar tiem darboties ļoti tuvā kontaktā. Pa to laiku, kamēr darbojos ciešā saistībā ar šo kosmētiku, man  izveidojās savi uzskati un ne vienmēr visiem ekskluzīvās kosmētikas produktiem redzēju/redzu jēgu to neadekvātās cenas dēļ. ...Lai vai kā, liekas, ka šis būs viens no retajiem produkts, kurš pievienosies manam nelielajam "luxury" kosmētikas pulciņam un uz to netiks taupīti līdzekļi tā iegādei. Kāpēc?

Tāpēc, ka Dior Forever Teint Haute Perfection tonālaos krēms ir kolosāls. Āda to pieņēma tā kā iepriekš nevienu citu mēģināto tonālo krēmu. Lai gan tas ir mazliet par siltu manam dabīgajam šī brīža ādas tonim, taču to bija pārsteidzoši  viegli iestrādāt ādā, lai tas neizskatītos kā maska. Ar  pulēšanas veida kustībām tonālais krēms ādā tiks iestrādāts visveiksmīgāk un radīs maksimāli dabīgāku izskatu. Ar šo tonālo krēmu ādas tonis tiek izlīdzināts perfekti, pigments nesakrājas sausajos ādas pleķos un nerada nelīdzenu klājumu.
Tonālā krēma pārklājums ir sedzošs, tas nomaskēs apsārtumu un ādas pigmentāciju, liekot ādai izskatīties nevainojami. Lai gan tonālais krēms ir sedzoša pārklājuma un biezas konsistences, uz ādas tas nebūt neliekas tik smags un nomācošs. Krēms uz ādas tikpat kā nav jūtams, kas priekš sedzoša produkta ir viens no uzvaras gājieniem.
 Mana āda T- zonā vienmēr taukojas, un, arī lietojot šo tonālo krēmu, tā dienas vidū sāk spīdēt  un ir jāņem palīgā pūderis vai salvetītes, kas noņemtu lieko spīdumu. Personīgi mani nekad nav traucējis lieks dabīgais spīdums, ja tas nav daudz par daudz. :)
Tonālajam krēmam ir augsts SPF aizsarg filtrs(SPF 35), kas ir lieliski priekš tādiem sliņķiem kā es. Atzīšos, ka vēl līdz šai dienai neesmu sevi pieradinājusi pie atsevišķa soļa savā ādas kopšanā, kas pasargātu to no saules stariem.
Produkts, kurš mani patiesi pārsteidza!

alternatīvu šim ekskluzīvās kosmētikas produktam varu ieteikt L'Oreal PARIS Infallible 24h- matte tonālaiko krēmu. Arī šis ir viens ļoti veiksmīgs produkts, kuru noteikti iesaku izmēģināt.


Vērtējums- 10/ 10
Cena- ~50,00 Euro



Vai tu jau esi atradusi savu IDEĀLO tonālo krēmu? 
Kurš no visiem tirgū piedāvātajiem šobrīd ir tavs favorīts? 



Veiksmīgu dienu vēlot,
Santa






8 komentāri

  1. Man ;sis Dior tonālais tik ļoti patīk, ka pat esmu domājusi par to, ka man jānopērk mans īstais tonis, kas būtu 010, jo tas 020 tomēr ir nedaudz par tumšu manam krīta baltajam kaklam.
    Vot tas L'Oreal man gan ne visai - man seja tik ļoti slikti izskatījās pēc tā uzklāšanas (man ir kombinēta sejas āda), ka es tagad viņu lietoju tikai sajaucot ar kādu mitrinošo praimeri vai pat kādu eļļu iejaucu pirms klāšanas uz sejas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī man priekš Rudens/ Ziemas sezonas jānopērk gaišākais. Ceru, ka vasarai šis tonis(020) būs piemērotāks. :)
      O jā, arī es kādreiz biju iecienījusi visus tonālos krēmus jaukt ar pilnpienu eļļas, jo mana āda bija īpaši sausa un tonālie krēmi bez šī piliena uz manas ādas izskatījās katastrofāli.

      Dzēst
  2. Man ar patīk šis tonālais krēms, bet tā jau ir, man ir 30 kurš ir ļoti silts un der man tikai ar spary tan apakšā. Uff, mans šī brīža , everyday tonālais krēms ir Gosh Foundation drops uz eļļas bāzes :) kad eju cilvēkos un jābildējas, tad Make Up for Ever HD

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti vēlos pamēģināt arī tevis izslavēto Gosh Foundation drops. Kur vispār Gosh tagad var nopirkt?

      Dzēst
  3. Ar Dior tonālajiem sadraudzēties nevaru, bet no lux mīļākais ir Lancome Air De Teint. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kas par vainu? Kāpēc nevari sadraudzēties?

      Dzēst
  4. Dior tonālos līdzekļus vēl nav sanācis izmēģināt, bet tā absolūts favorīts ir Nars Sheer Glow (sāku jau pēc vecas plates izklausīties :D). Gan tonis, gan konsistence ir lieliska, tikai iepakojums, protams, nepārdomāts.

    AtbildētDzēst
  5. Anonīms7/4/16

    Ojā man Dior arī ļoti patīk - tagad gaidu vasaru, kad sejas āda piestāvēs tonālā tonim :D

    AtbildētDzēst

Blog Archive