ATTIRANCE dabas iedvesmota kosmētika

Attirance saviem klientiem piedāvā produktus sejai, ķermenim, matiem, vannai/ dušai, kā arī dažādas SPA procedūras. Visi produkti plašā klāstā ir nopērkami veikalā Tērbatas ielā 14 , kā arī interneta veikalā- ŠEIT. (Par SPA procedūrām vairāk vari uzzināt viņu mājas lapa un Facebook profilā). Noteikti iesaku iegriezties viņu veikalā Tērbatas ielā 14, lai vienkārši izbaudītu atmosfēru, kas tajā valda. 

Dienas krēms ĀBOLS
Krēms kuru nepieciešams klāt ārkārtīgi plānā kārtā un nelielā daudzumā. Šinī gadījumā jo mazāk, jo labāk, bieza krēma kārta nespēs iesūkties sejas āda, atstājot uz tās lipīgu sajūtu. Krēms ir vieglas tekstūras, ja tas tiek uzklāts plānā kārtā, tad ādā tas iesūcas momentā, atstājot to patīkami maigu un mitrinātu. Dienas un nakts krēms paredzēts sausai ādai, man ir taukaina un vietām sausa āda, (tātad kombinēta), taču produkti uz manas ādas labi, sausumi ap nāsīm nekur nav vēl pazuduši, taču tie neliekas tik uzkrītoši un plēkšņaini.

Iegādāties vari- ŠEIT
Cena- 24,00 Euro
Vērtējums- 7/10

Nakts krēms ĀBOLS
Nakts krēms uzreiz pēc taustes ir jūtami biezāks, taču uz ādas tas ir tik pat viegls un patīkams kā dienas krēms. Un atkal iesaku nepārspīlēt ar krēma daudzumu, lai nenāktu saskarties ar lipīguma sajūtu.
Nelielai atkāpei-Man patīk šīs līnijas iepakojumi, iepakojuma krāsa mazliet atgādina tikko zaļot sākušus ābolus, uzraksti vienkārši un saprotami. Dikti iepatikās arī zelta apdruka.  Visas burciņas lieliski iederas vannas istabā un produktu iepakojums izskatās  ekskluzīvās kosmētikas cienīgi.Visi sejas produkti iepakoti biezos un ļoti smagos stikla trauciņos.

Iegādāties vari- ŠEIT 
Cena- 16,80 Euro
Vērtējums- 8/10
Sejas skrubis ĀBOLS
Mīļākais produkts sejai no šīs līnijas. Abrazīvās daļiņas ir ārkārtīgi smalkas un tās atrodas ļoti blīvi, kas liek domāt, ka šis produkts iedarbojas ļoti labi un darbojas uz visiem 100%! Tieši šo produktu, divu nedēļu laikā, esmu lietojusi tikai 4 reizes, taču tas visvairāk ir iepaticies un jūtams visiespaidīgākais efekts! Āda ir gluda, tvirta un dziļāk attīrīta. Skrubis iepakots gaumīga stikla burciņā, interesantā izliekumā. Love it! Tas izskatās kā 90 Euro vērts produkts.

Iegādāties vari- ŠEIT
Cena- 14.28
Vērtējums- 9/10

Roku krēms BAMBUSS 
Šis produkts priekš manis nav nekas jauns. Kad darbojos Douglas veikalā rokas nācās pastiprināti mazgāt un šis bija krēms, kuru lietoju 2-3 reizes dienā- nepārspīlējot.  Varu teikt, ka krēms ir patiesi labs, tas ātri iesūcas ādā, neatstājot lipīgu sajūtu, tam ir patīkams aromāts un tas ir dziļi mitrinošs.

Iegādāties vari- ŠEIT
Cena- 4,83
Vērtējums- 9/10

Ķermeņa sviests CITRONS
Arī šis produkts ir mans favorīts! Aromāts super citrusīgs, produkts ir diezgan eļļains, mazliet atgādinot kokosriekstu eļļu, kas citam var patik, citam atkal nē. Tas tāpat kā kokosriektu eļļa izkūst siltās rokas un pārvēršas šķidrākā/eļļainākā konsistencē. Ar to ir lieliski izmasēt kājas pēc vannas vai dušas, šis sviest ir ļoti padevīgs, ar pavisam nelielu produkta daudzumu var noklāt pat visu ķermeni. Dienā tas būs kolosāls variants, lai ādai piešķirtu īpašu mirdzumu un sniegtu mitrināšanu. Vakarā tas lieliski baros un atjaunos ādu. Par šo produktu esmu vislielākajā sajūsmā. Ja vēlaties kaut ko nomēģināt no visa šī klāsta- noteikti iesaku izmēģināt tieši šo Ķermeņa sviestu (ja, protams, netraucē mazliet eļļainā sajūt).

Iegādāties vari- ŠEIT
Cena- 6,93 Euro
Vērtējums- 10/10



Seko līdzi informācijai ATTIRANCE soc. tīklos, jo ik pa brīdim tiek piedāvāti dažādi lieliski piedāvājumi un akcijas!

Mājas lapa- ŠEIT
Facebook lapa- ŠEIT 
Instagram profils- ŠEIT 




Ceru, ka šī informācija Jums bija noderīga!
Vai tu lieto ATIRIRANCE produktus? Kas ir tavi mīļākie produkti no viņu klāsta?



Lai saule šodien lutina mūs visus!
Santa

7 komentāri

  1. Ķermeņa sviests izklausās lielisks - man ļoti patīk eļļainie ķermeņa kopšanas produkti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ar! Un šis nav īpaši nospiedošs uz ādas. :)

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk Citrona aromāts, ķermeņa krēmam tas vispār noteikti ir super, īpaši vasarā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti atspirdzinoši un degunam tīkami :)

      Dzēst
  3. Ieinteresēja sejas skrubis, vienīgais mīnuss - iepakojums man nešķiet ērts.
    Visi produkti liekas ļoti forši un ar patīkamiem aromātiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojums glīts, taču ļoti smags. Vienīgais, kas man prasās ir kāds kociņš vai karotīte ar ko to ērtāk būtu izņemt. :)

      Dzēst
  4. Man skrubis nederēja, pasmags priekš manis, bet tas citrona sviests vnk superīgs!

    AtbildētDzēst

Blog Archive