Brokastis ar izsmalcināto Estée Lauder

Šorīt piecēlos jau 7.00 no rīta, enerģijas un prieka pilna. Tieši šādās dienās ķeros klāt blogošanai un stāstu to, kas palicis nepastāstīts.
Pagājušo nedēļ biju Estée Lauder brokastīs. Tākā prezentācija notika krievu valodā, diemžēl neko daudz no tās nesapratu un neieguvu noderīgu informāciju. (Jā, krievu valoda man ir plinīgi nesaprotama).  Estée Lauder kā zīmols man ir zināms, tāpat kā atsevišķi produkti, taču neko īsti no šīs formas neesmu ilgstoši lietojusi. (Kad darbojos Douglas Select veikalā, šad uz tad uzklāju kādu lūpu krāsu tieši no  Estée Lauder, jo tās man no visām pieejamajām lūpu krāsām likās visnoturīgākās, pigmentētākās un mitrinošākās).
 Estée Lauder Envy 340 Envious. Ļoti sievišķīgs un klasisks sarkanais tonis ar lielisku noturību, pigmentāciju un iepakojumu. 
  Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara (extreme black). Skropstas pagarinoša un atliecoša skropstu tuša ar izteikti melnu pigmentu. 
 Estée Lauder Pure Color High Intensity Lip Lacquer (electric wine). Ķepīga un ļoti lipīga lūpu laka, biezas konsistences, taču ar mega spīdumu un labu pārklājumu.


Apskati pavisam nelielo manis veidotu video materiālu  un uzzini kā panākt, lai lūpu krāsa noturētos ilgāk.Vai tu lieto ekskluzīvo kosmētiku? Kurš ir tavs mīļākais zīmols, kur visbiežāk iegādājies tieši lūpu produktus?
P.S. Video katru piektdienu!


Sveicieni visiem skolniekiem, vecākiem un skolotājiem 1. septembrī.
Lai neaizmirstams un piedzīvojumiem bagāts jaunais mācību gads!
Santa


4 komentāri

  1. Santu, ar sarkano lūpu krāsu nu tiešām izskaties kā Femme Fatale! <3 Burvīgi! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
  2. Sarkanā lūpu krāsa izskatās ļoti skaisti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā arī ir! Ta ir Karaliska, sievišķīga nu powerfull! :))))

      Dzēst

Blog Archive