ARTISTRY AUGSTAS KVALITĀTES KOSMĒTIKA

Metālisks spīdums šobrīd ir ļoti aktuāls kā apģērbā, tā arī make-up'ā. Artistry piedāvā LUXE METALLIC acu ēnas platīna, ametista un smaragda toņos. Šīs krēmveida ēnas ir ārkārtīgi noturīgas (noņemt tās var tikai ar divfāžu dek. kosmētikas noņēmēju). Toņi ir ļoti kliedzoši!  (nenoliegšu, ka baidos tādus izmantot savā make- up'ā, jo tie ir tik piesātināta mirdzuma un savdabīgos toņos, ka neredzu sevi tos lietojot ikdienas make-up'ā). Es laikam vēlētos, lai šāda veida produktiem būtu nevis lūpu krāsas aplikatos produkta uzklāšanai, bet gan lainera tipa otiņa. Manuprāt, šādas ēnas tad būtu mazliet funkcionālākas, ko varētu izmantot kā akcentu- lainera līniju gar skropstām. Bet cepuri nost par kvalitatīvo produktu, noturība brīnišķiga, turas visas dienas garumā, pigmentācija 10 no 10, formula krēmīga un viendabīga, klājums nevainojams!!!
Vērtējums (par pašu produktu un iepakojumu)- 10/10 
(par praktiskumu)- 3/10
Cena- 46,00 Euro (par trīs acu ēnām)

Otrs produkts, kurš mani  ārkārtīgi pārsteidza ir SIGNATURE COLOR šķidrais laineris. Laineris vizuļo divos toņos. Tumsā tas izskatās pilngi melns un parast, taču gaismā tas ir violēts, ar karalisku zili- violetu spīdumu. Tas nāk nost ar siltu ūdeni, nespērājas uz plakstiņa un neizplūst. Šis produkts noteikti var aizstāt klasiski melno lainera līniju. 
Vērtējums- 10/10
Cena- 32,00 Euro
3D FACE POWDER- SHIMMERING NUDES pūderis. Vēl vien neiedomāji augstas kvalitātes produkts ar maigu mirdzumu un smalkiem spīdumiem tajā. Piešķir ādai maģisku nobeigumu, liekot tai mirdzēt un atstarot gaismu. Pūderis nav krītains un smagnējs uz ādas. Es šo pūderi lieku ar ļoti mīkstu sintētisko saru otu, kas paceļ tieši tik daudz produkta, lai nepārspīlētu ar mirdzumu uz sejas. Diemžēl futlāris šiem sejas pūderiem ir jāpēr atsevišķi, kas produktu krietni sadārdzina. 
Vērtējums- 9/10
Cena- 28,00 Euro

SATINIQUE HAIR OIL SERUM. Man šī eļļa/serums likās pārāk smags priekš maniem matiem. Viens pilns dozatora (pumpīša smiediens) ir stipri par daudz, lai apstrādātu matu galus. Tie paliek nevis dzīvīgi, pabaroti un veselīgi, bet tieši pretēji- tie izskatās saķepuši, smagi un taukaini. Noteikti jāpiedomā pie produkta daudzuma, kuru liec matos, citādi var panākt pretēju iedarbību. Diemžēl ar šo produktu nesanāca iedraudzēties. Došu vēl pāris iespējas tam sevi pierādīt, bet pagaidām... piedod, vērtēju tevi diezgan zemu.
 Vērtējums- 4/10
Cena- 21,00 Euro
Es nevarēju izdomāt kā glīti jums atrādīt šos produktus  uz sejas ādas. Tāpēc izveidoju kaut ko mazliet kreatīvāku. Uz lūpām man ir krēmveida acu ēna- Emerald tonis un uz plakstiņiem Platinum tonis. Kā redzat acu plakstiņi man ir mitri, to panācu ar vazelīnu, lai piešķirtu kripatiņu kreativitātes šinī make- up koptēlā. (Tas, protams, sabojāja krēmveida acu ēnas būtību, bet man likās interesants efekts). 


Vai tu nēsā šadas metāliskas un kliedzošas acu ēnas savā ikdienā?

Siltus sveicienus sūtot,
Santa
 

Nav komentāru

Blog Archive