KĀ KOPT ROKU ĀDU?

Manuprāt, lielākajai daļai meiteņu kurām patīk un padodas nagu lakošana un roku pucēšana, šis proces liekas ļoti relaksējošs un patīkams, tāds tas noteikti ir priekš manis. Padalīšos ar pāris soļiem, kuriem es
izeju cauri savu roku kopšanā.

PIRMAIS SOLIS
Pirmais solis nagu sakopšanā būtu atbrīvoties no vecās nagu lakas un nevēlamās kutikulas. Savus nagus jau gadiem attīru ar ISANA nagu lakas noņēmēju, lai gan zinu, ka tas nav pats labākais nagu lakas noņēmējs priekš to veselības. Pēc tam turpinu ar  Kinetics kutikulas mīkstinātāju. Ar koka irbulīša palīdzību atstumju nu jau mīksto kutikulu un ar vates palīdzību noslauku liekos pārpalikumus. Stingri visiem iesaku savu kutikulu atbīdīt tikai un vienīgi ar koka irbuli, jo tas ir pats maigākais un saudzīgākais paņēmies kā atbrīvoties no liekās kutikulas, netraumējot naga sakni. 
  OTRAIS SOLIS
Nagu lakošana izvēlētajā tonī. Parasti nagu laku klāju divās kārtās, pirmo pavisam plāni, lai tā izveido bāzi, pēc tam pāreju ar mazliet biezāku otrās kārtas klājumu. Starp kutikulu un nagu laku atstāju mazu spraugu, jo šādi nagu laka izskatās daudz pievilcīgāk un manikīrs daudz koptāks. Mana visu laiku mīļākā nagu laka ir  #Pink Twice no Kinetics.
TREŠAIS SOLIS
Kutikulu un roku ādu barošana. Man ir ļoti palaimējies, ka man kutikula ir salīdzinoši veselīga, tā nekad neplaisā, nav izteikti sausa vai bieza. Taču nekad par viņu neaizmirstu, vienmēr lietoju kutikulu eļļu un roku krēmu. Šobrīd man ir iepaticies mūsu pašu ražojums ANNE NATURE roku krēms, kuru var lietot arī uz sejas un ķermeņa.
Kas ir tava šī brīža mīļākā nagu laka?
UNNN, kādu nagu lakas noņēmēju vari man ieteikt, kurš būti tik pat jaudīgs kā Isana noņēmējs, taču saudzīgāks priekš nagu veselības?


Produktīvu nedēļu vēlot,
Santa
 

3 komentāri

  1. Anonīms26/6/17

    Lielisks nagu lakas noņēmējs ir tam pašam Kinetics :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nekad vēl neesmu mēģinājusi. Paldies par ieteikumu. :)

      Dzēst
  2. Jā, nagulakas noņēmējs ir maigs un nesausina tik traki nagus!

    AtbildētDzēst

Blog Archive