PERFEKTS SEJAS PAMATS

 Gluži kā zīmējot gleznu, galvenais ir izveidot labu kanvas pamatu, lai tiktu pie skaista zīmējums un galarezultāta. Gluži tāpat ir arī ar
mūsu seju un dekoratīvās kosmētikas klāšanu. Ja būsi piestrādājusi pie sejas pamata, tad viss koptēls gala rezultātā izskatīsies nevainojami. Koša lūpu krāsa ar raibu acu ēnojumu uz neizlīdzināta sejas pamata neizskatīsies labi, koptēls liksies raibs un nevienmērīgs. Tāpēc ir svarīgi sejas pamatu veidot pēc iespējas vienmērīgāku un sedzošāku.
SOLIS NR.1- Izvēlies savam sejas tipam atbilstoša bāzi.
Man ir izteikti lielas poras uz vaigiem un pieres, tāpēc izvēlos T zonā un uz vaigiem klāt LUMENE  Nordic Chick CC Correcting primer, kas koriģē sejas toni, aizpildot poras un mazās rieviņas, tādā veidā padarot ādas tonis vienmērīgāku, neļaujot izcelties tumšajām porām.
Ja tev ir sausa āda lieto bāzi kura ir mitrinoša, ja taukaina- matējošu. 
SOLIS NR.2- Ja tev zem acīm ir tumši loki kuri jānomaskē, dari to ar rozā apakštoņa korektoru. Tas  paslēps lokus, papildus izgaismojot zonu zem acīm. Ļoti labs, viegls un sedzošs korektors kuru varu tev ieteikt ir Artistry Exact Fit korektors.
SOLIS NR. 3- Pēc jebkura krēveida produkta lietošanas tie ir jānostiprina ar pūderi. Tas palīdzēs krēmveida produktiem labāk turēties uz ādas un ja pēc tonālā krēma lietošanas klāsi sauso konturēšanas pūderi, tad to būs vieglāk uzklāt un izpludināt, pūderis nepieķersies pie ādas un tādā veidā neradīs pleķainu klājumu.
 Pēdējā laikā esmu iecienījusi tieši Douglas Invisiloose powder, kurš ir smalka maluma, praktiski nejūtams uz ādas un piešķir tai matētu porcelāna nobeigumu. Birstošais pūderis lieliski sagatavo ādu nākamā soļa veikšanai, kas ir sausā konturēsana ar pūderveida produktiem.  
SOLIS NR.4- Lai modelētu savu sejas ovālu izvēlos lietot jauno NYX Cosmetics 3 STEPS TO SCULPT sejas skulpturēšanas paleti. Pūderi ir ļoti, ĻOTI pigmentēti, tie labi klājas uz ādas un pludinās atstājot vieglu ēnojumu un iekritumus sejā. Pūderi ir ļoti padevīgi, ar tiem var veidot vieglu un maigu vai intevsīvu un smagu ēnojumu uz sejas, kas nu kuram patīk.  
Šeit arī gala rezultāts ar vieglu un dabīgu sejas konturēšanu.
Kā tu sagatavo savu sejas pamatu? Kādiem soļiem izej cauri, lai tiktu pie perfekta sejas pamata? :)
Ja radās kādi jautājumi droši raksti komentārā.

Jauka diena!
Santa




2 komentāri

  1. Oho, noteikti vēlētos izmēģināt to konsīleri, kuru pieminēji. :)
    Mans birstošo pūderu favorīts neapšaubāmi ir RCMA No Colour Powder - nekur vēl neesmu atradusi labāku <3

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viegls uz ādas, taču labi izgaismo un maskē tumšos lokus bez biezas kārtas konsilera.
      Ahhh,nu tik tiešām esmu daudz lasījusi, redzējusi meitenes pieminam šo pūderi savos video,tā arī līdz izmēģināšanai uz savas ādas neesmu tikusi. :) kur Tu viņu pirku? Beautybey?

      Dzēst

Blog Archive