RŪPĒJIES PAR ĀDU AR L'OCCITANE PRODUKTIEM

Manuprāt, L'Occitane En Provence visiem jau ir labi pazīstams, bet vai tu zini zīmola vienu no galvenajiem vēstījumiem? Viens no mērķiem, ko vēlas panākt L'Occitane ir "Art De Vivre" - mākslu dzīvot harmonijā kopā ar dabu.  Tiesa gan  man paši personīgi vēl līdz tam ir garš ceļš ejams, kura laikā daudz jāmācās un jāuzzina, taču vēstījums ir ļoti skaists, iedvesmojošs un saistošs.
Šodien pastāstīšu par pāris populārākajiem produktiem no L'Occitane, kurus
arī es jau kādu ilgāku laiku ar baudu lietoju.  AMANDE Shower Oil ir viens no maniem mīļākajiem dušas produktiem. Manu mazgāšanās prieku padarot x10 patīkamāku un baudāmāku. Izteiktais mandeļu aromāts piepilda vannasistabu ar saldu un maigu aromātu. Bagātīgā dušas eļļa ādai sniedz īpaši dziļu barošanu un maigu tās attīrīšanu. Šo eļļiņu var lietot divos veidos, respektīvi, klasiskajā izpildījumā- dušas eļļa ķermeņa attīrīšanai vai līdzeklis, kuru izmantot skūšanās laikā. Tas būs lieliski piemērots sievietēm, kurām pēc skūšanās āda paliek sausa vai sūrstoša. Eļļiņa skuveklim liek viegli slīdēt pār virsmu, papildus ādai liekot justies maigai un patīkamai. 

Turpinot par to pašu tēmu "eļļām"- es jau otro gadu pēc kārtas lietoju dekoratīvās kosmētikas noņēmējus, kas ir tieši eļļa. Iesāku ar The Body Shop Camomile Cleansing oil, tagad lietoju Kiehl's Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil un pamainu to pret L'Occitane Cleansing oil. Ja nekad agrāk neesi lietojusi eļļiņu, kas noņem dekoratīvo kosmētiku- silti iesaku to darīt. Manuprāt, tas ir daudz saudzīgāks un iedarbīgāks līdzeklis, lai atbrīvotos no kosmētikas uz sejas.  
Tā kā dienu no dienas laiks kļūst arvien vēsāks, īpaši jāsāk rūpēties par savas ādas dziļāku barošanu. Aukstais periods ir brīdis, kad no plauktiem var izvilkt barojošos roku, sejas un ķermeņa krēmus. Viens no šādiem dziļi barojošiem krēmiem no L'Occitane ir "20% Shea Butter roku krēms". Es tiešām ticu, ka tur, kur produkta sastāvā ir Shea sviests, krēms būs īpaši bagāts un barojošs, tas sadziedēs jebkuru sauso un raupjo ādu. Man ārkārtīgi patīk krēma biezā konsistence un dabīgais tā aromāts. Rokas pēc krēma iesūkšanās āda liekas maigas un sadziedētas. L'Occitane roku krēmi vienmēr atrodas man somiņā, jo, pirmkārt, tie ir mani mīļākie roku krēmi, otrkārt, tiem ir perfekts rokassomiņas izmērs, treškārt, tie man vienmēr atgādina, ka jārūpējas par sevi un savu ādu. 
Perfekta kombinācija priekš ceļošanas- izsmidzināms sejas toniks un viegls dienas krēms. Atzīšos, ka šos produktus vēl neesmu sākusi lietot, ik reizi ka saņemu mazus miniatūras produktus lieku tos vienā kastē, kas paredzēta "uu, šis noteikti noderēs, kad došos kādā ceļojumā"... haha, tas vai sanāk ceļot, tas atkal ir cits jautājums.

Kādu kategoriju ādas kopšanas līdzekļus tu izvēlies? Dabīgās/ plaša patēriņa/ ekskluzīvās/ aptieku sortimenta produktus?

Lai jauka nedēļa,
Santa


4 komentāri

  1. Ak, kā gan L'Occitane var nemīlēt? :) Lielisks zīmols, kas savu produktu kvalitāti pierāda katru reizi <3

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev laikam taisnība. Ir sajūta, ka viss ko viņi dara ir trāpīts desmitniekā.
      Mani favorīt produkti no L'Occitane ir roku krēmi un mandeļu dušas eļļa. :)

      Dzēst
  2. Kā lieto izsmidzināmo toniku? Tas jānotīra ar vati vai to smidzina arī dienas laikā pa virsu kosmētikai, lai atsvaidzina'tu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To lieto pēc sejas attīrīšanas kā nākamo soli. Toniku izsmidzina uz sejas un atstāj, lai iesūcas āda.

      Ir pāris toniki, kurus var arī lietot dienas laikā atsvaidzinot seju.:)

      Dzēst

Blog Archive