JAUNUMI NO "CHRISTIAN FAYE"


Christian Faye zīmols lielākajai daļai cilvēku ir pazīstams ar viņu izslavētajām uzacu ēnām. (Manu atsauksmi par tām vari lasīt ŠEIT). Šobrīd zīmols piedāvā jaunus produktus, kurus es esmu izmēģināju un labprāt ar savām domāt padalītos arī ar jums.

CHRISTIAN FAYE Smokey eyes acu ēnu palete, tonī- Treasure
Palete sastāv no sešām krēmveidīgām un pigmentētām acu ēnām. Visas ēnas
ir ar metālisku/satīna finišu. Visveiksmīgāk ēnas uzklāt tieši ar pirkstu vai stingru sintētisko saru otu, tad tās nezaudē savu spilgtumu un ir viegli uzklāt uz plakstiņa. Ēnas kļūst vēl spilgtākas, kad tiek klātas mitrā veidā. Man nav nekā slikta, ko  pateikt par šo paleti un ēnām, varbūt vienīgi tas, ka toņi priekš manis nav tie ejošākie, tāpēc palete arī netiks tik bieži izmantota.

CHRISTIAN FAYE Eyebrow Dip pomade, tonī- Dark brown
*Esmu izteikta brunete ar tumši brūniem matiem un pomādes "Dark brown" tonis priekš manis ir mazliet, mazliet par tumšu. Jāatceras, ka tumšu matu īpašniecēm uzacu ēnai jābūt pustoni/toni gaišākai, savukārt gaišu matu īpašniecēm uzacu ēna jāizvēlas pustoni/toni tumšākā tonī .
Komplektā ietilpst 4.5g uzacu pomāde, kas ir lielisks tilpums, kurš pietiks ilgam laikam, un perfekta uzacu otiņa.  Vienā tās galā ir šķelta otiņa ar kuru precīzi var iezīmēt smalkas matiņu veida līnijas un otrā tās galā ir ķemmīte, kura palīdzēs saķemmēt uzacu matiņus un izpludināt uzklāto gēlu, lai tas izskatītos pēc iespējas dabīgāk.
Ilgi priekš savām uzacīm nebiju izmantojusi gēla pomādes un jāsaka, ka biju aizmirsusi cik tās ir pigmentētas un ar kādu rūpību ir jāiezīmē uzacis, lai tas neveidotos smagnējas. Arī Christian faye uzacu pomāde ir ārkārtīgi pigmentēta un ar to ir jāstrādā cik uzmanīgi vien iespējams, jo ļoti āri uzacis no dabīgām un skaistām var pārvērsties par smagnējām un bezgaumīgām.
Visas uzslavas par produkta pigmentāciju un noturību! Piedevām komplektā esošā otiņa ir labas kvalitātes, kura derēs gan krēmveida uzacu produktiem, gan arī pūderveida produktu uzklāšanai uz uzacīm.

CHRISTIAN FAYE Duo natural medium brow uzacu ēnas
Uzacu ēnas nāk glīti iepakotas samta maciņā, komplektā ietilpst divas ēnas- tumšāka un gaišāka, viena slīpā otiņa (kuru es tā arī neizmantoju, jo tā priekš manis ir par spurainu un biezu) un trīs uzacu formas trafareti, kuri manā gadījumā palika nelietoti.
Ēnas ir pigmentētas, noturīgas un labi klājas uz ādas. Arī toņi ir veiksmīgi priekš manas ādas un matu krāsas. Redzu šo ēnu Duo lietojam savā ikdienā, kas ir rādītājs, ka produkts ir ļoti labs. :)

Kas ir tavs mīļākais uzacu produkts?
(Viens no maniem absolūtiem favorītiem ir NYX Cosmetics  Precision brow pencil)!!!





Nav komentāru

Blog Archive