LAIKS NOMAINĪT TREKNOS KRĒMUS PRET KAUT KO VIEGLĀKU!

Vasara, silts un saulains laiks jau tuvojas vēja spārniem. Biezās jakas un džemperi garderobē sen nomainīti pret kaut ko gaisīgāku un plānāku. Kā ir ar ādas kopšanu? Vai arī ziemai piemērotos krēmus nomaini pret kaut ko vieglāku un atbilstošāku laika apstākļiem?

Ja vēl neesi izlēmusi kurā virzienā skatīties un kādu  krēmu izvēlēties
priekš pavasara/ vasaras sezonas, tad es tev varu ieteikt pamēģināt L'Oreal PARIS Hydra Genius Aloe water mitrinošu gēla krēmu. Par ādu ir jārūpējas visos gadalaikos ar sezonai atbilstošiem produktiem. Siltākā laikā der atcerēties, ka āda ir jāmitrina- jāizvēlas viegli un mitrinoši krēmi.
Ar ko īpašs ir Hydra Genius Aloe water krēms ir tas, ka tā sastāvā ir alojas ūdens, kas satur ādas mitrināšanai būtiskas minerālvielas un Hiāluronskābi. Hiāluronskābe ir cilvēka audu sastāvdaļa. 
 *Hialuronskābes molekula ir ādas nozīmīgākā molekula. Tā veido labvēlīgus apstākļus visām dermas šūnu funkcionēšanai. Hialuronskābes unikāla īpašība ir tās spēja saistīt ūdeni, kas uzliek tai atbildību par ādas mitrināšanu. Šī unikāla viela ir atbildīga arī par elastīna un kolagēna sintēzi, rada apstākļus to fiksētam izvietojumam, tādā veidā piešķirot elastību ādai.
/http://eraesthetic.lv/
Krēms ir ārkārtīgi viegls un patīkams uz sejas, tam ir izteikta šķidra želejveida konsistence. Tikko kā krēms tiek uzklāts uz ādas, tas momentā iesūcās ādā, neatstājot aiz sevis lipīgu vai taukainu kārtiņu. Krēms ādai sniedz vieglu mirdzumu, ir sajūta, ka āda ir padzērusies ūdeni, tā izskatās mitrināta un tvirta. Produkts ir iepakots gaumīgā stikla pudelītē ar pumpīti krēma dozēšanai, kas ir viens higiēniskajiem variantiem produkta lietošanā. Tas neļauj sevī vairoties baktērijām  un saglabā produkta sastāvu nemainīgu no pirmās, līdz pēdējai lietošanas reizei.
Krēmu var lietot gan no rīta, gan vakarā, pēc seruma. Šis gēlveida krēms aizstās tavu parasto dienas krēmu.

DODIES UZ MANU INSTAGRAM PROFILU, LAI UZZINĀTU, KĀ IEGŪT SAVĀ ĪPAŠUMĀ HYDRA GENIUS ALOE WATER (For dry & sensitive skin)! 
@SantaKudrenicka


Lai piedzīvojumiem bagātas brīvdienas!
Santa





1 komentārs

  1. Hialuronskābes efekts darbojas tik ilgi, kamēr krēms uz sejas vai ilglaicīgāk?

    AtbildētDzēst

Blog Archive