KAS IETILPST MANĀ "TED BAKER LONDON" SOMIŅĀ?

 Labrīt! Esmu jau iekārtojusies Rīgā, paēdusi brokastis un gatava jaunai dienai. Manā šodienas plānā ir aizbraukt uz t/c Alfa, lai noķertu kādus labumus pa atlaižu cenām. 

Parādīšu savu make up minimumu, kuru esmu paņēmusi un ar kuru pietiek, lai es sapostos kā ikdienai tā kādai svētku reizi.
Priekš manis ļoti svarīgs ir make up pamats, tāpēc izvējos maciņā ielikt DIOR Diorskin Forever Fluid foundation, ko uzklāju ar Beauty BlenderMAYBELLINE NEW YORK Super stay pūderi, kuru uzklāju ar Amway pūdera otu. Tālāk seko Artistry vaigu sārtums tonī Soft rose. Uzacīm un skropstām izvēlos jau uzticamos produktus, acīm- Maybelline New York The Colossal Volum' Express ūdens noturīgā skropstu tuša. Uzacī- NYX Cosmetics Precision brow pencil.  Tā kā lūpu produkti ir mani mīļākie make up soļi, tad iepakoju dažādas varIācija, kas sastāv no naturāliem un nude toņiem- Dior Lip Glow Pomade, KIKO Milano Pencil lip gloss, Mac "Soar" lūpu zīmulis un Mac "Mehr" lūpu krāsa (kas ir ideāla kombinācija). Un pēdējās divas lietas, kuras atrodams maziņa pašā apakšā ir Artistry Signature color Longwearing eye pencil tonī Brown un L'Oreal PARIS Color Riche shine lūpu krāsa tonī 643 Hot IRL. 
(Viss šis kosmētikas satur perfekti ielien kosmētikas maciņā izņemot Artistry pūdera otu).


Teikšu godīgi, ka gandrīz atstāju blogu šodien bez ieraksta. Beigu beigās piespiedu sevi un izveidoju rakstu. 




Nav komentāru

Blog Archive