GARNIER Essentials Soothing cleansing lotion and Soothing vitamin-enriched toner

Sveikas <3

Iepazīstinu ar diviem jaunumiem no Garnier.
Nomierinošs, attīrošs losjons. 
Paredzēts jutīgas ādas īpašniecēm. Losjons ar nomierinošu ūdensrožu ekstraktu bagātinātais saturs nesatur smaržvielas, spirtu un krāsvielas. Tas notīra dekoratīvo kosmētiku, nesausinot ādu, kas ļoti labi der priekš manis, jo vietām mana āda ir ļoti sausa, it īpaši tā kļūst sausāka aukstajā periodā.
Šis losjons piemērots arī acu kosmētikas noņemšanai, kas arī man der, jo dažkārt esmu pārāk nogurusi un slinka, lai lietotu divus atsevišķus līdzekļus kosmētikas noņemšanai, sejai un acīm.  
Losjons kosmētiku notīra apmierinoši, man noteikti vajag divus vates diskus, lai pilnībā notīrītu seju. Ar pirmo notīru vienu kārtu ar otro vates disku mēģinu kosmētiku noņemt pilnībā. Patiesībā, ja paņemtu trešo vates disku, arī tas vēl būtu netīrs ar kosmētikas pārpalikumiem, it īpaši pilns ar tonālā krēma pārpalikumiem.

Par skropstu tušas noņemšanu nevaru sūdzēties. Uzlieku divus vates diskus ar losjonu uz acīm, paduru pāris sekundes un skropstu augšanas virzienā notīru acis- lieta darīta. Viss tīrs un es varu doties gulēt.

Zinu, ka ir cilvēki kuriem nepatīk losjona atstās taukainās, krēmīgās pēdas pēc tā lietošanas, tāpēc arī sejas losjoniem, no tās pašas sērijas ir toniki, kuri ir jālieto pēc sejas losjoniem, lai atbrīvotos no losjona atstātajiem pārpalikumiem.

Otrs jaunums ir ar vitamīniem bagāts, nomierinošs toniks.
(Jau iepriekš atvainojos par nepareizu druku) Vitamin- Enriches toner

Arī šis toniks ir paredzēts jutīgas ādas īpašniecēm.
Būtībā toniks jālieto pēc losjona, kad ir attīrīta āda no kosmētikas. Ar toniku noņem losjona palikušās pēdas un tas ir labs līdzeklis, lai aizvietotu ūdeni, jo toniks nav jānoskalo no sejas.
Kopumā par abiem produktiem varu teikt, tie ir viegli, nenoslogo ādu un pienācīgi attīra to. Abi līdzekļi kopā ir lielisks tandēms, kur katrs papildina viens otru.
No šiem abiem produktiem priekšroku un lielāku uzslavu dotu tieši šim. Tas liekas tik viegls, tāda sajūta, ka tas noņem visu lieko un atbrīvo tavu ādu no visa nelabvēlīgā, kas dienas laikā ir sakrājies uz tavas ādas. Tēlaini izsakoties, šis toniks ir kā duša tavai sejai. hi

Garnier losjonus lietoju jau ļoti ilgi (3 gadus noteikti), īpaši esmu iecienījusi zaļā iepakojuma losjonus, tas stāv gan manā travel somiņā, gan vietā, kur uzturos darba dienās, kā arī ģimenes mājās. Laba lieta, kurai pašlaik  nemeklēju aizstāvi.

Ja rodas kādi jautājumi vai ir radušās neskaidrības, droši jautā. :)

Šis ir sponsorēts reklāmas raksts, viedoklis un visi citi komentāri, kā vienmēr IR, BIJA un BŪS manis pašas izteikti.



Lai jauka diena!
xo, Santa


6 komentāri

  1. Garnier, manuprāt, ir laba produkcija, tāda viegla pēc tekstūrām, atceros, ka agrāk daudz lietoju gan Garnier dienas sejas kremus, gan matu lakas, želejas un kosmētikas noņēmējus. Patreiz vienkārši šķiet, ka citi brendi ir nedaudz viarāk izkonkurējuši šo, jo ir pamanāmāki. :)
    Izlasot šādus rakstus, visu vienmēr ar gribas pamēģināt, bet kā jau vienmēr māja pilna ar visu ko un naudiņa ar ziemassvētku rūķim visa a atdota :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Garnier produkcija laikam ir iecienīta taisni pusaudžu vecumā. Jo vecākās dāmas meklē jau kaut ko mazliet savādāku, pusaudži- ko labu un par salīdzinoši pieņemamu cenu.
      Runājot par naudiņām, šodien apskatīju ibanku... nekā iepriecinoša. Es kādu laiku atturēšos no veikalu paradīzes. hi

      Dzēst
  2. Tu laimīgā, tev vismaz losjons noņem pēc pāris sekundēm visu tušu no acīm, bet man atstāj vismaz vēl kādus 30%, kas ir baigi kaitinoši. Par toniku tiešām varu teikt arī labus vārdus - tas tiešām ir jauks pret sejas ādu un nekairina neko. :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies par atsauksmi produktam, ņemšu verā

    AtbildētDzēst
  4. PAldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst

Blog Archive