Šampūns un balzāms krāsotiem matiem



Sveikas, daiļavas. <3
Ceru, ka tava nedēļa iesākusies lieliski! 

Šodien pastāstīšu par šampūnu un balzāmu krāsotiem matiem. 
Jā, mani mati nav krāsoti un domāju, ka tos arī kādu laiku vēl nekrāsošu, jo man patīk to krāsa un kā tie man izskatās. Tomēr zināmā pieredzē varēšu dalīties ar savu redzējumu un sajūtām.

Jaunais sastāvs, kas ir bagātināts ar lineļļu un asaī ogām, palīdz labāk piesaistīt krāsas pigmentus*. Krāsa uzreiz iemirdzas. Balzama samtaini krēmīgā tekstūra dziļi baro matus, neradot smaguma sajūtu. Krāsoti mati uzreiz kļūst zīdaini un mīksti. Balzams nogludina un noslēdz matu kutikulu, lai mati labāk atstarotu gaismu. Mirdzums atdzīvojas.
Ražotājs: " Izbaudi intensīvu matu krāsu pēc katras mazgāšanas. Bagātināts ar lineļļu, kas ir pazīstama ar spēju piesaistīt krāsu, un barojošajām asaī ogām, šis iedarbīgais šampūns labāk saglabā matu krāsu, zīdainumu un mirdzumu katrā mazgāšanas reizē."
Rezultāts: krāsas aizsardzība 10 nedēļas*.
Mati ir mirdzoši un izskatās kā tikko krāsoti**.
Ražotājs: "Bagātināts ar lineļļu, kas ir pazīstama ar spēju piesaistīt krāsu, un barojošajām asaī ogām, šis iedarbīgais balzams labāk saglabā matu krāsu*, zīdainumu un mirdzumu katrā lietošanas reizē."


Būtībā šos divus produktus esmu jau gandrīz izlietojusi.
Šampūns pienācīgi attauko matus un attīra galvas ādu,  padara tos tīrus.Neredzu nekādu būtisku atšķirību, ko šis šampūns darīt labāk vai sliktāk. Teikšu tā: "Šampūns, kā šampūns, pilda funkcijas, kas tam jādara". 
Balzāms, manuprāt, no šiem abiem produktiem ir galvas tiesu pārāks par šampūnu, jo man liekas, ka mani mati pēc balzāma sen nav jutušies tik mīksti un maigi kā tieši pēc šī lietošanas. Viennozīmīgi jutu atšķirību pēc balzāma lietošanas. 

Plašākai informācijai par Garnier produktiem vari apskatīt viņu mājas lapā:


Par matu krāsas noturību nemācēšu spriest, jo kā jau iepriekš minēju, mani mati nav krāsoti. To Jūs pārmaiņas pēc man varētu pastāstīt, kā ir? Krāsa matos turas ilgāk nekā parasti? 




Atgriezies pēc pāris dienām, kad atrādīšu savu guvumu, ko iegādājos "Inglot" veikala atvēršanā @Domina. 


Lai jauka atlikusī nedēļa.
xo, Santa




Šis ir sponsorēts reklāmraksts, viedoklis un domas... kā vienmēr, manis pašas. 

2 komentāri

  1. Man arī patika no šīs sērijas vairāk tieši balzams. Nu kā jau praktiski visi Garnier balzami ;)
    Noteikti gaidīšu rakstu ar guvumiem no Inglot :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka uz piektdienu būs gatavs. :)

      Dzēst

Blog Archive