Weekly Obsessions |4

Sveikas <3

Vēl viena nedēļa beigusies un jūs zināt, ko tas nozīmē?! Weekly Obsession! Wuhuu.
Šī nedēļa man ir paskrējusi nemanot. Kāpēc? Kāpēc laiks nevar mazliet piebremzēt, kāpēc laiks ir tas, kas nekad nemainās, kāpēc stunda pārmaiņas pēc nevar būt divas stundas?!

Schwarzkopf Gliss Kur 
Hair repair 6 MIRCLES OIL ESSENCE
Superīga matu eļļiņa. Piemērota visiem matu tipiem. Matiņi izskatās kopti, tā novērš matu elektrizēšanos un trauslumu, mati izskatās veselīgi, mīksti un mirdzoši. Kā arī eļļiņa pasargā matus no karstuma to veidošanas laikā. To var klāt gan slapjos, gan sausos matos. Tieši šo eļļiņu man patīk ielikt sausos matos, tad tie liekas īpaši zīdaini un mirdzoši.
Kas man likās interesanti, šo eļļu var sajaukt kopā ar šampūnu, lai matiem sniegtu intensīvāku kopšanu. Tiesa gan pati vēl mēģinājusi neesmu, bet esmu ļoti ieinteresēta.

Lauris Dzelzītis
Attēls no: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=255293987980902&set=pb.100005009075115.-2207520000.1399211626.&type=3&theater
Šī ir viena no retajām reizēm, kad pieminu kādu vīrieti savos rakstos. Šoreiz vīrietis, kuram veltu savu un jūsu uzmanību ir Lauris Dzelzītis.
Kopš noskatījāmies izrādi "Izraidītie"... Ohh, mēs ar māsu nevaram beigt jūsmot par viņu. Viņam tik ļoti piestāv būt "bad ass". <3
Cilvēks, kas no liela attāluma spēj mani sasmīdināt līdz pat asarām... un par to- Paldies! :)

Daba
Katru dienu apmēram 1h pavadu vilcienā, pa to laiku es esmu vai nu ieurbusies kādā grāmatā vai skatos ārā pa logu.  Tanīs reizēs, kad nelasu grāmatu un veros ārā pa logu, nespēju vien beigt priecāties par to, ko redzu. Mēs, tomēr dzīvojam super skaistā zemē. Vajag tik vēl mazliet piestrādāt pie atkritumiem... bet lielos vilcienos, Latvija ir brīnumskaista zeme!

MaXfactor pūderis
Tuvojoties siltākam laikam mana āda sāk pastiprināti taukoties.
Lai novērstu šo spīdumu no manas sejas esmu iemīlējusi MaXfactor pūderi. Lieliski piemērots ceļošanai no punkta A uz punktu B- nāk līdzi aplikators un paliela izmēra spogulis.
Tas labi veic savu darbu, padara ādu matētu un fiksē tonālo krēmu.

Šonedēļ tas arī viss.  Gaidām otrdienu, kad atrādīšu savus pēdējā laika iegādātos krikumus.



Paldies, ka arī šinī svētdienā bijāt kopā ar mani!

Lai jauka atlikusī dienas daļa.

xo, Santa

7 komentāri

  1. Anonīms4/5/14

    Tas Max factor pūderis bija mans pirmais pūderis ever, kad tikko sāku krāsoties :) hihi kopš tā laika neesmu atkārtoti pirkusi

    AtbildētDzēst
  2. Es tevi pilnīgi labi saproti par to dabas būšanu. Un vispār, esmu ievērojusi, kad braucu uz universitāti vai jau mājup, es ik reizi ieslīgstu tādā mini melanholijā, jo katru reizi lūkojos braucot pa vienu un to pašu ceļu, bet nekdad nevar beigt meklēt to skaisto dabā. Un it īpaši, kad tagad jau ir pavasaris, tās krāsas un saulīte tikai visu pastiprina. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Daba šajos mēnešos, kad viss plaukst un zaļo, ir īpaši skaista. <3 Man ik gadu šis laiks sirdī ievieš īpašas emocijas, ik gadu es iemīlos no jauna. ahh. :) Smaids līdz ausīm.

      Dzēst
  3. Santa, up five!! :) par to braukāšanu un skaisto. Ja vēl esi labi izgulējies, tad vispār visu pasauli mīli. :)
    Skaista nagulaka.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēs esam uz viena viļņa! :))
      Ja interesē nagu laka- Dior BLOOM 777, jaunā kolekcija. :)) Kolosāls tonis, lieliski papildina un izceļ outfit'u.

      Dzēst
    2. Anonīms5/5/14

      Skaidrs, paldies. :)
      Es kāreiz metu acis uz pieskaņoto Exquise lūpu spīdumu.

      Karlīna

      Dzēst

Blog Archive