Madara_Sejas ziepes

Sveikas <3

Kad t/c Spice bija "Trakā nakts", es apmeklēju tikai trīs veikaliņus. Biju ieskrējusi veikalā, kurā pārdod visāda veida vīnus, Jānis Roze grāmatnīcā un  "Madara" veikaliņā, lai aplūkotu produktus un piedāvātās atlaides. 
Ja nemaldos, visai Madara produkcijas bija -40% atlaide. Wuhuuu!

Madara
 Birch Algae
 balancing face soap
Reklāmas rullītis:
Ziemeļu bērza un aļģes sastāvā esošie vitamīni un minerālvielas līdzsvaro ādu, kamēr dabiskā ziepju bāze maigi attīra to. Bagātināts ar barojošu kviešu asnu eļļu un augu cukuriem, tās palīdz uzturēt vienmērīgu ādas mitruma līmeni. 
 Šīs ir pirmās ziepes, kuras iegādājos tieši sejai, nekad agrāk man ar tām nav bijusi saskarsme.Veikalā uzreiz teicu, ka man ir sausa āda un pārdevēja man ieteica tieši šīs ziepes. Es biju tik priecīga un nevarēju vien sagaidīt, kad varēšu tās izmēģināt.
Ziniet, man būs jāsaka, ka šīs ziepes nav radītas manai sejas ādai. Pirmkārt, uzreiz pēc sejas nomazgāšanas ar šīm ziepēm man rodas velkoša sajūta, otrkārt, man metās nejaukas pumpas... Nezinu vai tas tāpēc, ka tās attīra manu sejas ādu vai vienkārši mana seja nepieņem šo produktu.
Ahh, sanāca vilšanās, liku tik lielas cerības uz šīm ziepēm, bet nekā. Laikam būs vien jāpieturas pie ierastajiem sejas kopšanas līdzekļiem, ja negribi pārsteigumus uz sejas. 


Ar ko tu attīri savu sejas ādu? 
Es nomedīju Bioderm 500ml un tagad stingri pie tās arī pieturēšos, jo pēc Bioderma  lietošanas mana āda jūtas vienreizēji un man nav lieki jāuztraucas par pārsteigumiem. 



Lai saulaina un prieka pilda diena! :)  


xo, Santa

9 komentāri

  1. Anonīms25/6/14

    es vienu brīdi arī mazgāju seju ar ziepēm, kuras pirku aptiekā vai drogās, saucās Dermowas. patika, bet apmika, gribējās putas, man vislabāk patīk Himalaya. un tad toniks. bet bioderma man arī vienmēr patikusi, laikam jāatgriežas pie tās. lielo ūdeni nomedīji nesen? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī putas nekad neesmu mēģinājusi, būs jāsameklē un jāpalasa meiteņu atsauksmes par attīrošajām putām, lai zinu kurā virzienā skatīties. :)
      Bioderm nomedīju apmēram pirms kāda mēneša. :)

      Dzēst
    2. Anonīms25/6/14

      Jā, es arī izvilku savas dermowas vasaras sākumā,jo domāju,ka tā būs karsta, un man ļoti palīdzēja tās ziepītes pagājušajā vasarā ar Madara Deep Moisture Gel kopā ! Uz ziemu noliku malā, kaut gan es visu cauru gadu varu kārtīgi attīrīt seju, jo tā taukojās nereāli visus 12 mēn :D

      Pašlaik attīru seju arī ar putām, kuras man atveda, vispār es neesmu putu fans...želejas&ziepes man strādā labāk. :)

      Dzēst
    3. želejas mani vispār neuzrunā, uz tām pat aci neuzmetu. he bet varbūt kādu dienu, kādu dienu...

      Dzēst
  2. Žēl, ka tā nepaveicās. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mani mierina fakts, ka šīs ziepes nopirku uz atlaidēm. :)

      Dzēst
  3. Varbūt varēs izmantot kā roku ziepes?

    AtbildētDzēst
  4. Man vairāk putas patīk sejai

    AtbildētDzēst
  5. Tiešam nesausina seju?

    AtbildētDzēst

Blog Archive