AVON NutraEffects Active seed complex |#ExpoBeauty15

AVON NutraEffects Mitrinošs dienas krēms SPF 15

Domāju, ka man nav nekas sīkāk jāstāsta par pašu AVON kompāniju, visas zin, kas tas tāds ir, kādi tur produkti ir atrodami un nopērkami... Šodien mazliet tuvāk iepazīstināšu tieši ar Nutraeffects  "Sēkliņu spēka" mitrinošās līnijas dienas krēmu ar SPF 15.
Šis krēms ir ar active seed kompleksu un Čia sēklām, tas ir bagātīgs ar vērtīgo Omega3 un Omega 6 taukskābju, antioksidantu un vitamīnu avots. Krēms ādai nodrošina mitrināšanu visas dienas garumā un sniedz tai barojošas vielas, lai atjaunotu ādas skaisto un veselīgo izskatu. Krēms ir paredzēts visiem ādas tipiem, tas nesatur parabēnus un krāsvielas, pārbaudīts pret alerģijām, piemērots jutīgai ādai.
Krēms iepakots vienkārša dizaina kartona kastītē un izliets biezā stikla ķobītī ar plastmasas vāciņu. Aromāts ir svaigs, mazliet pat salds. Iemetot aci burciņā, var likties, ka krēms ir ļoti biezs,  taču tā nav, tas ir ideāli piemērots ikdienas sejas mitrināšanai un dienas laikā tas tavu seju pasargās no saules, jo tā sastāvā ir SPF fitrs.  Uz ādas tas klājas patīkami, āda jūtas svaiga un izskatās starojoša. Mīnusi? Krēms pēc sevis atstāj ķepīgu sajūtu, kas manī rada paniku. 

AVON stendu varēsi atrast arī Expo Beauty izstādē visas trīs dienas! 



Kas ir tavi Top 3 produkti, kurus vienmēr iegādājies AVON katalogā? 


Prieka pilnu dienu vēlot,
Santa


6 komentāri

  1. Ar katalogu kosmētiku vairs neaizraujos - agrāk gan pirku visu, kas iekrita acīs.
    Man agrāk ļoti patika zaļais serums matiem, FootWorks pēdu kopšanas līdzekļi un Planet Spa sērija, kā arī smaržīgie ķermeņa losjoni, īpaši ar mandelēm un pienu un citronziedu ar baziliku, ja kādreiz vēl parādīsies katalogā, pasūtīšu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vēl tagad patīk zaļais matu serums, tiesa gan neesmu vairs tik ļoti lielā sajūsmā par viņu, bet tomēr. :)

      Dzēst
  2. Avon lietoju pirms 10~ gadiem, kad notika mans pirmais pirkums un ari pēdējais.. jo viņu krēms sāka dedzināt seju.. principā vinu krēmus var salīdzināt ar Garnier lētajiem krēmiem, tas nav labi un nav slikti, tas tā vienkārši ir.. jā bet no Garnier man nav alerģijas :) Ar tp gribētos pateikt, ja nonāktu izvēles priekšā, kaut kur kur nav mana mīlotā sejas krēma, tad ja butu jāizvēlās no Avon vai Garnier ņemtu Garnier kremus ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neko citu no AVON kataloga arī šī iemesla dēļ neesi mēģinājusi? :)

      Dzēst
  3. Nebiju dzirdējusi, ka sejas kosmētikai pievieno chia sēklas. Tas bums laikam no food pasaules jau pārceļojis uz beauty.

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hehh, nav ko brīnīties. :) Sen zināms, ka tas ko ēdam ir arī izmantojams sejai, "uzbrūvējot" sejas maskas,pīlingus u.tml. :)

      Dzēst

Blog Archive