Beverly Hills Formula Toothpaste PERFECT WHITE Black | #ExpoBeauty15

Perfect White Black
Zobu pasta ar aktivēto ogli, šī zobu pasta palīdz likvidēt sliktu mutes aromātu izraisošās baktērijas kā arī atsvaidzina elpu. Papildus tam aktivētā ogle ir labi zināma ar savu mīlestību pret tanīnu – tā ir viela kura atrodama kafijā, tējā, vīnā, ogās un garšvielās, kas viss rada traipus uz zobiem.  
Aktivētā ogle palīdz  šos traipus likvidēt nebojājot zobu emalju. Hydrated Silica apvienojumā ar Aktivēto ogli nodrošina augstu zobu baltināšanu, kas ir droša ikdienas lietošanai.

Zobu pasta ir patīkama, tā nekož mēlē, kā to mēdz darīt pastas, kurās ir ļoti daudz mentola. No tūbiņas tā iznāk ārā melnā krāsā, taču tīrot ar to zobus putas paliek gaiši pelēkas, gandrīz baltas. Pasta sniedz svaigu sajūtu bez mentola efekta. Mēs ar māsu abas jūsmojam, cik ilgi mute un zobi dienas laikā saglabājas tīri un patīkami.
 Zobi nav palikuši pērļu balti, taču liekas, ka pasta pasargā un ātri cīnās ar nesen iegūtiem zobu traipiem. 
Konsultējoties ar zobu dakterīti, pēc viņas ieteikuma šo pastu lietoju tikai no rīta, vakarā zobus tīru ar zobu pastu, kuras sastāvā ir zālītes.
Noteikti gribu izmēģināt arī Perfect White zobu pastu, kura nodrošina profesionālu zobu balināšanu. 
Charcoal zobu birste
Šis gan man bija pārsteigums. Nekad agrāk vēl nebiju lietojusi zobu birsti ar šādiem sariņiem. Pēc skata biste izskatās pavisam parasta, nekādu extra funkciju (mēles tīrītāju u.tml.), taču tā ir vienreizēja!
 Birstējot ar to zobus ir sajūta, ka tie tiek viegli, taču efektīgi attīrīti un pie reizes izmasētas smaganas.  Tai ir super maigi un mīsti sariņi, kuri zobu mazgāšanu padara pat par ļoti baudāmu procesu. Arī bistes rokturis/ kāts ir ērts turēšanai plaukstā, tas lieliski pieguļ rokai un rada ļoti ērtu zobu mazgāšanu. Šī ir lieta, kuru iesaku izmēģināt ikvienam, domāju, ka nenāksies vilties šai produktā. Šī man bija vienreizēja pirmā satikšanās ar Charcoal zobu birsti, esmu vairāk nekā sajūsmā un domāju, ka savus zobus turpmāk tīrīšu tikai ar šāda veida birsti. 


Šie produkti būs iegādājami Expo Beauty izstādē. Droši izjautājiet pārdevējus par sev neskaidriem jautājumiem.



*Vēl ir iespēja pieteikties KONKURĀ, kur izlozēšu piecus ielūgumus uz #ExpoBeauty15 izstādi! 
Piesakies konkursam- ŠEIT!



Smaidu pilnu dienu! 
Santa




11 comments

  1. Ko tik neizdomā - melna zobu pasta... :D interesanti! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī biju pārsteigta, kad pirmo reizi par to dzirdēju no savas māsas, kura šo pastu dabūja no zobu ārstes. :)

      Dzēst
  2. Zobu birstīte izskatās līdzīga Gum produktiem, kurus es ikdienā lietoju.. :) Laba manta ;)) Melnās zobu pastas vispār ir izklaides bonuss- sajūties kā bērnībā, kad ome stāstija, ka veselīgi ir tirīt zobus ar ogli, lai tie klūtu baltāki ;))

    sieviskiba.blogspot.com
    Ilze

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gluži tādas pašas emocijas un nostaļģija uznāca tīrot zobus ar šo pastu. :)

      Dzēst
  3. Vai ir nopērkama arī kaut kur ārpus izstādes?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagājušajā gadā vai aizpagājušajā šie teicās, ka esot arī Rīgā veikals, bet pēc adreses izklausījās ellē-ratā-gaisā :D

      Dzēst
  4. Ja es nesaņemšos aizdoties turp, pasūtīšu Tev Beverly Hills pastu! :D Man viņas ļoti patīk un kādreiz, kad pie mums vēl pārdevās drogās ļoti dārgā cenā, reliģiski lietoju.

    AtbildētDzēst
  5. UUU, izskatās interesanti :)
    Būs jāpatur prātā, kad dosimies ar Lauru uz Baltic Beauty :)
    Dace no iekodiesmode.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kas zin, varbūt saskriesimies pie viņu stenda. :D he

      Dzēst
  6. Ko lai saka - stilīgi :D


    Zane no manapasakupasaule.blogspot.com

    AtbildētDzēst

Blog Archive