Silk Oil of Morocco | #ExpoBeauty15

<![CDATA[//><!]]>
-->

Patchouli, Geranium & Ylang Ylang oil Essential oil Body wash
Izbaudiet satriecošas dabiskas tīrības sajūtu, izmantojot auksti spiestās sertificētās organiskās argāna eļļas intensīvi mitrinošās īpašības. Lieliska nomierinoša un harmonizējoša pačūlijas, ģerānijas un ilang-ilang ēterisko eļļu kombinācija nodrošina, ka āda izskatās, smaržo un jūtas labi. 

Nesatur:
Sulfātus
Parabēnus
Formaldehīda donori

Mans viedoklis:
Aromāts mani neuzrunāja, dušas želeja- kā jau želeja, labi puto un attīra ādu. Nepadarīja to sausu un kairinātu pēc mazgāšanās. Produkts sajūtu ziņā neitrāls, neizraisīja nekādas īpašas ovācijas.  Lielisks produkta izmērs ceļojumiem.
Smalkāk vari lasīt ŠEIT
!
Hair & Skin treatment Serums
Silk Oil of Morocco kopšanas serums var tikt izmantots ikdienā, uzklājot to sausiem vai mirtiem matiem pirms matu ķemmēšanas, ieveidošanas, žāvēšanas vai taisnošanas. Šis serums ir arī ideāls galvas ādas kopšanas līdzeklis un var tikt izmantots, lai kontrolētu nepaklausīgās matu cirtas un matu cirtošanos. Šis serums ir piemērots visiem matu tipiem un to var izmantot arī pēc matu keratīna taisnošanas, jo tas nesatur nātrija hlorīdu (ir bez sāļiem). Šo serumu var izmantot arī ādai, nagiem un kutikulām. Tas ir ideāls līdzeklis sejas un ķermeņa ikdienas mitrināšanai. To var izmantot arī kā meikapa bāzi, jo serums neatstāj uz ādas nekādas paliekas.  

Nesatur:
Alkoholu
SLS (Sodium Lauryl Sulfate), ALS (Ammonium Lauryl Sulfate) & SLES (Sodium Laureth Sulfate)
Parabēnus
Minerāleļļas
Linsēklu eļļu
Lanolīnu

Mans viedoklis:
Šis man iet uz urrā! Šobrīd mani matu gali ir mazliet gaišāki nekā pie saknēm, jo tos nokrāsoju, ar domu veidot Ombre efektu... Gali sabojāti- efekta nekāda! (Tie nav sašķēlušies, tikai izskatās mazliet sausi). Šī eļļa manus matus uztur pie dzīvības un es par tiem atkal varu priecāties kā pirms tam, kad nebiju tos "iemērkusi krāsā". 
Smalkāk vari lasīt ŠEIT!
Pure Argan Oil:
Silk Oil of Morocco tīrās argāna eļļas sastāvā ir ap 98% auksti spiestas sertificētas organiskās argāna eļļas un 2% E vitamīna. Tīro argāna eļļu var izmantot dažādu ādas, tai skaitā galvas ādas problēmu gadījumā – šīs eļļas sastāvdaļu tīrība palīdz nodrošināt labu rezultātu! Tīrā argāna eļļa palīdz mīkstināt ādas tekstūru, mitrināt ādu un bagātināt to ar F, A, C un E vitamīnu. Tīra argāna eļļa palīdz sasniegt arī vizuālu efektu, jo, mīkstinot ādu un palielinot tās elastību, tiek mazinātas krunkas. Argāna eļļai ir maza molekulārā masa, tādēļ tā iesūcas ādā, neatstājot taukainas paliekas.

Nesatur:
Alkoholu
Sulfātus
Parabēnus
Sintētiskas smaržvielas
Lanolīnu
Glutēnu
Zivju eļļu
Bismuta oksihlorīdu

Piemērots:
Ādai: Uzklājiet eļļu vēlamajās vietās uz ādas un maigi iemasējiet, ļaujot eļļai iesūkties ādā. 
Galvas ādai: Uzklājiet eļļu galvas ādai un ļaujiet iesūkties pa nakti. No rīta lietojiet Silk Oil of Morocco intensīvi mitrinošo šampūnu, izmazgājot matus divas reizes. Pēc tam izmantojiet Silk Oil of Morocco intensīvi mitrinošo kondicionieri labākam rezultātam.

Mans viedoklis:
Šis priekš manis ir '"dzīvības eliksīrs". Lietoju to galvenokārt kutikulu kopšanai un uz pieres, gar matu augšanas līniju, kur mana galvas āda mēdz būt sausāka. 
Smalkāk vari lasīt ŠEIT!

 Neviens no produktiem nav testēts uz dzīvniekiem!
Šie un vēl citi šīs firmas produkti būs atrodami un nopērkami Expo Beauty izstādē!
Tuvāk ar citiem viņu piedāvātajiem produktiem vari iepazīties norādītajā adresē:
http://oilofmorocco.lv/lv/


Lai jestra un piedzīvojumiem bagāta diena!

Santa

2 komentāri

  1. Anonīms17/3/15

    Ieinteresēja Hair & Skin treatment Serums, noteikti ļoti labs! Tāpat arī interesē Argan eļļa. :)

    AtbildētDzēst
  2. Tas serums ir ideāls, man viņu patīk lietot pēc dušas pa visu ķermeni, āda jūtas tik labi :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive