Essence "Fun Fair" kolekcija izgāzusies? |Make- up

Neesmu,  neesmu nekur pazudusi. ...tikai baudu dzīvi, ķerot katru saules staru, emociju un piedzīvojumu. Dators šovasar ir palicis pēdējā plānā.
Jautāsiet, kas jauns skaistumkopšanas pasaulē? Ojj, daudz kas! Tik daudz, ka sakrājusies vesela kaudze labumu, par kuriem tuvākajā laikā jāpadalās informācijā un iespaidos arī ar jums.
*Artas blogā www.artasplace.com vari lasīt interviju ar mani. Rakstu vari aplūkot ŠEIT.

Par Essence limitēto kolekciju "Fun Fair"
Viss displejs un kopējais produktu noformējums ir ļoti meitenīgs un vasarīgs, maigos rozā un zaļganos  toņos. Kolekcija sastāv no divām lūpu krāsām, diviem vaigu sārtumiem, pērlīšu izgaismotāja, četru toņu nagu lakām, trīs acu ēnām, diviem cukur vates nagu efektiem/aksesuāriem un matu gumijām. Viss kā pienākas gājienam uz gada tirgu vai atrakciju parku.
 Izgaismotājs 
Tonis 01 Keep sweet and sparkle on!
Toņi visā kolekcijā ir ārkārtīgi spīdīgi un visi ar vēsu  perlamutra finish'u.  Šaurākās svītras "swachos" ir trīs dažādās izgaismotāja pērlītes, (no kreisās-izteikti rozā, maigi rozā, zaļgani balta). Izgaismotājam nav ne vainas, tas  dod pietiekami daudz spīduma un veselīga mirdzuma. Mīnus- ātri pazūd no vaigu kauliem.
Vērtējums 7/10
Iepakojums 9/10

Vaigu sārtums 
Tonis 02 Sweetheart's sweet tooth
Pirmais "swatchs" no labāks ir vaigu sārtums, kurš priekš vaigu sārtuma ir stipri par spīdīgu, es pat to šobrīd un savas, mazliet iedegušās, ādas varu izmantot arī kā izgaismotāju, kas dod ļoti īpatnēju, taču fifīgu starojumu ādai.  Lai gan tonis glīts, taču tas mirdzums ir pārāk uzbāzīgs, man pat liekas, ka tas ir daudz mirdzošāks nekā šīs kolekcijas izgaismotājs. Sārtums  no sejas pazūd tikpat ātri kā izgaismotājs.
Vērtējums- 5/10
Iepakojums- 5/10 (mans sārtums atteicās draudzēties ar iepakojumu, jau pēc otrās lietošanas reizes tas izkrita ārā no savas mājiņas).

Lūpu krāsa
Tonis 01 Ring Around the Rosy
Tā tik ir lūpu krāsa! Tas finishs...ahh, kāda vilšanās. Lūpas izskatās sausas, krunkainas un vienkārši nepievilcīgas. Piedevām šāda toņa violetā krāsa zobiem liek izskatīties dzeltenākiem, nekā tie patiesībā ir. Plus lūpu krāsai ir tās aromāts- salds un mazliet citrusīgs.
Vērtējums 2/10
Iepakojums 8/10

Nagu dizaina elementi  
Toņi 01 Candyliciouse;  02 Sugar for my honey
15 min. darbojos ar šiem "cukur vates" efektiem, pamēģināju, sataisīju lielu bardaku, pie vēlamā efekta netiku. Iepakojums ļoti neveikls, "cukur vate" ir grūti uzbirdināma vienmērīgi uz nagiem, tā neturas uz tiem un nedod vēlamo cukur vates efektu. Tā ir kā parodija, par kādu laiku atpakaļ tik ļoti populārajiem "Cotton candy" nagiem.
Vērtējums- 1/10
Iepakojums- 2/10
(Jup, arī šādi izskatījās mani nagi, nekas īpašs... Man pašai kauns bija bildēt savējos.)
essence fun fair cotton candy nails, Farbe: 01 candylicious (LE)
Attēls
Kolekcijas izgāzusies? Diemžēl manā skatījumā jā... Vienīgais produkts, kuru no šīs kolekcijas varētu izcelt ir Shimmer pearls izgaismotājs . Koptēla bildē izgaismotājs pilnībā novērš uzmanību no visa pārējā "nesmukuma" he. Neesmu mēģinājusi nagu lakas, taču man ir neliela ziņkāre par tām. Nojaušu, ka noturība nebūs nekāda, taču toņi izskatās kolosāli.

Beidzot uz pozitīvas nots- Man dikti patika produktu jautrie un ļoti trāpīgie nosaukumi. Pluss par izdomu! :)



Lai pozitīva ceturtdienas diena un jestrs vakars!


Santa

12 comments

  1. Paldies par atsauksmēm. Nekas neuzrunāja, lai gan kolekcijas doma jauka.. taču izpildījums acīmredzot pieklibo. Tomēr uz Tevis gan izgaismotājs, gan lūpukrāsa izskatās skaisti!

    http://zanesfashionblog.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hehh. Es saku, ka bildē izgaismotājs novērš visu uzmanību no nesmukuma. Paldies. :)

      Dzēst
  2. Uz Essence limitētajām kolekcijām jau kādu laiku skatos skeptiski, jo dažreiz rodas sajūta, ka tās ir domātas jaunākai mērķauditorijai. Izgaismotājs gan izskatās labi, tikai žēl, ka noturība pieklibo.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Citreiz var atrast arī vērtīgus dimantus akmens kaudzē. :)
      Noturība stipri pieklibo. :/

      Dzēst
  3. Jā nu tiešām Tavs koptēls izskatās nevainojami, pat ar tik draņķīgu kolekciju ;)

    Zane no manapasakupasaule.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  4. paldies par info
    domāju, ka varētu kļūt par jebkuras dekoratīvās kosmētikas seju, jo, gan jau atkārtojos, bet uz tavas sejas viss vienmēr izskatās skaisti :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ohh. Liels tev paldies par komplimentu. :)

      Dzēst
  5. Izgaismotājs uz tavas ādas izskatās ļoti labi. :)

    AtbildētDzēst
  6. Tu gan izskaties burvīgi ;) :)) bet jāsaka, ka manuprāt tā ir izlaidība izlaist kolekciju ar veselu čupu dranķiem. Es negribētu lai man pat tādi mājās putekļus krāj, kur nu vēl par tiem naudu maksāt :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, Lauru! :)
      Piekrītu. Tad labāk izlaist retāk kolekcijas un mazliet vairāk pie tām piestrādāt... Kolekciju varbūt nevaru nosaukt par pilnībā norakstāmu, taču diezgan neveiksmīga, manuprāt.

      Dzēst
  7. Anonīms26/7/15

    Koptēlā Tu dikti smuka :) Bet tā nagu bilde, ārprāts, tīrās šausmas.

    AtbildētDzēst

Blog Archive