Manikīrs trīs soļos kopā ar Eveline Cosmetics |Nails care


Īsam ievadam:  Nekad agrāk nebiju neko lietojusi no Eveline Cosmetics roku/nagu kopšanas līnijām, bet jāsaka, ka esmu patīkami pārsteigta par šiem produktiem. Iepakojumiem nav ne vainas, tie visi iepakoti kartona kastītēs ar pamācību un solījumu sarakstu, kas gaidāms lietojot konkrēto produktu. Stikla trauciņi,  kur iepildīta nagu laka un nagu eļļa ir eleganti un vienkārši.
Tuvāk un detalizētāk ar Eveline Cosmetics produktiem vari iepazīties ŠEIT.


Ķeramies klāt trīs vienkāršu soļu manikīram.
 1. SOLIS
Uz tīriem nagiem, gar kutikulu, nelielā daudzumā uzklāj krēmu. Gaidām +/- 30sek un tad ar koka irbulīti viegli notīra virsnagu ādu/kutikulu.
Krēms bagāts ar avokado  eļļu, dažādiem vitamīniem, mikro un makro elementu kompleksu, kas intensīvi baro un mitrinot nostiprina ādas maigos audus.
 2. SOLIS
Lakojam nagus ar izvēlēto nagu laku, pa virsu klājot X-TREME Gel Effect nagu lakas virskārtu. Tas piešķirs īpaši izteiktu spīduma efektu un paildzinās nagu lakas noturību līdz pat trīs reizēm.
 3.SOLIS
Pabaro kutikulu ar ar Argan Elixir 8in1 nagu eļļu. (Ja nevēlies krāsot nagus, tad uzreiz pēc kutikulas atbrīvošanās uzklāj šo eļļu). Kutikulu un nagu reģenerējošo eļļu lietoju diezgan bieži- vienalga vai tie ir/nav lakoti. Šai eļļai ir ļoti salds un patīkams aromāts, kutikula liekas mīksta un labi mitrināta.
 Lūdzu! Kopti nagi trīs vienkāršos soļos.

*Šobrīd "Drogas" veikalos Eveline Cosmetics nagu kopšanas produktiem lieliskas cenas! Viss vienās atlaidēs.  Noteikti ieteiktu pamēģināt Visrnagu ādas likvidēšanas līdzekli, domāju, ka nevajadzēs tajā vilties.



Kam tu uztici savu roku/nagu kopšanu? Meistaram salonā vai tiec galā pašas spēkiem? 




Katram ieraudzīt to mākoņa zelta maliņu! 
Santa 




9 komentāri

  1. kutikulas noņēmējs tiešām ir foršs

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu. Bija patīkams pārsteigums, kad produkts darbojās patiesi labi. :)

      Dzēst
  2. Es lietoju viņu "SOS" nagu laku, kas padara nagus stingrākus, jau vairākus gadus - ļoti patīk. Un es nešaubos, ka arī šie te produkti ir ļoti kvalitatīvi un izdara savu darbiņu lieliski. Būs jāiegriežas Drogas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs jāizmēģina. Es kādu laiku atpakaļ lietoju Jessica nagu stiprinātāju- nebija nekādas jēgas. :/

      Dzēst
  3. ieinteresēji mani ar kutikulas noņēmēju. Man ir kādi 4 mājās, bet neviens līdz galam labs nav.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esi mēģinājusi Kinetics Cuticule Remover?

      Dzēst
  4. Ļoti patīk Argana eleksīrs, un tā aprikožu smarža! Īsta konča!
    Kutikulu noņēmējs man nav jaunums, to lietoju jau diezgan ilgu laiku, bet īsti nebija ar ko salīdzināt, kad pamēģināju citu un atgriezos pie šī, uzreiz sapratu, ka šajā cenu kategorijā neko labāku neatrast! :)

    AtbildētDzēst
  5. ū būs jāizmēģina! pagaidām no Eveline lietoju nagiem nostiprinošo līdzekli ar dimantu putekļiem. Lēts un labs! Iesaku arī nagu lakas, priekš cenas ļooti labas, ilgi turās, pigmentētas un spīdīgas!

    AtbildētDzēst
  6. Eveline produktus neesmu vēl lietojusi. Radīji interesi - būs noteikti jāizmēģina.

    AtbildētDzēst

Blog Archive