SANERIBOX Unboxing un produktu pirmie iespaidi

Lielākā daļa droši vien jau zin, kas ir  SANERIBOX un šādu ikmēneša skaistuma kastīšu būtība. Taču, ja kāda vēl ir neziņā, tad tā ir ikmēneša skaistuma kastīte, kas pildīta ar dažādiem zināmiem un mazāk zināmiem produktiem, pilnā vai mini produktu izmērā. Tā var ietver sevī dekoratīvo kosmētiku, sejas, ķermeņa ādas un matu kopšanas produktus.
SANERIBOX savus klientus pārsteidz reizi divos mēnešos ar 5-7 kosmētiskajiem produktiem no vadošajiem zīmoliem, tikai ar augstas kvalitātes kosmētiku, dažādiem jauniem produktiem un piedāvājumiem  stilīgā kastītē + bezmaksas piegādi visā Latvijā!
 Kastīte kā solīts ir stilīga, manuprāt,  pat tā ir  KOLOSĀLA! 3D samta puķu rakts tai piešķir īpaši karalisku un izsmalcinātu izskatu, ļoti sievišķīgu un elegantu. Kā to ieraudzīju tā iemīlējos, vienīgā doma bija, ka tik nenākas vilties kastītes saturā. Un varu ar prieku paziņot, ka esmu priecīga un apmierināta par to ko saņēmu! 

YVES ROCHER Atjaunojošs pieniņš ļoti sausai ādai 
Kastītē atrodas pilna izmēra produkts ar 75ml, veikalā tas nopērkams pa 10,00 Euro.
Pieniņš ir vieglas tekstūras un vidēji biezas konsistences. Aromāts neitrāls, neizsaucot īpašu sajūsmu. Lietoju to uz pēdām pirms gulētiešanas jau ceturto vakaru, saprotu, ka tas ir paredzēts vairāk ķermenim, taču nodomāju noprovēt arī uz pēdu ādas. Sajūsmā neesmu, bet pilnīgi vīlusies arī nejūtos. 

Australian Bodycare Tea Tree OilAntiseptisks zīmulis vai sejas toniks
 Kastītē varēja atrasties šīs firmas Antiseptisks zīmulis vai manā gadījumā sejas toniks. Kastītē ir pilna izmēra produkts (150ml), kurš maksā 9,50 Euro (antiseptiskais zīmulis 8.00 Euro).
Smieklīgi sanāca, pirmo reizi ieraugot un izlasot produkta nosaukumu "Skin Toner" nodomāju, ka tas ir paštonējošais krēms, pacēlu pudelīti un nodomāju, nu gan būs interesanti to klāt uz ķermeņa, jo produkts ir pilnīgi šķidrs kā ūdens.  Tieši to pašu scenāriju atkārtoja arī mana māsa, domādama, ka tas ir paštonējošais krēms. Abas gardi nosmējāmies, kad sapratām, ka tas tomēr ir sejas ādas toniks.
Toniku vēl neesmu lietojusi, taču ja tas patiks varēsiet par to lasīt atsauksmi kādā no nākamajiem rakstiem. Ja nē, tad saprotiet, ka tomēr tas nepatika. 

Rituals Cosmetics Dušas želeja Zansation
Kāda bauda bija izmēģinot  šo želeju, bagātīgi blīvas putas, vienmērīgi iekļauj ķermeni maigumā, liekot ādai justies kā pasakā. Esmu nolikusi šo dušas želeju savā SPA stūrītī īpašiem gadījumiem, kad gribas sevi mazliet vairāk palutināt. Biju jau dzirdējusi daudz labu atsauksmju par šo produktu, nesaprotu, kāpēc es to nebiju izmēģinājusi daudz ātrāk.
Katītē ir 50ml iepakojums un tā cena ir 4,00 Euro. 

Schwarzkopf professional Osis+ Glamination samtains eliksīrs matu nogludināšanai
Tā kā manā bukletiņā nebija informācijas par šo produktu, tad tā cenu atradu ŠEIT un pēc tās tad arī vadījos tālāk.  Iepakojumā atrodams 75ml iepakojums, kura cena bez atlaides ir 10, 89 Euro, taču ar atlaidi 6,53 Euro. Pirmais ko sajutu, uzspiežot eliksīru uz plaukstas, bija aromāts, kuram cauri sitas alkohola smaka. Neskatoties uz to pašam eliksīram nav ne vainas, matus nogludina, padarot tos spīdīgākus un veselīgāka izskata.

Stenders Lūpu balzāms Cranberry
Veiksmīgs produkts, atbilstoši sezonai. Noteikti noderēs un būs lielisks draugs ikvienas somiņā. Aromāts silts un salds, tā vien gribas lūpas nolaizīt un apēst tās. Tiplums 4,8g, cena 4,90 Euro.  
Kopsavilkums: 
Kopā šie produkti ar šādiem tilpumiem izmaksātu 34,93 Euro.  (Schwarzkopf professional Osis+ samtains eliksīrs matu nogludināšanai- izvēlējos cenu ar atlaidi. Kā arī  šai summai nepievienoju divas dāvanu kartes un kuponus, kā arī Hugo Boss smaržu un YVES ROCHER paraudziņus) . Ja jūs man jautāsiet, vai  kastīte ir vērta 18.00 Euro, es jums atbildēšu- NOTEIKTI! Šī konkrētā noteikti bija tā vērta.  Saturs, manuprāt, izveidots ļoti veiksmīgs un noderīgs, ir gan produkts ķermenim, matiem un sejai, neviena tā daļa netika atdalīta. Šai kastītei abi īkšķi uz augšu! Veiksmīga komplektācija un produktu izvēle.

Paldies Saneribox, par iespēju iepazīstināt savus lasītājus ar šīs kastītes saturu!
Pasūtīt savu kastīti vari:
Saneribox.lv 

Seko līdzi Saneribox aktivitātēm sociālajos portākols:
Facebook
Instagram





Tev vēl ir iespēja piedalīties mana bloga Giveaway, kur iespēja laimēt 25,00 Euro dāvanu karti no H&M Beuaty!
Spied ŠEIT, lai piedalītos.



Jauku dienu, mīļās dāmas!
Santa
♥ 



4 komentāri

  1. Manu uzmanību piesaistīja Stendera lūpu balzams,ir vērts iegādāties? :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ir labs. Aromāts patīkams, 60% shea butter, labi mitrina un baro lūpas. :)

      Dzēst
  2. Esmu pārsteigta, ka produktu iepakojumi ir diez gan lieli! Kad es pirms laika pasūtīju, tad tur bija pavisam mini :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī es biju pārsteigta, jo gaidīju, ka tā būs pilna ar krēmu un smaržu paraudziņiem. Šī kastīte mani pārsteidz tikpat ļoti kā tevi. :)

      Dzēst

Blog Archive