SaneriBox Decembra kastīte |Saturs

 Īpaši priecīga, decembra SaneriBox kastītē, biju ieraudzīt Rituals Creamy Foam putojošo ādas "attīrītāju", Gosh Bombastic skropstu tuša un Caudalie Gentle Cleansing Milk attīrošo pieniņu. Teikšu godīgi, ka no šīs kastītes satura, uz doto brīdi, arī esmu izmēģinājusi tikai šos trīs produktus.

Rituals Creamy Foam putojošo ādas "attīrītājs" man dikti patika sava neitrālā lotosa zieda aromāta un vieglās lietošanas dēļ. Nekairina ādu, ir pietiekami saudzīgs, taču efektīvs ādu attīrošs līdzeklis, tad kad dekoratīvā kosmētika jau ir noņemta no sejas. Brīnišķīgs izmērs dodoties ceļā, redzu šim produktam arī labu pielietojumu pēc sporta zāles apmeklējuma.
30 ml iepakojuma cena ir 4,50 Euro


Gosh Bombastic skropstu tuša ar Argan eļļu. Pēc nosaukuma, salīdzinoši lielā iepakojuma un "boldā" izceltiem XXL burtiem, likās, ka nu tik būs... bet nekā. Skropstu tuša pilnīgi nekas īpašs. Masīvā gumijas tipa skropstu birstīte ir neērta un jābūt ļoti uzmanīgam, lai ar to nesasmērētu plakstiņu un neizbakstītu sev acis. Tuša saķepina skropstas un, dienai ejot uz otru pusi, var pamanīt nobirušus tušas gabaliņus. Vienīgais plus no manis šai tušai ir par to, ka skropstas izskatās piķa melnas.   
13 ml iepakojuma cena ir 12,90 Euro  


Caudalie Gentle Cleansing Milk attīrošais pieniņš. Par šo attīrošo pieniņu manas domas ir pavisam neitrālas. Patīk kā tas maigi attīra ādu no rītiem, mazliet mazāk patīk kā tas attīra ādu vakarā, kad tam jātiek galā ar kosmētiku. Lielākā daļa make-up'a tiek noņemts, taču tā pat ir dekoratīvās kosmētikas paliekas un skropstu tuša, kas sagādā tam zināmas problēmas. (Lietoju L'Oreal PARIS Falce Lash Superstar). Uz iepakojuma teikts, ka pieniņu var arī atstāt uz sejas, taču es priekšroku dotu pilnīgai šī produkta noskalošanai no tās. Ja tas paliek uz sejas, tad āda ir lipīga un specifiskais pieniņa aromāts liek manam degunam sarauties.
100 ml iepakojuma cena ir 11,50 Euro

Ar Dove Derma Spa ķermeņa losjonu esmu jau pazīstama un diemžēl, tas mani nav apmierinājis. (Par visu šo Dove Derma Spa līniju būs atsevišķs raksts kādā no turpmākajiem postiem.)
Par John Masters Organics produktiem esmu dzirdējusi, taču pati nekad neesmu tos lietojusi. SaneriBox kastītē bija Lavandas un rozmarīna šampūns, un Citrusa un neroli kondicionieris. Aromāta ziņā noteikti labāk patīk kā smaržo kondicionieris.  
 Domina Elegans Rejuvenating sejas maska ( biju domājusi, ka tas ir paraudziņš, taču tas ir pilna izmēra produkts)
7ml iepakojuma cena 9,90 Euro 


Paraudziņi, kuri atradās SaneriBox decembra kastītē:
Max Factor Miracle Match tonālā krēma paraudziņš
Caudalie Instant Detox maska



Saneribox kastīti vari iegādāties ŠEIT

Tā iznāk reizi divos mēnešos un tās cena ir 18 Euro.



Sveicieni šajā saulainajā dienā!
Santa

Nav komentāru

Blog Archive