24h skaistuma rituāls- Jūnijs

Mati
Tony &Guy Šampūns un Kondicionieris. Šos produktus esmu jau izlietojusi. Teikšu godīgi, ka neko īpašu to lietošanas laikā nepamanīju. Mati tīri, smaržīgi, nekādu papildu blaugznu vai niezēšanas. Patīk aromāts un produktu iepakojums. (+)
Wella Professional Oil Reflections. Šis ir jaunums matu kopšanā. Ārkārtīgi viegla un plāna, taču dziļi iedarbīga matu eļļa ar saldu un patīkamu aromātu. Tā padara matu galus spīdīgus un veselīgus, lieki tos nenoslogojot un nepadarot taukainus. (++)

Ķermenis
Dove Derma SPA ķermeņa krēms. Vieglas tekstūras, patīkami gaisīga un salda aromāta. Labi mitrina ādu, taču neesmu lielā sajūsmā par to. Neatradu neko tādu,  ko gribētu īpaši izcelt šinī produktā. (+)
Rituals... roku krēms. Ginkgo's Secret. Aromāts- kolosāls!!! Pats krēms- ne visai. Liekas, ka tas ātri iesūcas ādas, taču atstāj tādu kā slidenu plēvi pār rokām, kas man ārkārtīgi traucē un krīt uz nerviem. (-)  

Seja- Rīts
La Roche- Posay Effaclear micelārais ūdens. Virspusēji attīra un tonizē ādu. Biju gaidījusi efektīgāku šī produkta iedarbību, bet nekā. Neliela vilšanās šinī produktā. Nejūtu īpaši dziļu un iedarbīgu sejas attīrīšanu. (-)
Kiehl's Daily Revicing Concentrate. Eļļas kā ādas kopšanas produkts paticis vienmēr, patīk ka tās ir vieglas tekstūras un ātri absorbējas ādā. Sākumā šī produkta aromāts patika, tagad ejot tam uz beigām tas jau paliek nomācošs un apnicīgs. (Labi ka uz sejas tas ātri izgaro un to vairs praktiski nevar just).  Iepakojums +10, vienmēr jūtos kā laboratorijas kabinetā veicot kādu zinātnes projektu.  (++)
Decleor PARIS Hydra Floral Fluide. Patīk!! Lieliski mitrina ādu, ir viegls un patīkams, piedevām ar  SPF 30!Mazliet izvērtāku atsauksmi vari lasīt ŠEIT.  (++) 
Seja- Vakars
La Roche- Posay Effaclear micelārais ūdens. Esmu sapratusi, ka šis nav efektīgākais veids kā noņemt dekoratīvo kosmētiku, jo ar šo micelāro ūdeni jāiztērē trīs vatītes plāksnītes un daudz šī micelārā ūdens šķidruma, lai pilnībā ādu attīrītu no make- up. (-)
Artistry Hydra- V putojoša želeja sejas attīrīšanai.  Jā, tikai jūnijā sāku lietot šo produktu, lai gan produkts iznāca jau krietnu laiku atpakaļ. Gēls ir blīvs, kas rada ļoti biezas putas un nešaubīgi man liek domāt, ka produkts ir iedarbīgs un dziļi attīrošs. Āda jūtas labi, neliekas, ka no tās būtu izvilkts pēdējās mitrums, to nevelk un tā nav sausa.  Vai želeja ir vērta salīdzinoši augtās cenas- nezinu gan. (+)
Foreo LUNA. Mana draudzene! Plašāku atsauksmi vari lasīt ŠEIT. (+++)
Kiehl's Powerful- Strength Line- Reducing Eye- Brightening Concentrate. Noteikti garākais nosaukums vēsturē. he  Ārkārtīgi interesantas tekstūras, liekas, ka biezs, bet tanī pat laikā iestrādājot ādā liekas, ka tas paliek arvien plānākas un plānākas tekstūras. Šo lietoju tikai uz vakariem, jo dienai tas mazliet ir par smagu, ņemot vērā, kad ap acu rajonu jau tā ir daudz visādu produktu (acu krēms, tonālais krēms, konsīleris, pūderis), ja šo krēmu liktu kā dienas krēmu ādai ap acīm... ohhh. too much, too much! (Ticiet man es pamēģināju- viss savēlās kunkuļos un make- up bija jāsāk no jauna).  Tāpēc priekš manis šo acu krēmu lietoju tikai vakarā UN arī, tikai divas/trīs reizes nedēļā. Biežāk to nemaz neprasījās lietot. (++)




Šis bija mans pirmais 24h skaistuma rituāla raksts, ceru, ka bija interesanti un noderīgi. (Dariet man zināmu, vai Jums šāda veida raksts ar mini atsauksmēm patīk vai nē!)


Kurš produkts tavā skaistuma rituālā paliek nemainīgs jau ilgāku laiku?



Santa

6 komentāri

  1. Anonīms25/6/16

    Foreo man arī draudzene :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par Foreo atsauksmi, sen jau interesēja :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks, ka noderēja. Ja ir interese vēl uzzināt par Foreo (un tā salīdzinājumu ar Clarisonic Mia 2) apskati šo video(Latviešu valodā) https://www.youtube.com/watch?v=XiczjSb_NhQ :)

      Dzēst
  3. Uz Foreo acis metu jau ilgu, ilgu laiku, bet tā cena :(((
    Zinu, ka produkts ir ļoti labs un sejas ādas kopšana ir top priority, bet cena nu galīgi nav draudzīga :(

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mjamm, nevienai no "modernajām" ierīcēm cena nav pa kabatai. :/

      Dzēst

Blog Archive