KAS JĀZINA PAR PAŠTONĒJOŠAJIEM LĪDZEKĻIEM

 Meitenes, es esmu apsēsta ar mākslīgo iedegumu!!! Aukstajā rudens/ziemas sezonā mana āda kļūst ārkārtīgi bāla, liekas, ka pat zila un nedzīva. Tieši šinī laikā, lai justos mazliet labāk par savi un savu ādu es lietoju paštonējošos krēmus. Līdz šim lietoju daudz un dažādus- Avon Sun+ Maxi tan , AVON Sun+ Magic Tan, SunOzon paštonējošo pieniņu un Dove Summer Glow paštonējošo krēmu. Šim pulciņam ir pievienojušies kaudze jaunu produktu no ST.MORIZ. Bez liekuļošanas- šie ir labākie ādu tonējošie produkti, kurus līdz šim esmu lietojusi!

ST.MORIZ Exfoliating skin Primer. Ārkārtīgi patīkams ķermeņa skrubis ar ļoti smalkām abrazīvajām daļiņām, kas attīra ādu no nedzīvajām ādas šūnām un "vecā iedeguma", lieliski sagatavojot ādu atkārtotai (vai pirmajai) paštonējošo produktu lietošanai. Patīkams, saldi fregrencēts aromāts.
Vērtējums- 10/10

ST.MORIZ Velvet finish tanning gel.
 Ievēroju, ka šis produkts sniedz visneitrārāko iedegumu no visiem šiem produktiem. Produktam ir gēla konsistence, kuru var klāt gan uz ķermeņa ādas, gan sejas. Uz ādas tas attīrtās 4-6h laikā, šinī periodā nav ieteicama saskare ar ūdeni vai kādu citu ķermeņa krēmu. Āda pēc produkta lietošanas nesmaržo kā ceptas gaļas. Aromāts ir, bet nav uzkrītošs un apnicīgs.
Vērtējums- 9/10 

ST.MORIZ Tanning Lotion. Ar šo produktu ir jābūt ļoti uzmanīgam, jebkāda saskarsme ar audumu, gaišiem matiem, gultas pārvalkiem, sienām, kamēr krēms  uz ādas nav pilnībā nožuvis, tas var atstāt aiz sevis nospiedumus un sabojāt šīs lietas, kam esi pieskāries. Ir pilnībā jānogaida kamēr produkts uz ādas nožust, lai vari vilkt mugurā drēbes (kuras nav pieguļošas un vēlams būtu arī tumšas). Šis no visiem tonējošajiem produktiem prasa vislielāko pacietību. Kas ir interesanti- vairākas uzklāšanas kārtas sniegs iespēju tikt pie tumša un vēl tumšāka iedeguma. (Šis produkts ādu iekrāso uzreiz, kas palīdz orientēties, kur krēms ir uzklāts, kur nē). Aromāts ir neitrāls, atgādinot pavisam parastu ķermeņa losjonu bez izteiktas smaržas. Šis noteikti nebūs ceļošanai draudzīgs iepakojums, jo man jau pēc pirmās lietošanas reizes viss tek gar vītni, smērējot iepakojumu un radot manī bažas, kad sasmērēs arī atvilktni, kurā tas glabājas.
Vērtējums- 8.5/10 

ST.MORIZ New Fast Tan! Fast Self Tanning Mouse. Šis ir mans favorīts, galvenokārt tāpēc, ka putas momentā ietonē ādu, ļaujot orientēties, kur jau esi uzklājis produktu, un kur esi atstājusi brīvu vietu. Kā arī vieglāk putu konsistnence ādu nenospiež, ļaujot tai justies maigai un patīkamai. Esmu arī liela šī produkta aromāta fane, kaut kur sajūtu aprikozes, kaut kur nektarīnus, tas man personīgi atgādinā saulainu vasaras dienu pie jūras, laiski veldzējoties siltajā saulē.
Lietojot šo produktu esi uzmanīga, neļauj tam nopilēt uz grīdas, izšļakstīties uz mēbelēm u.tml. Galvenā šī produkta īpašība ir tā , ka tu vari izvēlēties cik tumšu iedegumu vēlies.  Ja vēlies gaišāku iedegumu, tad šo produktu uz ādas atstāj iedarboties ~1h un tad noskalojies ar siltu ūdeni, ja vēlies mazliet tumšāku, piesātinātāku un bronzīgāku iedegumu, tad atstāj šo produktu uz 2-3h uz ādas un tad skalojies.
Vērtējums- 9/10 

ST.MORIZ Instanr Leg Tanning Spray! Šis ir kolosāls produkts, kurš ne tikai ādai piesķir tūlītēju iedegumu, bet arī spēj noslēpt un izkoriģēt "fake tan" kļūdas locītavās, starp roku/ kāju pirkstiem un dažādās citās smalkās vitiņās, kuras esi palaidusi garām lietojot kādu no paštonējošajiem krēmiem/putām.  Jāsaka, ka šis no visiem produktiem apģērbu smērē visvairāk, jo ir kā izspidzināms tonālais krēms, kurš tā vinekārši arī stāv uz ādas.
Vērtējums- 9/10

Kas ir jāatceras un jāņem vērā lietojot paštonējošos produktus!
Negaidi, ka pēc pirmās lietošanas reizes tavs iedegums būs perfekts bez pleķiem un vienmērīga klājuma. Gluži tāpat kā ar visu šai dzīvē- ir vajadzīgas iemaņas un prakse. Varbūt ar pirmo, otro reizi sanāks nevienmērīgāks klājums, bet ar 3-4 reizi būsi jau piešāvusies kā labāk un veiksmīgāk uzklāt šos produktus. Pie tāpaša varu arī pieminēt- nekad šādus produktus nelieto  pirmo reizi dienu pirms kāzām, izlaiduma, dzimšanas dienas, liela pasākuma svinībām, lai nesanāk pamosties raibai kā dzeņa vēders un sabojāt visu šo "fake tan" pieredzi ar produktiem. Noteikti nedēļu/ divas pirms lielā notikuma izmēģini produktus, izanalizē vai tas ir tas iedegums, kuru vēlies piešķirt savai ādai, kā arī izmēģini kā labāk un veiksmīgāk to uzklāt u.tml.)
Visi produkti pirms lietošanas ir jāsakrata, lai to sastāvs vienmērīgi sajaucas un darbotoes efektīgāk. 
Lietojot produktus vienmēr velc rokā cimdiņu, lai neiekrāsotos rokas, jo produkti pie roku ādas pieķeras momentā un atstāj visneglītāko "iedegumu" kādu esi redzējusi!
Neļauj produktiem nokļūt uz mēbelēm, tapetēm- sekas būs teju neiespējami labot.
Kad lieto šos produktus pirmajās stundās nevelc pieguļošu un gaišu apģērbu, izvēlies kaut ko mazliet brīvāku un tumšāka audumu. 
Pastav 90% iespēja, ka produkti tomēr nosmērēs apģērbu, īpaši tādās vietās, kur audums pastipronāti rīvējas gar ādu.

Ar brūnu ādu jūtos 100% labāk par sevi!
Kas ir tavs maģiskais skaistumkopšanas produkts, kas liek tev justies 100% pārliecinātai par sevi?

Visus attēlā redzamos produktus vari iegādāties- ŠEIT!

Sūtu siltus sviecienus,
Santa
 



6 komentāri

  1. Super Santu! Paldies par izsmeļošo rakstu! Nekad neesmu mēģinājusi St. Moritz paštonējošos produktus, bet noteikti mani esi ieintriģējusi ar tām putām! Pašlaik man vēl ir saglabājies vasaras iedegums, bet ticu, ka ziemā labprāt iegūtu sunkissed skin efektu, bez došanās dārgā ceļojumā uz siltajām zemēm :P

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks, ka noder! :)
      Diemžēl dabīgo saules iedegumu nekas nespēj aizstāt. :/

      Dzēst
  2. Kā fake tan uzvedas, ja aiziet uz spa?
    Ir dāvanu karte, bet kājas arī ir bāli zilas, ka nemaz tāda nevaru spa rādīties. Es gan tomēr espu par solāriju ik pa laikam (reti), bet šobrīd tas nav ieteicams, tāpēc raksts tieši laikā, ja vien fake brūnums pirtī netek nost.

    AtbildētDzēst
  3. Kuru no šiem Tu ieteiktu cilvēkam, kuram līdz šim nav izdevies iedraudzēties ar paštonējošajiem un šausmīgi bail no pleķiem? (pēc raksta pati sliecos uz gēlu).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ooo, labs jautājums! :)
      Teikšu godīgi, ka neesmu bijusi saunā, pirtī vai SPA, kad man ir bijis "fake tan"...domāju, ka tas noteikti nenotecēs, TAČU!!! pieļauju domu, ka tas varētu nosmērēt halātu vai peldkostīmu. Man ikdienā, staigājot ar "fake tan", smērējas apģērbs zonās pie padusēm un bikšu jostas vietā. Pieļauju domu, ka ādai svīstot, tas transformējas krietni vairāk nekā visur citur, kur āda tā nesvīst.
      Ja dosies uz SPA, kur tiks veiktas masāžas, ķermeņa skrubēšana u.tml., tad noteikti paštonējošais krēms nāks nost. Bet ja tā ir kāda ūdens pelde, vari būt droša, ka paštnējošais krēms nenotecēs vai nenonāks nost. (Ja tas netiks speciāli skrubēts un tīrīts nost).

      *Ja baidies no pleķiem, tad noteikti iesaku pamēģināt tādus produktus, kuri ir ietonēti un uzreiz parāda, kur esi uzklājusi paštonējošo krēmu, kur nē. No šiem St. Moriz produktiem tie būtu- ST.MORIZ New Fast Tan! Fast Self Tanning Mouse un ST.MORIZ Tanning Lotion. Šeit būs mazāks risks saskarties ar pleķainu klājumu, jo tu jau redzēsi, kur āda ir jau iekrāsojusies, kur nē. :)

      Dzēst
  4. paldies! Procedūras nebūs, tikai baseins un pirtis.

    AtbildētDzēst

Blog Archive