2016. GADA LABĀKIE DEKORATĪVĀS KOSMĒTIKAS PRODUKTI

 Esmu atlasīju, manuprāt, labākos no labākajiem dekoratīvās kosmētikas produktiem, kurus iemīlēju 2016 gadā. Par katra produkta galvenajām īpašībām lasi tālāk.


-VICHY Laboratories DermaBlend Fliud Corrective Foundation 16h #15Opal 
(Vienreizējs tonālais krēms, kurš uz ādas ir ļoti viegls, taču sniedz pilnīgu un ļoti sedzošu pārklājumu).

-MAC PRO Longwear Paint Pot #Painturly
(Ilgnoturīga krēmveida acu ēna, kas reizē darbosies arī kā lieliska bāze citām ēnām. Acu ēnas uz plakstiņa turas visas dienas garumā, nesakrājoties krociņās).

-NYX Cosmetics Pigments #Venetian 
(Intensīvs pigments, ar brīnišķīgu toni un mirdzumu. To var lietot vienu pašu kā ēnu pa visu plakstiņu, to var sajaukt ar INGLOT Duraline un veidot lainera līniju, kā arī, papildināt jau izveidoto bronzas acu ēnojumu ar intensīvāku mirdzumu).

-Estēe Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume skropstu tuša
(Tuša, kura neatstāja mani vienaldzīgu! Pagarina, padara skropstas kuplākas un noteikti izteiksmīgākas. Manuprāt, pirmā skropstu tuša kuru lietojot pamanīju tūlītēju "WOU" efektu)! 

-Maybelline New York The Colossal Volum' Express Waterproof skropstu tuša
(Vienīgā skropstu tuša, kura notur manas skropstas atliektas pēc skropstu atliecēja lietošanas. Brīniškīga tuša, kura sniedz vieglu, ikdienišķu klājumu, noturot skropstu atliekumu).

-MAC Matēta lūpu krāsa #Mehr
(Esmu iemīlējusies šinī lūpu krāsa. Patīk tonis, noturība un matētais lūpu krāsas finish. Noteikti "mans" tonis, kuru izjūtu līdz sirds dziļumiem).

-ModelLauncher lūpu zīmulis #Maraschino
(Pigmentēts lūpu zīmulis ar ļoooti labu ūdens noturīgu noturību. Šis manā kolekcijā ir viesnoturīgākais lūpu zīmulis, tiesa gan kuru lietoju reti, jo tas ir sarkans, bet kad nākas uzlikt sarkanu lūpu krāsu- šis ir tas produktus, kuru VIENMĒR izvēlos un lietoju).

-NYX Cosmetics Strobe of Genius Illuminating Palette
(Krāšņa, spīdīga un krēmīgu pūderu izgaismojošā palete, kura ikvienam make-up koptēlam piešķirs izsmalcinātu un starojošu spīdumu. Pūderi ir ārkārtīgi pigmentēti, tos uz otas vajag uzklāt pavisam nelielā daudzumā).

-Sigma Eye Shading- E55 otiņa
(Otiņa, ar kuru veiksmīgi var uzlikt ēnu uz uzacs kaula, tā lieliski pieguļ virsmai uz uzacs izliekumam).

-KRYOLAN Professional Art. 3411 otiņa
(Smalka un stingra pludināmā otiņa, kas spēj izpludināt, taču koncentrēt to pašu krāsu vienā vietā, "neizkaisot" to pa puss plakstiņu).

Kas bija tavi iemīļotākie TOP 3 dekoratīvās kosmētikas produkti 2016. gadā?
Santa
 






3 komentāri

  1. Paldies par rakstu! Gada mīļāko produktu apkopojumi ir vieno no maniem mīļākajiem rakstiem/video! Man šogad ir bijuši daudz labu sejas kopšanas līdzekļu atklājumi, bet no dekoratīvās kosmētikas ļoti patika Becca Moonstone hailaiteris, Too Faced Semi Swet palete un Chanel Illusion D'Ombre ēnas tonī Rouge Brule

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks, ka noderēja. :) Par Becca Moonstone izgaismotāju domāju jau kādu laiku. Laikam jau domu līmenī arī paliks, jo šobrīd ir salīdzinoši daudz izgaismotāju sakrājušies, ka vienu jaunu/ lieku nevajag.

      Dzēst
  2. Kopš nopirku Moonstone man visi pārējie palika lieki :D

    AtbildētDzēst

Blog Archive