UD FULL SPECTRUM (1. DIENA)



URBAN DECAY piedāvā brīnišķīgu paleti ar visiem varavīksnes toņiem. Acu ēnu finishi ir gan matēti, gan ar satīna mirdzumu, kas paleti padara interesantāku, ļaujot spēlēties ne tik ar toņu salikumiem, bet arī ar acu ēnu finishiem. Šinī paletē ir 21 acu ēna, sākot no pilnīgi piena balta, beidzot ar piestātināti zilu toni, make-up koptēlu variācijas šeit var būt daudz un dažādas...  Teikšu godīgi, ka neesmu īpaši apmierināta ar
acu ēnu pigmentāciju, uz pirksta ēnas paņemt ir viegli, tās visas kā viena ir pigmentētas un košas, taču tiklīdz tās tiek klātas ar otiņu tā kaut kur pazūd to pigments un košums. Lai iegūtu piesātinātu toni ēna ir "jālipina" kopā un jāliek viena virs otras, kas make-up tapšanas procesu padara nebaudāmu un mazliet kaitinošu, jo gribas lai ar pirmo reizi ēna ir tikpat koša un intensīva kā veicot swatch'us ar pirkstu.
Tā kā man ir iespēja izmēģināt šo paleti, tad nodomāju, ka veltīšu septiņus rakstus pēc kārtas, atrādot septiņus dažādus make- up koptēlus, izmantojot tikai un vienīgi šīs acu ēnu paletes toņus.
Ja interesē kāds atsevišķs produkts, kas man ir uz sejas, droši jautā komentāros un es ar lielāko prieku atbildēšu, kādus dekoratīvās kosmētikas produktus lietoju uz parējās sejas.

Rīt būšu ar jaunu make-up koptēlu.
Lai produktīva nedēļa! 
Santa

Nav komentāru

Blog Archive