DZINTARS NĀK AR PĀRSTEIGUMIEM

"Dzintars" ir atkal dzīvs! Tas atgriežas ar blīkšķi un augstas kvalitātes ādu kopjošajiem produktiem. Future Formula līnija, kas ir ieguvis modernu iepakojumu un augstas kvalitātes sastāvdaļas. Pateicoties šai jaunajai kolekcijai, tā uz "Dzintars" zīmolu liek skatīties no pavisam cita skatu punkta. Lieliski pastrādāts! Iepakojums un produktu kvalitāte ir "luxury" vērta.

Dzintars savā klāstā piedāvā kaut ko pavisam jaunu un nebijušu- Sejas ādas atjaunināšanas sēriju Future Formula, kas sastāv no Cilmes šūnas (Atjaunošana un liftings), Melnie ikri (Reģenerācija un liftings) un Gliemežu ekstrakts (Atjaunošana un liftings) ādas kopšanas līnijām katrai gaumei un vajadzībai. Mana mamma tika pie iespējas izmēģināt Cilmes šūnas atjaunināšanas un liftinga sejas seruma un dienas krēma. Šo produktu sastāvā ir vairāk kā 90% dabīgu sastāvdaļu un bagātīgs aktīvo vielu komplekss, augu ekstraktu un eļļu klāsts, kas samazinās pigmentācijas plankumus, uzlabos ādas tvirtumu un krāsu.
Mamma bija ārkārtīgi priecīga un sajūsmināta izmēģināt produktus, uzdeva man neskaitāmus jautājumus, lai iegūtu labākos rezultātus lietojot šos produktus. Krēmi pēc tekstūras ir ļoti patīkami un maigi, ātri iesūcas ādā neatstājot lipīgu vai nomācošu sajūtu. Abiem produktiem ir salds, bet ļoti valgs aromāts, kas nav uzbāzīgs un smacējošs. Mamma atzīst, ka āda pēc produktu lietošanas ir  ļoti maiga un samtaina. Tā ir daudz starojošāka un šķietami tvirtāka. Mamma saka, ka pilnīgi neliekas, ka produkti ir ražoti tepat Latvijā un tā ir mūsu pašu latviešu firma "Dzintars". Mamma arī novērtē produkta sanitāro iepakojumu, jo abi produkti ir ar dozatoru/pumpīti, kas nodrošina produkta sanitāru lietošanu no pirmās līdz pēdējai produkta dozai. Lieliski produkti ar labu kvalitāti un rezultātiem, kas jūtami uz ādas! 

Lai "Dzintars" nebeidz mūs pārsteigt ar labiem produktiem! Lai viss izdodas! 

Iedvesmojošu nedēļu! 
Santa
 


Nav komentāru

Blog Archive