KO IR VĒRTS IEGĀDĀTIES NO NYX KOSMĒTIKAS?


Vienu dienu runājoties ar draudzeni par skaistumkopšanas lietām, viņa man jautāja: "Kas ir tava mīļākā dekoratīvās kosmētikas firma"? Teicu, ka
nezinu, jo no katra zīmola ir atsevišķi produkti, kas patīk vairāk, kas mazāk. Nolēmu, ka šodien pastāstīšu par saviem favorīt produktiem no NYX Cosmetics zīmola.
 Lip Lingerie! Ar nepacietību un satraukumu gaidīju šos produktus ienākam pie mums Latvijā. Šobrīd produkts vairs nav jaunums, taču tagad kolekcijai pievienojušies vēl pāris jaunu toņu. Lūpu laka ir ļoti maiga pēc tekstūras, uz lūpām klājas gludi, vienmērīgi un bez liekām problēmām. Pēc kādas minūtes produkts uz lūpām sāk nosēsties un nožūt, atstājot matētu un ilgnoturīgu pārklājumu. Lūpas mazliet, mazliet līp kopā, taču tas nerada traucējošu diskomfortu. Jāpiebilst, ka lūpu ādai jābūt labi mitrinātai un barotai pirms šī produkta lietošanas, jo tam ir tendence sausināt lūpas, piedevām ja tās būs sasprēgājušas, tad pigments saķerties sausajā ādā, radot nevēlamu efektu. 
Mani favorīt toņi: #BUSTIER; #EMBELLISHMENT; #LACE DETAIL 
 Lid Lingerie! Visas ēnas, kuras nepieciešamas, lai izveidotu perfektu klasiskas dienas, tā pat arī aktuālu un trendīgu toņu make-up. Visi toņi ir matēti, labi pigmentēti, viegli klājas un pludinās. Kā arī nevar nepieminēt ēnu tilpumu (viena ēna ir teju 3x3 cm liela)! Mani ejošākie toņi no paletes ir bēšais, konturēšanas/pelēcīgi violetais tonis un ķieģeļu oranžais. (Visi augšējās rindas toņi).
Paletes tonis: #LLSP01
HD Concelealer. Ja nemaldos šis ir pirmais produkts, kuru iegādājos no NYX zīmola, joprojām to lietoju, joprojām patīk un iesaku citiem. Nevainojami izgaismo zonu zem acīm, noslēpjot pelēcīgo un nogurušo ādu, piedodot acu skatam gaišumu un dzīvīgumu. 
DUO Chromatic Illuminating Powder. WOW! Šis bija patīkams pārsteigums- izgaismotājs, kurā spēlējas divi toņi- vēsi balts un zeltaini rozā tonis.Teikšu godīgi, ka neesmu vēl pārliecināta vai man piestāv šis izgaismotājs, bet produkts pats par sevi ļoti vērtīgs, unikāls un īpašs. Līdz šim manā kosmētikas arsenālā nekas tāds nebija bijis (vismaz izgaismotāja formā).
 Kas ir tavi iecienītākie produkti no NYX kosmētikas? 

Santa
 


2 komentāri

  1. Man ļoti patīk HD birstošais pūderis un Soft Matte Lipcream šķidrās lūpukrāsas

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar viņu tiesa gan nevar īsti "baikot". Kas ir vienīgais mīnus.
      O jāaaa, Soft Matte Lipcream!!!! <3

      Dzēst

Blog Archive