BRILLANTE VADĪTĀJA & APVIENOTAJĀ KARALISTĒ BĀZĒTA BLOGERE NO LATVIJAS- LAURA VEVERE


Nolēmu mazliet pamainīt bloga ierasto gaitu un iepazīstināt savus lasītājus ar Brillante Event projektu un tā vadītāju Lauru. Laura ir spēcīga personība, kura zin ko vēlas un tiecas uz mērķiem ar konkrētu vīziju, iedvesmojot un palīdzot arī apkārtējiem darīt un iet uz priekšu!


    Kas ir Brillante Event un kāds ir tā mērķis?
Brillante ir pasākumu kompānija, kas organizē ekskluzīvus bloggeru pasākumus, modes skates un produktu prezentācijas. Viens no mūsu galvenajiem projektiem ir Brillante Fashion Show pasākums, kas jau trešo gadu norisināsies Londonā, apvienojot latviešu un britu dizainerus vienkopus. Šogad Brillante komandai bija dota fantastiska iespēja apmeklēt Vidzeme Fashion un uzrunāt vienu dizaineri kuram tiktu dota iespēja piedalīties mūsu šovā. Šajā gadā Latviju pārstāvēs dizainere Madara Nusbauma, ļoti liels prieks paziņot šīs talantīgās jaunietes vārdu, jo uzskatām, ka viņas darbs atspoguļo eleganci, vieglumu, kā arī  precizitāti un pārliecību. 
Tā kā viens no Brillante tēliem ir "Brillante Doll" stilīga, eleganta un gādīga lelle, kas aicina savas labākās draudzenes pieredzēt jaunas vietas, kopā ar viņu izlēmām kādēļ gan neaizvest vienu šāda veida pasākumu arī uz Latviju. 

    Kas ir "Brillante Blogger Squad Latvia" grupa?
Pēc pirmā Brillante bloggeru pasākuma Latvijā iepazināmies ar sirsnīgām, talantīgām un atvērtām lēdijām, kurām bija interese uzzināt mazliet vairāk par Brillante pasauli un tās darbību. Jāsaka, ka biju patīkami pārsteigta par meiteņu atsaucību un šis pasākums noteikti sasniedza savus izvirzītos mērķus - saprast cik svarīgi ir turēties kopā un palīdzēt viena otrai.
Tā kā visas ļoti satuvinājāmies izlēmām, ka būtu jauki turpināt šo jaunizveidoto draudzību un iesaistīt arī citas meitenes, kuras vēlas pievienoties grupai ar līdzīgām interesēm.
Grupa ir izveidota neilgi un tajā tiek apspriestas dažādākās tēmas, kā piemēram, jaunākās tendences, kontaktu apmaiņa, pieredze ar dažādām kompānijām, sniegts atbalsts jauno ideju realizēšanai. Viennozīmīgi lieta kas mūs tur kopā ir deksme pret darbu ko mēs darām tādēļ arī uzskatu, ka grupas skaits ar laiku tikai pieaugs un mēs spēsim viena otrai dot daļiņas labestības un sirsnīguma.


      Kāds ir Tavs ik rīta rituāls, lai diena būtu izdevusies? 
Jāsaka atklāti, ka man ir ļoti specifiski un noteikti rīta rituāli pie kuriem katru rītu arī mēģinu pieturēties.
1.      Nomazgāt seju ar aukstu ūdeni, maigi nolaižot gar acs lokiem, kas noteikti palīdz noņemt nelielo rīta pampumu un palīdz veiksmīgāk piecelties.
2.      Daži cilvēki nespēj uzsākt rītu bez kafijas es noteikti nebūšu viena no tiem, bet rīts bez smūtija gan nav iedomājams.

Īpašā recepte: 1 banāns, puse no greifrūta, neliels daudzums spinātu, matcha tea kā arī beigās pievienojam ūdeni vai mandeļu pienu.

3.      Kamēr tiek malkots smūtijs tiek apskatītas 3 lietas:

1.      Telegrapgh
2.      Pinterest Goal Mood Board
3.      Motivational Video
Manuprāt, rīts ir tas laiks kurā cilvēkam būtu sevi mierīgi un patīkami jānoskaņo veiksmīgai dienai.  
Foto: Laima Dance
 Kas ir Tavas trīs mīļākās lietas, kuras vienmēr atrodas Tavā kosmētikas maciņā?
Lūpas: glossy lip finish (Artdeco) glam Brillante Doll kiss
Seja: kontūras palete (Iconic London)
Vaigi: strobing highlight facial pen (Ivaavi)

    Kādi ir Tavi mīļākie ādas kopšanas produkti?!
Rokas: aizsargājošais rokas krēms (Madara Cosmetics)
Ķermenis: detoksa ķermeņa eļļa (Anne Semonin)
Seja: SOS Hydra maska (Madara Cosmetics)

Viens no relaksējošiem rituāliem ir iešana vannā, tādēļ ļoti izbaudu ja tajā ir mazliet smaržas vai krāsas tekstūra.
Ķermeņa relaksācijai: vannas bumbas (Stenders) + šampanieša trafeles no ‘Charbonnel et Walker’ šokolādes kompānijas. Ja mājās ir beigušās vannas bumbas, tad vannā tiek ieliktas svaigu ziedu lapiņas.

      Kuru produktu Tu ikvienai ieteiktu izmēģināt?
Rokas: aizsargājošais rokas krēms (Madara Cosmetics)
Lūpas: glossy lip finish (Artdeco) glam Brillante Doll kiss


Novēlējums maniem sekotājiem no Lauras:
"Just be yourself. Let people see the real, imperfect, flawed, quirky,  weird, beautiful and magical person that you are". 





*** 
Oficiāla mājas lapa: www.brillantefashionshow.co.uk


Paldies, Laura, par laiku ko veltīji, lai atbildētu uz jautājumiem! 
Prieka pilnu dienu,
Santa
 



4 komentāri

Blog Archive