CHRISTMAS GIFT GUIDE'17 /FOR HER


Viena no tradīcijām, kura ik pa laikam parādās mana bloga lapaspusēs ir "Christmas gift guid"raksti. Šis jau būs trešais gads, kad dalos ar idejām, ko dāvināt Viņai un Viņam Ziemassvētkos. Cenšos būt oriģināla un
rakstos neatkārtot dāvanu idejas,( lai gan pati redzu, ka šur tur esmu atkārtojusies).


1. Relaksācija kādā no SPA centriem. Lieliska dāvana kā sievietēm tā arī vīriešiem. Vieta, kuru noteikti ieteiktu apmeklēt ir KURSHI HOTEL & SPA.
2. Es tā vien sapņoju par savu miteklīti un to kādus brīnumus varētu veidot virtuvē. Lieliska dāvana jaunai saimniecei ir laba pavārgrāmata. Šoreiz akcentu gribas likt tieši uz kūku grāmatām, piemēram, ANNA PANNA "KŪKU GRĀMATA"
3. Polaroid kamera. Šo lietu ceru sagaidīt arī zem savas Ziemassvētku eglītes. Manuprāt, tā ir viena no vērtīgākajām dāvanām, ko kāds kādam var uzdāvināt- skaistas atmiņas par dzīvi, kas iemūžinātas uz Polaroid filmiņas.
4. Skaista, netipiskas un gaumīga rotaslietu lāde, kas būs piemērota ikvienai sievietei, kura ikdienā nēsā un rotājas ar zelta vai sudraba rotām.
5. Ikviena sieviete dziļi sirdī ir romantiķe, kurai patīk sveces, ziedi, mīkstas segas un saldumi. Viena no lietām uz kurām es parasti skatos ieejot veikalos ir svečturi. Ja tev ir laba gaumes izjūta, nedomāju, ka ar šādu dāvanu nošausi greizi.  Īpaši skaista svečturu izlase ir ALANDECO veikalā.
6. Uhh, lai vakars būtu īpaši izdevies un emocijām bagāts labs dzirkstošais vīns no smalkām glāzēm būs kā ķirsītis uz putukrējuma. Pāris idejas glāžu variantiem: ŠEIT, ŠEIT, ŠEIT.


2014. Gada Dāvana VIŅAI un VIŅAM
2015. Gada Dāvana VIŅAI un VIŅAM


Padalies informācijā, ja arī Tev ir kāda laba ideja svētku dāvanai daiļā dzimuma pārstāvēm.

Sveicieni 1. Decembrī!
Santa

2 komentāri

  1. Anonīms9/12/17

    Kura sieviete priecāsies par svečturiem? Dāvanai ir jābūt kam personiskam. Jā, ejot uz sālsmaizi, ideāli, bet Ziemassvētkos? Tiešām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. TIEŠĀM!
      Es nešķiroju dāvanas, priecātos arī par sveci, skaistu rāmīti, kvalitatīvu virtuves dēlīti, foto albumu un to pašu svečturi... Šobrīd veikalos pieejami tik daudz un dažādi, katra gaumei un mājas interjeram.

      Dzēst

Blog Archive