PALUTINI SEVI

Sveicieni saulainajā svētdienas rītā! Sestdienas un svētdienas priekš manis ir īpašas dienas- tik bezrūpīgas, mierīgas un dažkārt pat maigas un pūkainas... diena pēc darba nedēļas, kad var atļauties pagulēt mazliet ilgāt un palutināt sevi visdažādākos veidos, apēdot īpaši saldas brokastis vai visu dienu pavadot naktsveļā un īpaši mīkstās zeķītēs (kas nu kuram).


Šorīt vēlos padalīties atsauksmēs par Dior CAPTURE YOUTH līnijas produktiem. Piebildīšu, ka produkti ir paredzēti sievietēm sākot no 25 gadi. Tā kā vienmēr esmu zinājusi, ka mana āda noveco mazliet ātrāk par maniem gadiem, es nešaubījos
un sāku lietot šos produktus.
Capture Youth GLOW BOOSTER ir viegls izgaismojošs serums, kurš ādai piešķir papildus mirdzumu un dzīvīgumu. Seruma sastāvā ir vitamīns C + AHA, kas vienkāršiem vārdiem sakot ir  antioksidants- neitralizē brīvo radikāļu iedarbību, sniegtais mirdzums izlīdzina ādas toni, padara gaišākus pigmentācijas plankumus un samazina grumbiņas. (Vitamīns iegūts no dabīgā augļa- plūmes). Šobrīd C vitamīns ir ļoti aktuāls ādas kopšanā, iesaku ikvienam kaut reizi pamēģināt kādu produktu ar C vitamīnu tā sastāvā. (Pati vēl neesmu mēģinājusi, bet vēlos iegādāties The body shop C vitamin skin boost. Varbūt vari ieteikt kādu labu produktu ar C vitamīnu, kuru būtu vērts pamēģināt)?
Šo serumu ir jālieto pirms Capture Youth krēma- tātad tā arī darīju. Uz tikko attīrītas ādas klāju 3-4 pilienus seruma un maigi ar spiedošām kustībām iestrādāju to ādā. Pirmais, ko sajutu bija tekstūra kuru serums atstāj tam iesūcoties ādā. Āda liekas ļoti maiga un mīksta, pat sausie ādas pleķi pazuduši kā nebijuši. Ja runājam par mirdzumu sejā, tad to visizteiktāk pamanīju uz pieres un deguma gala, arī āda tur izskatās vistvirtākā un jauneklīgākā. 

Capture Youth Age- advanced creme ir krēms, kuru var lietot arī zonai ap acīm. Respektīvi, nav vajadzīgi divi līdzekļi- krēms sejai un acīm. Viss nepieciešamais atrodams vienā trauciņā.  Krēma trīs galvenie uzdevumi ir atjaunot ādas reljefu, padarīt to gludu un tonizētu. Krēmam ir bagātīga tekstūra un jau no pirmās reizes to uzklājot āda jūtas labi pabarota un dziļi mitrināta. Visefektīgākos rezultātus jūt, kad pirms tam ir uzklāts serums un pēc tam krēms. Pilnīgi liekas, ka ādai nekas cits nav vajadzīgs- divu šo produktu kombinācija un āda jūtas pabarota, tvirta un starojoša. Divi vienkārši soļi sejas ādas kopšanas rutīnā, kā rezultātā izskaties un jūties kā tikko no SPA salona.
Esmu pilnībā apmierināta ar abu produktu darbību. 

Kas ir tavi mīļākie sejas ādas kopšanas posmi ikdienas ādas kopšanas rutīnā? 


Lai izdevusies Jums šī diena!
Santa




9 komentāri

  1. Pagaidām no C produktie mēģināts ir tikai Lumene serums. Kaut gan C vitamīna sejas produkti vienmēr ir uzrunājuši un kārdinājuši. Tuvākā laikā plānoju pasūtīt kaut ko no The Ordinary C produktiem. Apraksti daudzsološi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kāds bija Lumene serums? Ir kaut kas ko īpaši izcels?

      Es vēl līdz "The Ordinary" produktiem neesmu tikusi, bet arī esmu lasījusi un dzirdējusi daudzsološus komentārus. :)

      Dzēst
  2. Runājot par Lumene serumu, man tas likās vienkārši lielisks!

    AtbildētDzēst
  3. Anonīms26/3/18

    Es šobrīd lietoju DAYTOX Vitamin C Serum (nopērkams Douglas). Ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir ar ko salīdzināt? Esi lietojusi arī kādas citas firmas C vitamīnu serumu?

      Dzēst
  4. Vai tiešām C vitamīnam ir liela nozīme, ja to klāj uz sejas? Vai noteicošais tik un tā nav ar uzturu uzņemtais? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. C vitamīns ir labs kā iekšķīgi tā arī ārēji.
      C vitamīna galvenā funkcija ir- Antioksidants. Respektīvi atbrīvoties no visa liekā un nevajadzīgā, kas uzkrājas, tādējādi pasargājot ādu no putekļiem, nelabvēlīgajiem saules stariem (UVB, UVA) un visiem citiem brīvajiem radikāļiem, kas virmo mums gaisā un ar ko saskaramies uzturā.
      Runājot par uzturā uzņemtajiem c vitamīniem, tie ādai palīdz un sniedz tikai limitētu daudzumu vitamīnu, tāpēc ir svarīgi c vitamīnu lietot arī no ārpuses- lietojot krēmus, kuru sastāvā ir C vitamīns. Beigu beigās tas viss sasaucas kopā un veido starojošu un jauneklīgu ādu. No C vitamīna kosmētikā nav ko baidīties. :)
      Viss dzīvē iet roku rokā un visam jābūt balansā. Jāpalīdz organismam no iekšpuses un jāpasargā āda arī no ārpuses.

      Dzēst
    2. Viens vienkārši saprotams teikums ir- C vitamīnu parasti lieto no rīta un tas uz ādas veido tādu kā barjeru, kas pasargā ādu no ārējās vides faktoriem. :)

      Dzēst

Blog Archive