SKANDINĀVU KVALITĀTE

Ja varētu, es labprāt sakrāmētu mantas un pārceltos uz dzīvi kādā no Stokholmas centra dzīvokļiem. Stokholmā ir kaut kas, kas tik ļoti pievelk un saista... lai gan šādas pašas sajūtas rada arī Londona un Slovākija. Kas man ir jādara? Kāds darbs jāstrādā, lai
sešus mēnešu varētu padzīvot Stokholmā, sešus mēnešus Londonā, Slovākijā utt.? Vai kādam ir atbildes uz šādiem jautājumiem?


Atgriežoties pie tēmas un  Barnangen produktiem, vislielākajā sajūsmā esmu tieši par All Over Rescue body balm krēmu. Krēms,  kuru iesaku pamēģināt ikvienam skeptiķim, kurš meklē bagātīgas konsistences un iedarbīgu ķermeņa krēmu cīņai pret sausu un dehidrētu ādu. Krēmam ir neitrāls aromāts, personīgi man tas uzjundī nostalģiskas atmiņas-  atmiņas no bērnudārza, par to kā smaržoja auklītes. Pieļauju domu, ka šādi varēja smaržot audzinātāju izmantotie roku krēmi.
Salīdzinot ar citiem bieziem ķermeņa balzamiem, "All Over Rescue body balm" vienmērīgi klājas un ātri iesūcas ādā. 200ml iepakojums derēs ilgam laikam, jo nav nepieciešams krēmu klāt biezā slānī, pietiek ar mērenu daudzumu, lai sasniegtu vēlamos rezultātus. Roka pēc šī krēma sliecas tieši vakaros, kad gribas, lai āda tiek cieši apskauta ar barojošu krēmu. Abi īkšķi gaisā- esmu apmierināta ar All Over Rescue body balm krēmu!

Barnangen Shower cream un All Over Rescue body balm ir lieliska kombinācija īpaši sausas ādas īpašniecēm. Abu produktu bagātīgais sastāvs sniegs  ādai  maigumu un aizsardzību. Žēl, ka par šiem produktiem nezināju ātrāk, jo aukstajā ziemas sezonā mana āda uz kājām paliek izteikti sausa un trausla. Tagad, ja būs nepieciešamība ātri rīkoties, lai glābtu sausu ādu situāciju, noteikti  zināšu pie kā ķerties-  All Over Rescue body balm būs mana pirmā izvēle!

Kas ir tavs glābiņš cīņā ar sausu ķermeņa ādu?





2 komentāri

Blog Archive