KULTA PRODUKTS


Vai arī tavā skaistumkopšanas arsenālā ir kāds kulta produkts, kurš ceļo kopā ar tevi, ir vienmēr atrodams tavā rokassomiņā, stāv uz  nakts skapīša un nemitīgi atrodas tev līdzās dienu no dienas?

Man tāds ir! Tas ir
Elizabeth Arden New York EIGHT HOUR CREAM Skin protectan. Teikšu tā, sastāvā nav nekas maģisks un apslēpts. EIGHT HOUR CREAM sastāv no 56,8 % vazelīna. *Vazelīns ir attīrīts cieto un šķidro ogļūdeņražu maisījums. Tas mīkstina un pasargā ādu no plaisāšanas, rada optimālu vidi ādas atjaunošanās procesu norisei, mitrina ādu un saglabā tās elastību.

Laikam jau "kulta produkts" ir pats vazelīns, šī ziede/ krēms ir tik universāls, ka to var lietot kā bērni tā pieaugušie, kā sievietes tā arī vīrieši. To var lietot uz sausas ādas (sejas un ķermeņa), to var izmantot kā aizsargslāni, piemēram, krāsojot matus mājas apstākļos, noklājot ausis un pieri ar vazelīnu, lai pasargātu ādu no krāsas. Vazelīnu
 var lietot arī uz plaisājošām rētām,  izmantot, lai nofiksētu uzacis un izmantot kā naturālu izgaismotāju uz vaigu kauliem. Mazliet klasiskākam variantam vazelīnu var lietot  kā lūpu balzāmu vai krēmu kutikulu mīkstināšanai.
EIGHT HOUR CREAM Skin protectan krēms ir biezas un smagnējas konsistences, kas lieliski aizsargā ādu no asa vēja, aukstuma un baktērijām. Ir sajūta, ka uzklājot krēmu uz konkrētas problēm-zonas āda tiek apskauta ar biezu aizsargslāni. Sajūta, ka vazelīns imitē "siltumnīcas efektu".
*Ziede aiz sevis atstāj pēdas, tā pilnībā neiesūcas āda un rada lipīgu kārtiņu, kas var šķist mazliet traucējoša.
Ja nevēlies iegādāties desmit krēmus priekš dažādām ādas problēmām, vazelīns būs viens no tiem produktiem, kurš atrisinās daudzas problēmas.

Vai tavā kosmētikas arsenālā ir kāds kulta produkts, kurš der praktiski jebkādai ādas problēmai?
Šo produktu ir iespējams iegādāties MyLook mājas lapā.

Sveicieni visiem ceturtdienā,
Santa



2 komentāri

  1. Šo noteikti izmēģināšu, jo diemžēl manā arsenālā nav neviena tik universāla produkta!

    AtbildētDzēst

Blog Archive