Maybelline Super Stay BETTER SKIN tonālais krēms un korektors

Sveikas <3

Maybelline Super Stay BETTER SKIN tonālais krēms un korektors.
Super Stay BETTER SKIN tonālais krēms
''Sekojot līdzi jaunākajām skaistumkopšanas tendencēm, Maybelline New York 2014.gada janvārī piedāvā inovāciju – BETTER SKIN tonālo krēmu un konsīleri -, kas nodrošina 16 stundu noturību uzreiz un uzlabo ādas izskatu 3 nedēļās.''
''Tā sastāvā esošais stimulējošais vielu komplekss (vitamīna B5, magnija, vara, cinka kombinācija) acumirklī mitrina un pilnveido ādu, bet anti-oksidants Actyl-C palielina ādas elastību, samazina pigmentāciju, apsārtumu un blāvumu.''
Pirms tonālā krēma uzklāšanas.
Pēc tonālā krēma uzklāšanas.

Tonis: 030 SAND
 Ļoti žēl, bet kā jūs redzat manai ādai šis tonis ir stipri par tumšu un oranžīgu, esmu ieguvusi Umpa- Lumpa iedegumu. Tas ir stipri par oranžu un manu seja ādu padara nedabiskas krāsas.
Tā kā tonis neatbilst, tad tas radīja problēmas arī ar izpludināšanu, jo bija grūti to izlīdzināt ar kaklu un krūšu rajonu. Šis tonālais krēms ir pieejams 8 toņos. Neesmu vēl pētījusi piedāvājumu, bet ceru, ka ir arī kāds gaišāks tonis, ko piemeklēt sniegbaltītēm.
Tonālais krēms pats pēc būtības ir vidēji biezas konsistences. Man pat prasītos, lai tas būtu mazliet šķidrākas, jo neesmu biezu un smagnēju tonālā krēma piekritēja.  Šim tonālajam krēmam ir salīdzinoši sedzošs pārklājums, tas spēj noslēpt nelielus ādas defektus.

Tonālā krēma cena: 12,79 EUR (Manā skatījumā mazliet padārgs.)

Super Stay BETTER SKIN  korektors:
Tonis: 02 Light/clair
Es jau šaubījos, ka arī šis būs par tumšu, bet nebija. 
Tonis perfekti atbilst manai sejas ādai. Es biju pārsteigta, cik labi tas noslēpa nelielos lokus un apsārtumu zem acīm. 
Pamanīju, ka uzreiz pēc šī korektora uzklāšanas zem acīm, tās sāka mazliet kņudināt.  Varbūt tas ir pateicoties jaunajai inovācijai, kas 3 nedēļu laikā uzlabo ādas izskatu? :) Turēšu acis vaļā, vērošu un redzēsim, kas notiks pēc kāda laika. 
Tiek uzklāts Super Stay Better skin korektors.
Lūk, rezultāts. Apsārtums, kurš bija redzams ir būtībā pazudis. Nelielie tumšie loki zem acīm ir praktiski nemanāmi. Korektors labi izgaismo un nepievērš uzmanību ādas nepilnībām. Esmu vairāk kā apmierināta ar rezultātu. Tas ir lielisks!
Arī aplikators ir ērts. Man patīk, ka es to varu noslaucīt pēc katras lietošanas reizes, jo nepatīk, ka lietas kļūst nekontrolējami netīras un smērējas pa visu somiņu vai plauktiņu, kur nu tobrīd atrodas korektors.
Korektora cena: 8,52 EUR



Vai Tu jau esi izmēģinājusi kādu no produktiem? Kādas ir tavas domas?


Lai superīga nedēļa!

xo, Santa




*Šis ir sponsorēts reklāmraksts, viedoklis ir, bija un un būs mans pašas sniegtais. 

7 komentāri

  1. Es arī dabūju izmēģināt šo tonālo, taču testēšanā man tika diezgan patumšs un konsistence arī likās diezgan pabieza. Tāpēc šis tonālais tika atdots drauga mammai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tiklīdz tonālais krēms neatbilst tavam dabīgajam sejas tonim, tā tas rada kaudzi problēmu- iztušēšana, pleķi, maskas efekts...
      Tāpēc ir ļoti būtiski atrast sev piemērotāko toni. :)

      Dzēst
  2. Anonīms2/1/14

    Kāda jēga no atsauksmes par tonālo, ja reāli tu viņu lietojusi neesi un nezini ka tas uzvedas dažādos apstākļos. Bezjēdzīga atsauksme.

    AtbildētDzēst
  3. Man konsīleris arī ļoti patīk. Tagad lietoju visai sejai lai noslēptu nepilnības. Pēc tam nostiprinu ar pūderi, un efekts ir daudz labāks nekā ar tonālo krēmu. ;-)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Konsīleri izbaudu pilnībā. :)
      Lai gan šobrīd jau esmu atradusi pielietojumu arī tonālajam krēmam, lietoju to kā "atsvaidzinātāju" sejas ādas tonim, dienās, kad negribu krāsoties, bet gribu dzīvīgu uzskatu. Sajaucu ļoti nelielu daudzumus tonālā krēma ar sejas krēmu un uzlieku to tādā veidā, kas vienkārši piedod sejai labāku izskatu. :)

      Dzēst
  4. Anonīms26/1/14

    Es vakar iegādājos visgaišāko- ivory tonālo krēmu un arī tas ir oranžs. Veikalā izmēģināju testeri uz rokas un tajā gaismā šķita, ka būs labs, bet atbraucot mājās uzliku uz sejas un biju šokā. Uz manas porcelāna baltās ādas tas izskatās ļoti oranžs, pat ja izlīdzina, rodas sajūta, ka vajadzētu nokrāsot arī ausis un visu kaklu un dekoltē zonu, lai neizkatītos smieklīgi. Tas drausmīgais kontrasts ar pārējo ādu.
    Reāli pats krēms ļoti labs- perfekts klājums un āda tiešām kļūst labāka, un nomaskē nepilnības, bet tā krāsa. Nju ja gaišākā viņiem skaitās burkānu krāsa.

    AtbildētDzēst
  5. Anonīms3/1/15

    Šis tonālais krēms ir pats labakais ko es vispār jebkad esmu redzējusi, ļoti labi saplūst ar manu ādas toni. Neko sliktu nevaru pateikt, perfekts iznākums! ) nemaz nenožēloju izdoto naudu. Galvenais veikalā ir kārtīgi izpētīt savējo. Iesaku gaišai ādai 010 ivory

    AtbildētDzēst

Blog Archive