ColorSensational "Stripped Nude" 732 Brazen Beige

Sveikas <3

Droši vien veikalos jau esat pamanījušas jauno Maybelline ColorSensational "Stripped Nude" lūpu krāsu kolekciju. 
Ziniet, kad es ieraudzīju kolekciju veikalos, uzliku swatchus uz rokas... emm, viennozīmīgi nebiju sajūsmā, jo man vienmēr licies, ka šāda veida lūpu krāsas galīgi neglaimo manai sejas ādai. 

Izmēģinot 732 Brazen beige, sapratu, ka tā nebūs priekš manis, āda likās nevesela, lūpas sausas un nekoptas, zobi izskatījās dzelteni utt. 
Ziniet- ņemu savus vārdus atpakaļ. Devu vēl vienu iespēju šai lūpu krāsai, taču šoreiz ap lūpam uzvilku vieglu rozīgu lūpu kontūru līniju, tad klāju šo lūpu krāsu, pa virsu klājot parastu, caurspīdīgo spīdumu. Tagad manas lūpas līdzinās Kardashians māsu iecienītajām lūpām. 
Man vienmēr ir patikušas Maybelline lūpu krāsas, it īpaši jaunākās, kurām sastāvā ir medus nektārs, jo tas lūpām piešķir īpaši maigu klājumu, tās nepaliek sausas un nerada diskomforta sajūtu. Plus visam pa vidu, tai ir ļoti labs aromāts.
Es esmu iemīlējusies! Patiesi! Nespēju beigt uz sevi skatīties spogulī un apbrīnot savas nude lūpas. Šis ir jauku pārmaiņu laiks, jo vēl nesen  biju iecienījusi tumšāku toņu lūpu krāsas, atbilstoši sezonai. Tagad, kad laiks nav īsti ziemīgs un pavasarīgs, šīs nude lūpas ir ļoti atbilstošas, nav par tumšu vai par spilgtu.
 Noteikti šo lūpu krāsu nelikšu vienu pašu bez lūpu zīmuļa un spīduma, jo tad tā pilnīgi izbojā koptēlu un rada nepareizu iespaidu par lūpu krāsu pašu par sevi.
Varbūt kādai citai meitenei šī lūpu krāsa viena pati  ideāli izcels visu, ko vajag, gan ādas krāsu, lūpu formu, smaidu/ zobus, bet ne manā gadījumā. Es palikšu pie tā, ka ievilkšu vieglu rozīgu kontūrlīniju ap lūpām un papildināšu ar lūpu spīdumu.
Šinī kolekcijā pavisam ir 4 jauni nude toņi. Divi gaišāki, kuri būs piemēroti gaišas ādas īpašniecēm, ar rozīgu nokrāsu. Divi tumšāki, tumšākas ādas īpašniecēm ar ar piesātināti bēšu vai kafijas toni.


Kādu toņu lūpu krāsu Tu šobrīd esi iecienījusi? 



Aplūko un iedvesmojies! Jaunas bildes manā Tumblr kontā.


*Šis ir sponsorēts reklāmraksts, bet viedoklis kā vienmēr ir, bija un būs manis pašas! 


xo, Santa

                                                                                                                                                                            

2 komentāri

  1. Tās nude lūpu krāsas, kuras man bijušas vienmēr izkatās labi tikai pārī ar spīdumu. Vienas pašas pasvītro visus nesmukumus, pat tādus, kurus bez lūpu krāsas nemaz neredzu :) Šī kombinācija Tev izskatās tiešām labi :)

    AtbildētDzēst
  2. Fotogrāfijā lūpiņas dikti smuki izskatās :) Kad lietoju vienu no nude toņiem, cenšos tiešām kaut ko likt apakšā, citādi citreiz jau pa traku izskatās - vai pa mākslīgi, vai pa sausu. :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive