Weekly Obsessions |12

He heii! <3

Par spīti sliktajam laikam aiz loga, brīnumainā kārtā man ir lielisks noskaņojums un ceru, ka arī Jums tāds ir! 

Visu šo nedēļu, kad izgāju cilvēkos, man uz lūpām atradās L'oreal PARIS 204 tangerine sonate lūpu laka. Lielisks veids kā atdzīvināt kopējo tēlu un pievērst apkārtējo uzmanību. Esmu iemīlējusi šo oranžo lūpu laku kopā ar tumši zilas krāsas apģērbu. Zils ar oranžu- vienreizējs tandēms.
 Ja interesē, atsauksmi par L'oreal PARIS lūpu lakām vari lasīt šeit.

Essence Clear & Matt tonālais krēms. 
Manuprāt, labākais Essence tonālais krēms, kuru viņi piedāvā. Lietoju ikdienā, nav nācies saskārties ar negaidītiem pārsteigumiem, netraumē manu ādu, neliek parādīties pumpiņām vai jebkādiem izsitumiem. Teikšu, ka šis ir arī ļoti universāls tonis, jo der dažādiem gaišas ādas toņiem. Esmu likusi šo uz mammas(kurai ir dikti gaiša āda) un māsas(kurai ir tumšāka āda), visām āda izskatās starojoša un dabiska.
Tikai šodien rakstot šo rakstu, aizmugurē uz iepakojuma izlasīju, ka tas ir mitrinošs un tā sastāvā ir e vitamīni.
Tiesa gan nezinu vai šādu vēl Essence piedāvā, taču tas man bija  labs pirkums par pāris latiem, kurus toreiz iztērēju. 

Ebay somiņa. 
Neliela, konverta veida somiņa. Piemērot dažādām dzīves situācijām, svinīgākiem pasākumiem vai dārza ballītēm. Kvalitātes dēļ nedomāju, ka šī būs ilgi spēlējoša lieta. he Kamēr jauna un svaiga, tikmēr skaista. 

Es negribu izklausīties iedomīga un būt pārņemta pati ar sevi, bet mati... akk, mati. Jā, es tos nogriezu un esmu apsēsta ar to ieveidošanu. Tagad varu eksperimentēt ar dažādām īsu matu frizūru tehnikām. 


Gaidām kopā saulaino laiku!



xo, Santa


8 komentāri

  1. Mati ļoti skaisti! :)

    AtbildētDzēst
  2. par tām lūpu lakām, visu laiku staigāju tām apkārt nevaru saņemties nopirkt..vot laikam tomēr būs jānopērk, tik vilinoši..
    mati izskatās lieliski...

    AtbildētDzēst
  3. Ja gribi kaut ko mierīgāku ikdienai, tad noteikti ieteiktu 500 molto mouve. :) pateicīgs tonis. Bet ja viss garlaicīgais jau apnicis, tad šis tonis būs tieši laikā, lai atdzīvinštu ikdienu.

    AtbildētDzēst
  4. Anonīms30/6/14

    mati super izskatās! :) iztēlojos vēl ar to l'oreal laku, vispār dāma :)

    AtbildētDzēst
  5. Matu griezums super! Stceros, tu vēl teici, ka īsus matus neplāno griezt, jo patīk to garums, bet re - uznāca vēlme, un nogriezi! Super! Manuprāt, izskaties ļoti eleganti ar šādu griezumu :)
    Labs frizieris, jo ne visis spēj nogriezt tā, lai frizūra tik lieliski paspilgtina sejas formu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienmēr ir grūti šķirties no matiem, it īpaši, ja tie ir audzēti daudzu gadu garumā. :) Taču, kad tos nogriež... ahh, pārņem neaprakstāmi laba sajūta. <3 Paldies.

      Dzēst
  6. Anonīms2/7/14

    hei!
    kompliments matiem!
    varbūt vari pačukstēt, kur tapa griezums?

    AtbildētDzēst

Blog Archive