Tīra seja ar VICHY! |Skin care


VICHY Purete Thermale nāk klajā ar diviem jaunumiem!
One Step Cleansing Micellar Solution un Beautifying Cleansong Micellar Oil

Es visvairāk priecājos tieši par attīrošo micelārlo eļļiņu, jo nekad agrāk šādu produktu nebiju lietojusi un tas ir jaunums arī priekš manis.

Kas kopīgs abiem produktiem? 
Tie labi attīra ādu no kosmētikas
Abi produkti izmantojami, lai noņemtu arī acu dekoratīvo kosmētiku
Tos var lietot arī jutīgas ādas īpašnieces
Neizraisa kairinājumu  


Par One Step Cleansing Micellar Solution viss ir skaidrs, labi attīra ādu no putekļiem un kosmētikas, papildus  tonizējot, nomierinot un mitrinot to. Jāsaka godīgi, katomēr grūtības tam sagādā ūdens noturīgā un noturīgā kosmētika. Ar Rimmel Provocalips tas netika galā vispār, lūpu laka kā stāvēja, tā arī palika uz lūpām. 
Īpaši izteiktu atšķirību šim, starp visiem pārējiem micerālajiem ūdeņiem, kurus esmu mēģinājusi- nepamanīju. Micelārais ūdens neizraisa kairinājumu vai nevēlamu apsārtumu. Āda ap acīm jūtas kolosāli, nekas nekož un nededzina. Pēc attīrīšanas āda jūtas tīra, svaiga un tonizēta. Tam nav izteikta aromāta un tā sastāvā nav parabenu.
Iepakojums feins, ārā no pudelītes nekas nelīst, tātad to var arī bez problēmām pārnēsāt un ņemt līdzi izbraukumos.  Ja nemaldos, tad šis micerārais ūdens ir pieejami trīs tilpumos: 100 ml, 200 ml un 400 ml.

Lietošana ir pavisam vienkārša.
Ņemam vates disku, piesūcinām to ar micelāro ūdeni un attīrām ādu pa masāžas līnijām, iekļaujot arī kaklu un dekoltē. Ja vatīte ir netīra, ņemam jaunu un atkārtojam šo procesu, kamēr uz vates diska ne smakas no kosmētikas vai ikdienas putekļiem.

(Balles noņēmu par to, ka ar noturīgo kosmētiku tas diemžēl netiek galā un par to, ka nejūtu izteiktu atšķirību starp citiem micelārajiem ūdeņiem, kurus esmu lietojusi, respektīvi, Garnier, L'Oreal un Bioderma).

Vērtējums: 8/10



Beautifying Cleansong Micellar Oil. Es biju tik priecīga, ieraugot šo produktu, ka pēc iespējas ātrāk steidzos to izmēģināt. Šo eļļu lietoju tieši vakaros, jo aromāts ir tik patīkams, maigs un neuzbāzīgs, ka tas mani nomierina un sagatavo  labākam miegam.
Micelārā eļļa nekairina sejas ādu un zonu ap acīm. Acīs nekas nekož un tās brīnumainā kārtā neaizmiglojas, lai gan gaidīju pavisam citu rezultātu, lietojot šo produktu tieši skropstu tušas noņemšanai. Lai cik labi eļļa attīrītu skropstas no skropstu tušas, es priekšroku tāpat dodu atsevišķam tušas noņēmējam. Īsti nepatīk, ka pēc skropstu attīrīšanas ar šo eļļu es izskatos pēc netīras panda. (Taču ar skropstu tušu eļļa cīnās ļooti labi)! 
Attīrošā micelārā eļļa iegūst milzīgu atzinību manās acīs. Tā bez problēmām, liekas berzēšanas un spiediena, noņēma Rimmel Provocalips, uz ādas nepalika pilnīgi nekas! Bravo! Pēc šī produkta lietošanas varu būt pilnīgi droša, ka neviens netīrums un kosmētika nepaliks uz manas sejas. 

Lietošanas:
Ražotājs iesaka šo eļļu sajaukt ar nelielu daudzumu ūdens, ko tas arī es daru, tikai mazliet citā veidā. Man patīk pavisam mazliet samitrināt sejas ādu un tad klāt eļļu uz sejas un attīrīt to... nevis ielikt plaukstā eļļu ar pāris pilieniem ūdens un tad darboties ar to. (Katrs noteikti atradīs sev vispiemērotāko variantu).  

Vērtējums:10/10
  



Kurš ir tavs ideālais kosmētikas noņēmējs? :)



Pozitīvu un prieka pilnu dienu vēlot,
Santa

2 komentāri

  1. Eļļu arī liec uz vates diska vai masē ar pirkstiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iespiežu micelāro eļļu mitrās rokās, ar kurām iepriekš samitrināju sejas ādu, un, tad izmasēju eļļu pa visu seju. Neesmu vēl šo eļļu mēģinājusi likt uz vates diska. Nezinu kāpēc, bet pirmais kā gribējās to lietot bija tieši ar rokām, izmasējot eļļu pa visu seju.
      Šai eļļai sajaucoties ar ūdeni, tā veido vieglu pieniņa konsistenci.

      Dzēst

Blog Archive