Produktu vērtējumi zem 6 ballēm


Sveikas! 

Droši vien esat pamanījušas, ka blogā ļoti maz parādās negatīvu vai skarbu atsauksmju. Šis ir viens no retajiem rakstiem, kur dalos savā negatīvajā pieredzē. Esmu kārtīgi notestējusi šos AVON produktus un šodien dalīšos savā personiskajā viedokli par tiem.

Blush & bronzer trio
 Ne bronzeris un izgaismotājas, nedz arī vaigu sārtums ņemas uz otiņas.  Produkta uzklāšanai uz sejas vajag izmantot salīdzinoši asu otiņu, kas savā veidā noskrāpētu produktu un pieķertu to pie tās.  Lai veiksmīgi varētu uzklāt konkrēto produktu (vaigu sārtumu, izgaismotāju vai bronzeri) attiecīgā vietā uz sejas, tev ir jābūt specifiska izmēra otai, kas varētu paņemt, piemēram, tikai izgaismotāju, nepaķerot līdzi bronzera vai vaigu sārtuma pigmentu.  Par laimi man gadījās atrast vienu otu, kas bija ideāli piemērota šīs paletes veiksmīgākai lietošanai (tās izmērs ir mērāms manas rokas īkšķa lielumā). Es saprotu, ka man mājās ir simts un viena otiņa dažādos izmēros, katrai dzīves situācijai, taču ko iesākt  parastai meitenei/sievietei, kurai mājās ir labi ja četras ejošākās otiņas (divas acīm, viena sejai(pūderim) un lūpām), kuru no tām izvēlēties šī produkta uzklāšanai?! Pūdera ota par lielu un neveiklu, acu ēnu ota par mazu un neatbilstošu.
No visiem trīs produktiem, kas atrodas šajā vienā iepakojumā, vaigu sārtums ir vienīgais, kurš ir redzams uz ādas. No izgaismotāja uz sejas ir redzami tikai agresīvi un uzbāzīgi spīdumi, kas itkā nebūtu tas sliktākais variants, taču labāk tad to izvēlēties vakar nevis dienas make- up'iem.
 + Trīs šīs paletes plusi ir- gaumīga izskata iepakojums ar laba izmēra spoguli tajā, sārtuma un konturēšanas pūdera toņi, kas ir veiksmīgi sakomplektēti vienā produktā. ...taču, žēl, ka tas neglābj pārējo situāciju.

Vērtējums- 4/10
Iepakojums- 8/10 


Perfect eyebrow kit
 Šis ir mazliet veiksmīgāks produkts. Tonis piemērots tumšām brunetēm un melnu matu īpašniecēm. Uzacu ēnā  nav oranžā toņa, kas var likt uzacīm izskatīties sarkanīgām. Taču atkal pigmentācija ir tā, kas pieklibo un mani neapmierina. Arī  līdzi pievienotā otiņa, manuprāt, ir pilnīgi lieka, tā ir stipri par resnu un biezu. Ja uzacis ir jāiezīmē imitējot matiņu, tad ar šo otu tas vienkārši nav iespējams.
+ Divi šīs paletes plusi ir- līdzi pievienotais uzacu vasks, kas salīdzinoši labi notur uzacis savā vietā. Visērtākais veids, kuru esmu izmēģinājusi veiksmīgākai uzacu vaska uzklāšanai ir pirksti. Sasmērē vienu no tiem šinī līdzi pievienotajā vaskā, izbrauc ar to cauri uzacīm, pēc tam tās saķemmējot ar uzacu birstīti. Otrs plus ir iepakojums, kuram arī līdzi nāk spogulītis. 

Vērtējums- 5/10
Iepakojums- 8/10 



Super Extend šķidrais laineris
Šoreiz sākšu ar pozitīvo. Lainerim ir veiksmīgs aplikators, tā gals ir diezgan ciets un spics, kas ļauj bez problēmām novilkt precīzu un ļoti smalku līniju. Taču, tā mīnus ir tonis. Tas vairāk līdzinās tumši pelēkam nevis melnam lainerim. Uz acīm tas izskatās neizteiksmīgi un blāvi. Tā kā man ir salīdzinoši taukaini plakstiņi, tad novēroju to, ka tas smērējās. Izmēģināju arī violeto laineri, toņa ziņā bija veiksmīgāks, taču tas man tā "ieēdās" plakstiņa ādā, ka nobijos un nesapratu ar kādu vēl dekoratīvās kosmētikas noņēmēju to dabūt nost.   
Šeit ir salīdzinājums ar diviem citiem acu laineriem. No kreisās: L'Oreal PARIS Super Liner Perfect Slim; Catrice Calligraph Ultra slim eyeliner pen un AVON Super Extende liquid eye liner.
Lainerim liktu 4 balles, taču 0,5 pieliku par ērto aplikatoru.

Vērtējums- 4,5 /10 
Iepakojums- 8/10 


Ultra Colour Lip tint pen
Bildē izmantotais tonis- Strawberry. Šis produkts no visiem iepatikās vislabāk. Noturība pieklājīga, ērti lietojams un kontrolējams klājums, pateicoties flomāstera tipa aplikatoram, ar to ir viegli izveidot lūpu formu bez lūpu zīmuļa. Lūpu tinte mazliet sausina lūpas, taču šis ir viens no produktiem, kuram var klāt pa virsu arī lūpu balzāmu, lai uzturētu tās komfortā un mitrinātas. Lūpu tinte pavisam nedaudz transformējas uz kafijas/tējas tasītes. Gluži tāpat kā visas lūpu tintes, arī šī "ieēdās" lūpu rieviņās un ir grūti no tās atbrīvoties. Šādiem gadījumiem ieteiktu dekoratīvo kosmētiku (lūpu tinti) noņemt ar eļļu saturošu dekoratīvās kosmētikas noņēmēju. 

Vērtējums- 6/10
Iepakojums- 8/10 



Ceru, ka šī informācija bija noderīga. Kā jau minēju, šis ir mans personiskais viedoklis. Testējot produktu piefiksēju nepilnības, kas mani neapmierināja un nederēja manām vajadzībām. 
Tā jau saka, kas neder vienam, nenozīmē to, ka tas nepatīk vai neder otram.
Vai tu esi lietojusi kādu no attēlā redzamajiem produktiem? Padalies ar savu viedokli un gūto pieredzi, lietojot kādu no tiem.


AVON mājas lapu vari aplūkot ŠEIT.


Meklē mani sociālajos tīklos:
 Twitter
Instagram
Facebook
Facebook Fan page


Vēl joprojām ir atvērts giveaway, kurā var laimēt 25,00 Euro dāvanu karti no H&M Beauty! Savu dalību vari pieteikt ŠEIT

Jauku Jums visiem šo saulaino dienu!


Bučas,
Santa
♥ 

10 comments

  1. Arī esmu iegrābusies ar šķidro kontūru...tikai man bija brūnā tonī, kurš uzklājot bija bāli oranžs un attiecīgi bojāja visu izskatu!
    Jau kādu laiciņu neko neesmu pasūtījusi no Avon - pārāk bieži sanāca vilties produktos un īpaši dekoratīvajā kosmētika!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oj, tas pat ir vēl trakāk, ja iekrāsojās bāli oranžs- acis noteikti kā zombijam izskatījās. he

      Dzēst
  2. No Avon neko neņemu jau gadiem, nemēģinu gaidīt kvalitāti tur kur tās nav.. Catrice laineris tiešām ir viens no labākajiem Drogu laineriem, nesen nopirku mīļās Rimmel firmas laineri - baigā vilšanās, neturās uz acim ;( rakstīts ka ūdensnoturīgs bet vispar nav.. nu pat nemaz :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esi mēģinājusi L'Oreal PARIS Super Liner Perfect Slim? Šis viens no maniem mīļākajiem Drogu laineriem. :)

      Dzēst
  3. Anonīms30/10/15

    Perfect eyebrow kit otiņa ir ļoti cieta, bieza un neparocīga,tās vietā izvēlējos Artdeco firmas otu ar šķelto galu.Vienīgais ar ko esmu apmierināta no šīs firmas ir dažādu toņu acu zīmuļi, kuri paši uzasinās-skrūvējamie.Noturīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viedoklī par otiņu pilnīgi piekrītu. ;)
      Es esmu dzirdējusi, ka tur ir vieni labi acu zīmuļi, tik neatceros to nosaukumu. Kāds ir šo "pašuzasināmo" zīmuļu nosaukums?

      Dzēst
  4. Anonīms30/10/15

    Nosaukums-Avon glimmerstick diamonds, es izmantoju šos,viņi ir ar spīdumiņiem, mirdzumiņiem. Ir arī šādi paši zīmuļi bez spīduma, kā arī ir labs pašuzasināmais zīmulītis uzacīm, kurš man ir jau izlietojies un tādēļ nolēmu izmēģināt perfect eyebrow kit, noteikti atgrieztos pie šiem zīmuļiem, kad tie jau būtu izlietojušies.


    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, noteikti apskatīšu zīmulīšus.

      Dzēst
  5. Lūpu tinte Tev pat ļoti piestāv, par to vēl +1 balle :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hih. :) Paldies. Lai iet tintei +1 par to, ka piestāv. :)

      Dzēst

Blog Archive