Christmas Gift Guide for her '15


Christmas Gift Guid for Him

Christmas Gift Guid for Him by santa-kudrenicka featuring Jonathan Adler

Piedāvāju pāris idejas mūsu tētiem, brāļiem, brālēniem, draugiem...

1. Tiem kuri mīl nēsāt aksesuāru, lieliska dāvana būs rokas sprādze
2.
Pudeļu attaisāmie dažādās interesantās un roķīgās formās
3. Krūzītes ir klasika, taču lai šo dāvanu padarītu īpašu, izveido tai īpašu apdruku
4. Cepure noteikti būs forša dāvana tiem, kuriem patīk tās nēsāt ikdienā. Veikalos ir pieejama milzum liela šādu "kepku" izvēle visām gaumēm
5. Vienkārša un neitrālu toņu šalle man liekas gādīga dāvana stiprā dzimuma pārstāvjiem. Nevaru noskatīties uz cilvēkiem, kuri aukstajā laikā staigā ar plikiem, atsegtiem kakliem.
6. Šādu stilīgu ūdens pudeli arī es vēlētos saņemt dāvanā no vecīša. Prieks un iedvesma no tādas būtu malkot pliekano un garlaicīgo ūdeni, kurš tāpat vien personīgi man iekšā neiet.
7. Mugursoma, dāvana, kas patiks ikvienam aktīvam, piedzīvojumus meklējošam jaunietim. Tā būs praktiska lieta, kur salikt visu nepieciešamo, lai laistu jautrā divu dienu piedzīvojumā kopā ar draugiem

Manu 2014. gada dāvanu izlasi "VIŅAM" vari aplūkot ŠEIT.


Varbūt šeit ir kāds stiprā dzimuma pārstāvis, kurš var pateikt, kura no šīm manis piedāvātajām dāvanām ir tā, kuru arī tu vēlētos saņemt zem savas egles?




Lai veiksmīga atlikusī dienas daļa,
Santa

3 komentāri

  1. Patīk idejas, bet būtu forši, ja piedāvātu arī kādus variantus no katras lietas, ko tieši šeit varam atrast, un varbūt ne gluži 250 eiro Burberry šalli, bet teiksim arī kādu foršu, lētāku alternatīvu. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ierosinājumu, šo ideju noteikti piefiksēšu, lai varētu īstenot jau nākamā gada "Gift Guide " sērijā. :)

      Dzēst
  2. Lieliska ideja, ar šādu sarakstu vismaz ir garantija, ka dāvanā būs tiešām kkas, ko esmu gribējusi :) Vieglāk arī dāvanu pircējiem!

    AtbildētDzēst

Blog Archive