Atsauksme: L'Oreal PARIS Brow Artist Plumper

Uzacis sejai piešķir īpaši lielu nozīmi, ar to palīdzību var noprast kādā noskaņojumā esi un bieži vien tās parādā arī to kāds ir tavs raksturs. Tāpēc ir ļoti svarīgi sejas ovālam izveidot atbilstošu  uzacu formu, kas reizē atbilstu arī tavām rakstura īpašībā.

Man ir gadījies sastapt cilvēkus, kuri pēc ārējā tēla (īpaši aso un tumšo uzacu formas) izskatās ļauni un skarbi, taču sākot komunicēt, priekšstats par cilvēku pilnīgi mainās.  Atkārtoju- uzacis ir ļoti svarīga tava koptēla sastāvdaļa un ir būtiski, lai tās būtu pareizi koptas.
Pievienoju attēlu ar diezgan kontrastainu piemēru: bildē pa kreisi meitene ar savām asi iezīmētajām, tumšajām, es pat teiktu- nedzīvajām uzacīm liekas skarba un vulgāra, lai gan patiesībā viņa ir pavisam maiga un trausla būtne ar eņģeļa sirdi, kura vienkārši nemākulīgi ir izveidojusi sev uzacu formu un pilnīgi mainījusi priekšratu par sevi.
Šobrīd veikalu plauktos ir pieejami daudz un dažādi produkti uzacu kopšanai, uzacu zīmuļi, vaski, tintes, pomādes, gēli, uzacu ēnas. No jaunajiem L'OrealPARIS uzacu kopšanas produktiem vēlos izcelt tieši Brow Artist Plumper Clear Shaping Brow Gel Mascara. Ārkārtīgi smalka birstīte, ar kuru nesasmērēsi pus pieri un daļu plakstiņa, ar šo otiņu varēsi nofiksēt pat visšaurāko uzacu līniju. Fiksācija nav pati stiprākā, kas liek uzacīm pilnīgi sastingt, taču uzacis vietā turēsies visas dienas garumā. Gēla tuša ir caurspīdīga, kas lieliski derēs kā gaišu tā arī tumšu matiņu īpašniecēm.

Vērtējums- 9/10

Brow Gel Mascara With Fibres For Fuller Looking Brows, tonī- medium/darka.
Man dabīgi ir izteikti tušas uzacis, kā rezultāta, lietojot šo tušu uzacu matiņi tiek padarīti vēl tumšāki. Tie izskatās biezāki un izteiksmīgāki, kas man nelikās pievilcīgi priekš meiteņu uzacīm, it īpaši, ja tās jau dabīgi ir biezas uz tumšas. Uzskatu, ka tuša labāk varētu izskatīties meitenēm, kurām dabīgi ir plānāki un trauslāka izskata matiņi, un kuras meklē, lai tos vizuāli varētu padarīt biezākus un izteiksmīgākus.  Personīgi man lietojot šo tušu bija- daudz par daudz.

Vērtējums- 7/10

Eyebrow pencil, tonī- 302 Light Brunette
Tonis noteikti nav manējais un jāsaka godīgi, ka pat īsti nezinu kam šāds tonis varētu piestāvēt.
Pašam zīmulim nav ne vainas, tas ir diezgan vaskains un ciets, tomēr noturība ir kolosāla, uzzīmētā līnija turas turas uz ādas, nekur neizplūstot. Noteikti iešu īstās krāsas meklējumos

Vērtējums- 8/10

Šis ir viens no labākajiem video +YouTube par to kā pareizi, gaumīgi un glīti sakpot savas uzacis, pat ja tev to praktiski nav!

Veiksmi!
Santa

13 comments

  1. Atbildes
    1. Paldies. :) Līdz šādām +/- dabīgām uzacīm man bija tāls ceļš ejam.

      Dzēst
  2. ak, pusi karaļvalsts par tādām uzacīm!
    jau pāris gadus mēģinu saņemties permanentajam. Pamācība laba, tomēr man pietrūktu pacietības katru dienu tik ilgi ņemties tikai ar uzacīm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti pāris soļus Desijas paraugdemonstrējumā "kā tikt pie uzacīm" varētu arī izlaist, bet piekrītu par to, ka pietrūktu pacietības katru rītu ar tām šādi noņemtiem.
      Lai izdodas atrast labu meistaru. :))

      Dzēst
  3. Paldies par aprakstu un video linkiem! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav par ko! Prieks, ka noder šī informācija. :)

      Dzēst
  4. Tieši noskatījos uz to L'Oreal šķiedru tušu, bet bija jau nopirkusies Benefit Gimme Brow, par ko esmu sajūsmā.. Bet varbūt šī būtu laba alternatīva..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būtu interesanti palasīt abu produktu salīdzinājumus. Varbūt tiešām izrādītos, ka tā derētu kā laba alternatīva dārgākiem uzacu fiksēšanas līdzekļiem.

      Dzēst
  5. Anonīms4/1/16

    Uzacis super, bet atkal jau tonaalais kreems redzams. Jaaiztushee praatiigaak, un luupas tomeer jaanokraaso, kaut ar hig.luupu kraasu, lai neredz, ka taam tonaalais pusuzklaats ;)

    AtbildētDzēst
  6. Ieintriģēji ar uzacu tušām, īpaši caurspīdīgo. Labprāt izmēģinātu, varbūt kaut nedaudz izskatīties kā tavas (paralēlā universā, bet tomēr :D ).

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bija tāls ceļš ejam, līdz atguvu pieklājīgu uzacu formu. :) Varbūt arī tev izdosies :D

      Dzēst
  7. Ak šie pusaudžu gadi ar plānām uzacīm! heh :D
    Šī Loreal uzacu tušiņa izskatās pievilcīgāka nekā Maybelline (kas man galīgi neiepatikās).

    AtbildētDzēst
  8. Izskatās ļoti forši! Vajag izmēģināt šo tušu uzacīm)))

    AtbildētDzēst

Blog Archive