ATSAUKSME- Oriflame theONE nagu lakas

Oriflame saviem klientiem jaunajā gadā sagādājis īpašas nagu lakas ar netipiskiem, svētku iedvesmotiem, finishi'iem, kas kaut kur man atgādina arī nāriņas grezno asti.

 Katra nagu laka bāzēta uz sava toņa, lai gan, ka visas stāv viena otrai blakus, krāsu atšķirība ir praktiski nejūtama, visi toņi +/-  liekas vienādi, diezgan drūmi un klusināti. Mana favorīt laka ir BLUE, vienmēr ir paticies kā zila toņa lakas izskatās un nagiem, šis tonis nav izņēmums, tas ir īpaši izsmalcināts un īpašs. Neesmu liela fane lakām, kurās ir spīdumi un vizuļi, tikai tā iemesla pēc, ka neciešu to noņemšanu.
 Nagu lakas klājas labi, ja veiksmīgi prot rīkoties ar otiņu, tad pietiek to uzklāt arī vienā kārtā, lai panāktu vēlamā toņa intensitāti. (Nezinu, kur esmu nozaudējusi Snowflake nagu lakas bildi, bet šo laku  jāklāj 2/3 kārtās, lai panāktu pilnīgu un necaurspīdīgu klājumu).
Otiņa ir plata, kas ir kā plus un  reizē mīnus. (+) Ātri un viegli noklāt laukumu (-) Ar to ir viegli "pāriet pāri bortiem", kā rezultātā nosmērējot ādu.
Expert Gel tehnoloģija sniedz vienmērīgu klājumu un krāsu, kas nenodrūp un neizbalē. Es gan nepiekritīšu par noturību, uz maniem nagiem tās turas līdz 3 dienām. Ja šāda nagu laka ir jāatjauno pēc 2/3 dienām, tad nav iedvesmas un gribēšanas piņķerēties ar sarežģīto noņemšanas procesu, lai arī cik labi laka izdaiļotu nagus. Īpašai iziešanai- jā, ikdienas lietošanai- palaides, nē!


Vērtējums- 8/10
Pilnā cena- 6,50 Euro
Ar atlaidi- 4,99 Euro

^
Kods-31194 Amethyst
^
Kods- 32110 Blue 
^
Kods- 32109 Copper
^
Kods- 32112 Gunmetal
^
Kods- 32111 Pine 
^
Kods- 31196 Steel

Vai arī tev kaitina nagu lakas ar spīdumiem un vizuļiem, tā iemesla dēļ, ka tās ir grūti noņemt un laikietilpīgā, tomēr veiksmīgā metode ar foliju aizņem pārāk daudz tava laika? Grrr. Vajag jaunu inovāciju! Nagu lakas noņēmēju, kurš ir spējīgs noņemt nagu laku ar spīdumiem pāris sekunžu laikā.




Sūtu siltus sveicienus!
Santa


9 komentāri

  1. Ļoti skaistas lakas, man ļoti, ļoti patīk, bet es nēsāju gelish :/ taisīšu šīm giveaway! :)
    Bet nu tā noņemšana ir grūta, toties turas izcili :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man laikam arī vajadzēja taisīt Giveaway, jo saprotu, ka šīs nebūs manas "go to" nagu lakas. (Būs jāizdala draudzenēm, kuras neiebilst, ka tās ir pamēģinātas). :)

      Dzēst
  2. Zem spīdīgajām nagu lakām iesaku klāt kādu no "peel-off" tipa bāzēm - manikīra noturību tas noteikti nepaildzinās, toties vēlāk lakas noņemšanas process nesagādās galvassāpes! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu stāvā sajūsmā par "peel-off" lietām uz nagiem. Kad bija iespēja izmēģināt Essence "at home peel off gel manicure", ojjjjj kā sabojāju savus nagus, tagad neko vairs necenšos no tiem plēst/raut nost. :)

      Dzēst
    2. Tieši gribēju rakstīt par peel off. Pamēgini vienkārši parasto PVA līmi. Tad bāzi un nagu laku. ;) Bet no veikalā nopērkajām - OPI ļoti laba.

      Dzēst
    3. Būs jāizmēģina. Paldies. :)

      Dzēst
  3. Cepums Tev par skaistajām un kvalitatīvajām bildēm!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir īpašs kompliments!(Jo nekad īsti neesmu apmierināta ar savām bildēm) Paldies. :))

      Dzēst
  4. zilā krāsa noteikti ir arī mana favorīte.Nagu lakošana ir viena no manām mīļakajām nodarbēm

    AtbildētDzēst

Blog Archive