Jaunumi- Acu laineri #Essence #Catrice #L'OrealPARIS #Oriflame

 Oriflame TheONE Eye Liner Stylo Jumbo 
L'Oreal PARIS Super Liner Black'n'Sculpt
Essence Super Fine Eyeliner pen (waterproof)
Catrice Eye line-art pen

 Oriflame TheONE Eye Liner Stylo Jumbo laineris ir viens no blāvākajiem un pelēkākajiem pigmenta ziņā, pat šķiet, ka klājums uz acs ir pleķains un nevienmērīgs. Lainerim ir nepatīkams aromāts, kas man atgādina pelējuma smaku. Šis produkts diemžēl man neiepatikās un jāsaka, ka es nekad neizvēlos "Jumbo" veida aplikatorus, man tie liekas par masīvu un neparocīgu. Neesmu vēl darbojusies ar ērtu un viegli manevrējamu Jumbo acu laineri.
 (-)

L'Oreal PARIS Super Liner Black'n'Sculpt laineris ir ar šobrīd maka- up'ā tik ļoti aktuālo  "polka dots" veida aplikatoru. Ar šo produktu ir neiedomājami grūti uzvilkt lainera līniju, tieši aplikatora dēļ. Izvilkt smalku un smailu astīti ir praktiski neiespējami. Taču ja vēlies veidot stilīgu make- up, kur jāveido uz sejas punktiņi, tad šis produkts noteikti atvieglos tavu dzīvi, jo tas veido ļoti precīzus, vienādus un simetriskus bumbuļus.
(-)

Essence Super Fine Eyeliner pen (waterproof) laineri laikam nebūtu pareizi likt vienā maisā ar pārējiem, jo tas vienīgais ir "ūdens noturīgais", taču tas man no visiem patīk vislabāk. Tam ir mans mīļākais smalka tipa aplikators, ar ko ir ārkārtīgi viegli un precīzi novilt lainera līniju. Tas vismazāk no visiem izplūst un ir viens no melnākajiem un pigmentētākajiem. Jāsaka, ka īpaši "ūdens noturīgs" tas nav, taču dienas laikā uz acīm tas turas labi. 
(+)

Catrice Eye line-art pen  laineris ir ļoti līdzīgs L'Oreal PARIS Super Liner Black'n'Sculpt lainerim, tikai mazliet lētāks. Abiem ir vienāda tipa aplikators ar kuriem es nemāku strādāt un uzklāt gaumīgu lainera līniju. Klājums ir grubuļains un viļņains, perfektu lainera līniju ar vienu vilcienu nav iespējams novilt. Manuprāt, šie divi produkti ir (būs) 2016. gada izgāšanās(noteikti vismaz manā skatījumā). Tie nudien neatvieglo lainera uzklāšanu- vienīgais veiksmīgais šo produktu pielietojums ir, lai veidotu punktiņus uz sejas. Jautājums atkal paliek- cik daudzi cilvēki reāli eksperimentē un uzdrošinās iziet ārā ar kaut ko košāku par "klasisku make- up"?
(-)

No kreisās- Oriflame L'Oreal PARIS Essence Catrice

Hihh, diezgan skarbs un agresīvs raksts sanāca, bet tās ir tikai manas domas par šiem produktiem. Šīs make- up firmas ir labas un viņu piedāvātajā klāstā var atrast lieliskas pērles. ...Šoreiz tā nebija- neņemiet ļaunā. Kāds ir tavs viedoklis par šiem jaunajiem "polka dots" laineriem?
Esi mēģinājusi?Vai tie tev atvieglo jau tā grūto lainera uzvilkšanu vai tieši pretēji?



Ar saulainiem sveicieniem,
Santa

2 komentāri

  1. Konceptuāli liekas ļoti interesanti tie laineri, kas ir paredzēti punktiņu uzzīmēšanai, bet noteikti piekrītu, ka tie nav funkcionāli. Pieļauju, ka varbūt vēlētos šādu laineri kādā krāsainākā krāsā, lai izveidotu foršu, vasarīgu grimu :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
  2. Piekrītu, krāsaināki "punktiņ veida" laineri varētu būtu pat daudz noderīgāki kādam radošākam make- up koptēlam. :)

    AtbildētDzēst

Blog Archive