HOME OFFICE


Neslēpšu faktu, ka pie datora pavadu ļoti ilgu laiku, tāpēc man ir svanīgi, lai mana darba vieta būtu kārtīga un tāda, kura man radītu prieku.  Man patīk minimālisms, tāpēc uz darba galda atrodas tikai pāris nepieciešamākās lietas- dators, telefons, pierakstu klade. Dekors- svečturis, foto rāmis no "Perfect Home", ( katalogs apskatāms ŠEIT), ziedi un akrila dekoratīvās kosmētikas stends. Galds no IKEA, modelis Micke desk- ŠEIT
Hehe, saprotu, ka glītāk un stilīgāk izskatītos, ja man būtu Mac book dators un Iphone telefons. Pagaidām ir labi ar to kas ir!  ...es pati cīnos un daru, lai tiktu pie šīm lietām, nekad neviens man nav tās pasniedzis dāvanās. Vienmēr visu esmu nopelnījusi pašas spēkiem un līdzekļiem. Tāda nu es esmu! Jauns dators, telefons, somiņa... tas viss jau atrodas uz mana "vision board", vajag tik mazliet lielāku ticību un spēku "cīņai", lai pie tā visa tiktu. Viss notiks, kā un kad tam jānotiek. :)

🇬🇧

I won't keep as a secret the fact that I spend a lot of my time on my laptop.That's why it is important to me that my working space is clean and it keeps me happy and inspired. I like minimalism, so I keep just a few most essential things on my desk – laptop, phone and my notebook. For decor- candle holder, photo frame from “Perfect Home” (check catalogue HERE), flowers, and acrylic makeup organizer. Desk is from IKEA, Micke model- HERE. Hehe, I know that I would look more cooler if I had MacBook and iPhone. But for now, it is good as it is! … I have worked for the things I have and never have I received them as gifts. I have earned everything on my own, with my own money. That's just who I am! New computer, phone and purse … it stands on my vision board already, all I need is more faith in myself and energy to face any challenge, which come my way, so I could achieve my goals. Everything happens as it suppose to happen.

/PALDIES ALĪNAI par angļu valodas tulkojumu!

Alīnas Instagram- ŠEIT
Alīnas Facebook- ŠEIT

Vai tu veido "Vision borad" ar lietām, kuras vēlies iegūt? 

 Santa



16 comments

  1. Hey, smukā! Vai tas galds ir ērts? Es meklēju sev galdu, bet nu bāc visi tik tizli. Gribas vai nu ar stikla vai baltu virsu un kājām, nevis plāksnēm sānos :))
    Es taisu vision board, BET es salīmēju, kādu laiku paskatos un noglabāju prom no acīm! Ir forši pēc tam redzēt, kas piepildījies :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hei, Girl! :)
      Jā, nav ne vainas. Labajā sānā ir četri atvērti plaukti papīriem un citiem niekmiem, kā arī ir atbilktne, kur glabāt rakstāmpiederumus vai manā gadījumā make- up!

      Dzēst
  2. Anonīms15/9/16

    Micke desk vairs nav pieejams linkā... :( var kur citur apskatīt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, es nevaru viņu vairs atrast nevienā latviešu mājas lapā, kur varētu to iegādāties. :o
      Šis ir ļoti līdzīgS, tikai daud mazāks un bez četriem plauktiem sānos- http://www.ikea-mebeles.lv/?lapa=prc&id=5001

      Dzēst
  3. Ļoti labi izskatās, pat bez Macbooka (lai gan pirmajā brīdī izskatījās, ka ir tev uz galda Macbook:)). Viss labs nāk ar gaidīšanu! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pareizi saki! :) Viss labs nāk ar maziem soļiem, kam vajadzīga varen liela pacietība. he

      Dzēst
  4. Santu, Tavs mājas biroja izskatās lieliski! Nesaprotu kāpēc domā ka Apple ražojumi cilvēkus padara smalkākus un stilīgākus. Man liekas, ka tas ir tāds modes kliedziens. Man ir IPhone, tomēr man neliekas, ka tas ir simtreiz varenāks var jebkuru citu telefonu. Ar datoriem tas pats.. Tie, kas par tādam lietām interesējas un iedziļinās tehniskajos uzstādījumos šīm mantām, piekritīs, ka ir daudzreiz jaudīgāki datori un telefoni, bet ābolu emblēma ir stilīguma skala.
    Protams, kad laiks pienāks viss tas, ko Tu vēlies, Tev arī būs, un zinot cik Tu strādā un cīnies, par to nav šaubu, ka viss tas būs ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pati arī esmu ļoooti apmierināta un priecīga par savu "Home office". <3

      Zini, kā- priekš manis šis "stilīgās" lietas vienmēr ir bijušas kā kāds mērķis, līdz kuram vēlos aizsniegties. Pati labi saprotu, ka tas mani nepadarīs nedz bagātāku, nedz stilīgāku, nedz "populārāku" un visādi citādi nepadarīs mani par labāku cilvēku. ...Taču tā jau saka- vienmēr gribas to, kas pašam nav, bet ir citiem.
      Paldies, Zandu! :))

      Dzēst
    2. Jāpiekrīt Zandai! Man ir gan viens, gan otrs apple izstrādājums. Vai es esmu laimīgāka? Nē. Īpaši par savu laptop neesmu starā ik dienas. Mantas sagādā prieku vien īsu brīdi, vien žēl, ka tu saproti to vien tad, kad šīs lietas iegūsti īpašumā.

      Nesen lasīju, ka ceļošana ir tā, kas mums emocionāli sagādā prieku ilgākā laika periodā. Un man kā vietu džankijam joprojām ir neaprakstāms prieks par Taizemi, kur biju nu jau pirms desmit gadiem. Vai es atceros kādas mantas man bija pirms desmit gadiem? Nē, bet vai es atceros smaržas no Taizemes vai ziloņus, vai džungļus? JĀ! Tāpēc krāju avio biļetēm, ne lietām. ;)

      Dzēst
    3. Brigita, es tevi pilnīgi saprotu. Es esmu uz viena viņļa par to, ko Jūs ar Zandu sakat. Es zinu, ka lietas nedara laimīgāku, taču ir kaut kas, kas liek priecāties, ka esi kaut ko "ekskluzīvāku" iegādājies, ko nevari tā vienkārši atļauties nopirkt ikdienā. ...Kad nopirku savu mazo, balto TED BAKER kosmētikas somiņu, no laimes vai depesīs attapos! Vēl šodien priecājos par šo notikumu un kosmētikas somiņu. :)

      Dzēst
    4. hihi, ceļojumam man arī tiek krāta un taupīta naudiņa.
      Blogger trip??? :D

      Dzēst
  5. Santu, Tava jaunā bloga/darba vieta izskatās lieliski un ļoti gaumīgi! Man atttiecībā pret rakstāmgaldu ir tieši tādas pašas prasības - jo mazāk lietu, jo labāk. Ir vieglāk koncentrēties un pievērst nedalītu uzmanību padarāmajam darbiņam! :)
    Piekrītu Zandai par Apple produkciju :) Man ir Samsung telefons un Toshiba portatīvais dators :D Jo attiecībā uz elektrotehniku galvenais, jau kas "lācītim vēderā" :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hihi. Protams, nevienmēr tas izskatās tik tīrs un kārtīgs, ir dienas, kad viss ir aizkrauts ar produktiem un ūdens glāzēm. Bet cenšos to uzturēt pēc iespējas kārtīgāku!

      Mjamm, tā kā es no tehnikas neko nesaprotu- man jau liekas, ka Macbook/Apple produkti ir Best of the Best! ! :D (kā rādās, es stipri maldos, jo tā nebūt nav.) he

      Dzēst
  6. Forša darba vietiņa ;) Es ar savu 4gadus veco datoru tad vispaŗ paklusēšu , kaut gan, uzskatu, ka galvenais datorā ir funkcionalitāte, ja tā ir saglabāta, tad īpaši neredzu vajadzību pēc jauna ;)
    Galds izskatās ērts :) Un arī es pati visu esmu nopirkusi un sakrājusi par savu nopelnīto naudu, arī mēdzu veidot kolāžas ar vēlmēm, mērkiem un sapņiem ;)
    Par āboļ-telefoniem runājot, mani nekad nav pievilkuši, esmu samsungu cilvēks :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Esam cinītājas un reizē arī sapņotājas. he

      Dzēst

Blog Archive